CanonA610-cum descarc clipurile?
Nu reusesc sa descarc clipurile video de pe o camera foto Canon powershot A610 in calculator. In schimb pozele se descarca fara probleme. Am instalat tot softul de pe cd,sunt vreo 10 programe canon(de vizualizare,de editare,de printare,arhivare,internet,etc),din punctul asta de vedere totul e ok. Banuiesc ca imi trebuie un program ceva pt. calculator.
Are cineva idee despre asta?
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
Raspunsuri
m34 spune:
Buna, scuze, eu am intrat mai rar si pe fuga in ultima vreme...
Deci: seteaza aparatul pe functia PTP, astfel incat Windows XP il va vedea ca un disc extern.
Conectezi cablul USB la computer, deschizi aparatul si vezi in directorul corespunzator aparatului fisierele, atat pozele, cat si filmele. apoi le copiezi cu copy/paste, ca orice alt fisier.
Treaba de mai sus se poate rezolva fara programe suplimentare instalate.
Similar poti proceda daca ai un card reader.
Daca mai ai alte intrebari, incerc sa mai detaliez, sper totusi sa reusesti.
Numai bine,
zfcristina spune:
Ce este PTP-ul si unde sa-l caut(daca ai rabdare sa-mi scrii sha pas cu pas ca la...)????Nu l-am gasit sub nici o forma
A reushit ceva sotul pana la urma ,dar nu in totalitate(nu a descarcat tot ce era in aparat)
Poate ii da de cap pana la urma ca asha ma enerveazaaaa..... de imi vine sa -l arunc pe geam dar nu ma indur ca-l avem doar de 2-3 saptamani.
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
oanamaria_luiza spune:
Eu am un CanonA620, mi s-a intamplat si mie sa nu pot descarca filmuletele de pe el. Solutia ultima a fost sa scot cardul din aparat si sa-l bag in laptop, apoi copy-paste.
De obicei descarc pozele si filmele folosind fereastra care se deschide automat dupa ce conectezi camera, apoi trebuie sa apesi butonul care clipeste albastru. Atentie, nu intrerupe descarcarea (Cancel)...eu asa am facut caci trebuia sa plec undeva si apoi nu am mai putut lua clipul.
Poate ca intre timp ati rezolvat problema...
Oana si Rares(14.04.2005)
poz(n)ici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66292" target="_blank">Rares, "os domnesc"
varsta lui Rares