Scoala buna in berceni
Raspunsuri - Pagina 2

bmagdaro spune:
Scoala nr 96 e buna, depinde unde stai, au o profesoara buna care se ocupa de programul prelungit, dar grabeste-te ca s-au facut inscrieri.

felicia74 spune:
Eu am invatat la scoala 113, am amintiri placute, au fost profesori f.f.buni, dar din pacate au parasit scoala dupa Revolutie. Deci in acest domeniu nu ma pot pronunta, nu mai stiu cum sunt dascalii acum.
Ce m-a deranjat a fost aprecierea lui tigrutz referitoare la copiii care invata aici. E adevarat ca e un cartier muncitoresc, insa, culmea, in clasa mea erau elevi de toate felurile. Unii au ajuns medici, profesori, manageri la companii multinationale, dar altii au intr-adevar si slujbe mai "simple", fara "calificari superioare"
Majoritatea colegilor era de conditie medie, cu tati care lucrau la IMGB si in armata. Chiar atat de mult sa se fi schimbat zona in ultimul timp?
Chiar daca TOTI colegii mei ar fi fost tzigani nu mi-ar fi fost rusine, nu poate fi catalogata o etnie in totalitate.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

mari_rap2 spune:
mdea am vazut k mesjele sunt destul d vechi..tigrtzule c ai predat in 96?pey 194 si 96 sunt bune si internat si chiar s oupa d copii..si aia d langa big e sc d sud 190:)dar acolo sunt copii pusi p scandal batai si alte d'astea:)

kikiroi spune:
Buna dragelor
Am urmarit toata discutia despre scoala 113. Eu ma mut anul viitor la Popesti Leordeni si caut si eu scoala pentru piticul meu care merge in clasa 1. Deci care ar fi scoala din Berceni unde copilul meu s-ar dezvolta si ar fi fericit? Este un copil care prinde repede dar trebuie sa-i explici de ce trebuie sa faca un lucru. Nu accepta sa faca ceva ce nu are o logica. Deci trebuie o invatatoare care sa stie cum sa-l ia, rabdatoare. Recomandari?
multumiri in avans
adriana mamica lui Andrei
quote:
Originally posted by tigrutz
Scoala 96 de la Nitu Vasile are semi internat, ai putea sa mergi si acolo sa vezi. Daca scoala 113 este cea de langa metrou la Big, eu una nu m-as orienta catre ea.
Vorbesc din experienta, sunt fosta profesoara, am cunoscut elevi si profesori de acolo, mi-am facut o idee despre mediul din scoala respectiva.
Ar mai fi si 194, care e o scoala ok, tot cu internat, daca imi aduc bine aminte.
Depinde acum si in ce parte stai in Berceni, daca poti sa dai mai multe detalii, ar fi mai bine....

katalyna spune:
anul acesta mergem la scoala vom merge la scoala 113. daca e cineva care cunoaste cat de cat invatatorii de acolo as vrea sa cer si eu o parere.
multumesc anticipat!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg