Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 3
simona dragusin spune:
Mie mi-a placut Andra,mi s-a parut expresiva.
Si intradevar, pe Olivia nu o avantajaza machiajul.Si nici toaleta parca nu e cine stie ce.SIMONA
DARAEL spune:
Inca o emisune care ma face sa nu deschid TV-ul la ora de difuzare...... sau sa verific ce emisuni are Discovery.....
Cat despre tipul emisiunii..... Sa faci audienta pe seama durerilor unor oameni..... sa te joci cu sufletele si sperantele lor....... si sa pretinzi ca-ti pasa de suferinta lor...... Cata ipocrizie ! Oricum, este in spiritul PROTV-ului si a generatiei PRO-stii
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
liris spune:
quote:
Originally posted by Oana
Mi-a placut si mie emisiunea, Protv-ul a obtinut o bila alba din partea mea la faza asta, chiar m-am mirat ca au putut sa scoata asa ceva ei care erau cam pusi pe manele si chestii aiurea.
o no... ca n-au scos-o de la ei. aceasta emisiune este cumparata de la BBC. BBC-ul a facut anul trecut vreo 3 editii. superbe, cu mare clasa! apoi programul a fost cumparat si de spanioli si de olandezi si de americani si probabil ca sunt si altii pe care eu nu-i stiu. peste tot a fost un mare succes.
iepumic spune:
Parerea mea: pe langa Vacanta Mare sau porcariile de emisiuni asa-zise de divertisment de pe Antena 1, este totusi un pas inainte...macar la emisiunea asta ma pot uita. E adevarat, asta si pentru ca mie imi place dansul la nebunie.
Prezentatorii sunt insa lamentabili, Banica e chiar mai patetic decat nevasta-sa la "Stupoare, Stupoare" si mai dizgratios este faptul ca face tot posibilul sa se puna pe el in valoare iar pe partenera lui o minimalizeaza intr-un mod extrem de urat, mai avea putin si o trimitea la colt de cateva ori. Ca sa nu mai spun ca face niste bancuri rasuflate si de prost gust de mare exceptie (in prima editie a zis la un moment dat ca tb. sa intre publicitatea ca face pe el)....iar daca ii mai zice mult lui Willmark "micutule Will" cred ca W. o sa-l bata pana la urma. Saracul St. Banica Sr. daca l-ar vedea, cred ca nu l-ar mai recunoaste ca fiu...acolo real talent....Jr. e doar o imitatie nereusita si fortata. Ce ti-e si cu aschiile astea care sar haaaat departe....
Bine ca a iesit Radu Ile...n-am nimic cu omul, dar mi s-a parut total neimplicat, partenera lui plangea de se zguduia camesa pe ea ca au fost eliminati si singura lui preocupare era cum sa o pipaie mai bine si mai mult in vazul natiunii, cand nevasta si copilul il asteptau acasa!!! Daca o mai pipaia mult cred ca il asteptam la usa studioului sa ii zic vreo doua.
Totusi, emisiunea este reusita, pana si Raluca Arvat a evoluat-cat a putut ea, dar totusi a progresat..apropo: ce patise saraca de era asa umflata la fata? era desfigurata.
Jurizarea mi s-a parut putin fortata si nedreapta in vreo 2 situatii: pt. Alexandra si Viorel de la 3SE care au luat 7 si chiar cred ca meritau cel putin 8, iar Raluca Arvat si Virgil meritau inca un duel dar au primit numai note de 9....si astfel au ramas la duel doua perechi care eu consider ca au evoluat excelent. Ii tin pumnii Ancai Turcasiu cu partenerul ei- tipul este extrem de ambitios si chiar a facut progrese impresionante, fiind singurul concurent care nu mai dansase niciodata!!!
Inca un aspect: nu mi se pare corect sa fie depunctata o pereche pe motiv ca n-au dansat salsa sau ca numarul lor a fost putin comic, deoarece programele lor sunt gandite si realizate de coregrafi, ei doar danseaza...cred ca ar trebui notata strict evolutia lor ca dans,si nu dpdv al coregrafiei, unde ei nu au nici o contributie.
Iepumic
LUIZAM spune:
Eu cred ca ar trebui sa castige echipa care va arata ca danseaza cel mai bine (in fond se cheama "dansez pt. tine"). Dar din cate se vede pana acum, probabil va castiga echipa cu "visul" cel mai "dureros" - femeia paralizata sau copilul autist.
Parerea mea.
RaluD spune:
Corect, ideea e sa castige cel mai bun dansator.
Pentru ce danseaza e important, dar nu determinant.
E o emisiune de divertisment, nu un teledon. Ai reusit? Bravo. N-ai reusit? Mai incerci.
Hic, parerea mea.
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Oana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
1. s-a tot spus ca cei 8 concurenti sunt oameni care nu stiu sa danseze, ca acum invata bla bla bla....ca apoi sa aflam ca unul face dans de societate, altul face coregrafia, altul se antreneaza cu tatal care e coregraf... Din punctul asta de vedere, cei care intradevar n-au avut vreodata de-a face cu dansul, sunt clar defavorizati.
Sunt de acord, ar fi trebuit sa aiba sanse egale toti. Adica sa ii aleaga intr-adevar numai pe cei care nu au mai dansat niciodata.
In rest, ce sa mai zic, mi-a parut si mie rau de Anca Turcasiu si partenerul ei nu as fi vrut sa ajunga la duel, sper sa scape saptamana viitoare. Cristina Rus si Andra mi-au placut. Nu am vazut perechea Viorel cu partenera la salsa, chiar asa de rau au dansat de le-a dat nota 7 ??!! A fost singura nota de 7 de pana acum, nu?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by DARAEL
Inca o emisune care ma face sa nu deschid TV-ul la ora de difuzare...... sau sa verific ce emisuni are Discovery.....
Cat despre tipul emisiunii..... Sa faci audienta pe seama durerilor unor oameni..... sa te joci cu sufletele si sperantele lor....... si sa pretinzi ca-ti pasa de suferinta lor...... Cata ipocrizie ! Oricum, este in spiritul PROTV-ului si a generatiei PRO-stii
Evident, aceasta este o opinie proprie si personala si trebuie tratata ca atare !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Uf, tare mi-e ca ai dreptate! Cu atat mai mult cu cat doar o singura pereche va castiga, iar dramele/visele fiecarui participant sunt amintite permanent!
Daniella, mama lu'Alexis
katty spune:
quote:
Originally posted by Oanaquote:
Originally posted by Tzuni
1. s-a tot spus ca cei 8 concurenti sunt oameni care nu stiu sa danseze, ca acum invata bla bla bla....ca apoi sa aflam ca unul face dans de societate, altul face coregrafia, altul se antreneaza cu tatal care e coregraf... Din punctul asta de vedere, cei care intradevar n-au avut vreodata de-a face cu dansul, sunt clar defavorizati.
Sunt de acord, ar fi trebuit sa aiba sanse egale toti. Adica sa ii aleaga intr-adevar numai pe cei care nu au mai dansat niciodata.
In rest, ce sa mai zic, mi-a parut si mie rau de Anca Turcasiu si partenerul ei nu as fi vrut sa ajunga la duel, sper sa scape saptamana viitoare. Cristina Rus si Andra mi-au placut. Nu am vazut perechea Viorel cu partenera la salsa, chiar asa de rau au dansat de le-a dat nota 7 ??!! A fost singura nota de 7 de pana acum, nu?
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Oana, daca ai rabdare pana maine, le aduc eu de acasa si le postez undeva pe net (am cateva dansuri inregistrate).
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)