Piticodromul de ian-feb05 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Liviana ,smecta este un praf de argila foarte bun impotriva diareei.Se gaseste la farmacie la pliculete.Eu il amestec in ceaiul de menta -un pliculet pe zi sau la doua zile depinde cat sunt de grave problemele.Sau chiar amestec putin cu ceai si i-l dau cu seringa de la nurofen,in felul asta i-si face efectul mai repede.
Tomasa nu ti-am dat amanuntele astea aseara ca sa nu te plictisesc cred ca tu stiai deja de smecta.
In privinta sfaturilor "cum sa ne impunem in fata copiilor" sincer nu sunt cea mai in masura eu insami mai am mult de lucrat la capitolul asta ,chiar ma gandesc f serios sa mai fac o programare la psiholog.Mie una mi-a fost de un real ajutor pt ca Reb are o personalitate f puternica si amplificata de greselile mele nu stiu unde am fi ajuns.Ce pot sa va zic insa este ca trebuie sa fim ferme sa nu ne induplece mataiala lor ,atunci cand am spus "nu" sa fie "nu " pana la capat(mie asta i-mi iese destul de greu) indiferent daca ei se dau cu fundul de pamant sau urla cat ii tin plamanii,o fac dor ca sa vada cand cedam noi.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Tomasa!
Ce mai faceti mama?Spune-ne ce mai face Tudor!Reteta Kitei cu glucoza cred ca este ff buna! Si adevarul ca dc staim si eu de ea!LA noi a mers bine cu banana!
Si nu te mai culpabiliza degeaba! Si eu cate prostioare am facut...E inevitabil..Meseria asta se invata din mers! Si e imposibil sa fii ff bun de la inceput!
Dar cum zice mama:"Copiii au Dumenezeul lor si ii salveaza si de cele mici si de cele mari!"

Kita,
NU iti face griji cu papa pentru ca cica ar fi o perioada trecatoare...Si noi am trecut si stiu cum e!PAi inseamna ca eu nu sunt MAMA BIGUDIU ?
Ma gndesc ca nu ii dau copilului cele trei mese standard pe zi!

Dimineta bea cam 240 de ml de lapte, seara 300 incluzand si cerealele,la 11-12 doua mere, o banana si un kiwi si l 16=17 o amestectura de legume cu peste sau ou,cu o lingura,doua de branza de vaci sau iaurt si orez nedecorticat! Eu nu i-am dat alta carne pana acum!Si ast peste doar fiert sau la gratar!Dar variez pestele!In rest e vegetarian!!

Si acum sa va povestesc ceva drgut!

Eram pe la nasi si vroiam ca sa imi schimb VIETATEA
Si se tot misca, se intorcea,pleca si eu tot ii ziceam :"Stai mai vietate ca nu mai pot!"

Si stai,si stai! Luca baiatul nasilor de 4 ani langa noi, il tot studia pe Tudor!
Plecam si Luca o intreaba pe nasa:"Mami ce e aia vietate?" Si i se raspunde ca vietatea este numele dat in general animalutelor.La care el senin revine:"Dar Tudor ce animalut e?"

V-am zis asa ca mi-a venit in minte si tare m-am amuzat!Sa vedem ce vietate va fi si fi-mea!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!!!

Crinuta, iti pot sa spun ca huggies sunt la fel ca si Libero. Eu am gasit huggies aici, in craiova, si sunt foarte multumita de ei. Nu-ti fa griji cu Rayan, o sa isi revina. Robert a reactionat la fel la schimbare: cand am venit aici, au fost cateva saptamani, cand nu ma lasa de langa el. Si a trecut..., acuma uite se misca singur si unde vrea el. Rayan e baiat mare, o sa adapteze mai repede.

Viktoria, ma bucur ca te citesc si pe tine. Trec si ploile astea si o sa ai timp sa stai in gradina.

Witchie, felicitari cu Balerina plimbareata!!!

Alina Maria, capul sus! Noi suntem cu tine!!!

Robert iar a racit, si ii curge nasucul. Sper ca o sa-i treaca repede. Incerc sa va citesc cand pot, dar sunt zile cand sunt asa de obosita umbland dupa puiul meu...

Va doresc we placut, si va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)

In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, imi pare rau sa aud ca si voi aveti buba la burtica...Incearca cu smecta in ceai de menta, cum a zis Gabi.i, e f. eficient, ii dai juma de plic cu ceiut. Mar copt, sau banana cu branza de vaci si orez fiert e super bun, la pranz pilaf cu carnita, rontaieli poti sa-i dai grisine sau paine prajita. Incearca sa-i dai lapte HN, ca e cel mai indicat. Sanatate multa si voua!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Buna seara mamici si pitici
N-am mai scris demult pt ca noi sintem gradinari si scolari,adica Sebastian la gradinita si eu la scoala si mai lucrez din cind in cind.
Imi place cum a-ti facut si a-ti numit grupa noastra de mamici si bebici.
Sebastian s-a acomodat repede la gradinita,si cind merg dupa el nu mai vrea sa vina acasa,a inceput sa mearga singurel la 1 an si o luna,si de cind a inceput gradinita a devenit foarte guraliv,nu-i mai tace gura 2 secunde decit cind e bolnavior.Zice 3 cuvinte pe suedezae foarte sociabil.Bolnavior in afara de raceala nu a avut nimic.
Pe noi ne omoara vremea asta.Pina acum a fost zapada,ningea aproape in fiecare zii,deci va dati seama zapada mare si frig,acum au inceput ploile si deci vor venii inundatiile.Deprimanta vreme.
Mamici cum stati cu kg in plus,ca eu nu reusesc nici cum sa le dau jos,si mai ales cu vremea asta nasoala,m-am dereglat de tot,maninc ca o sparta.
SEbastian maninca la fel,orice si oricit nu e mofturos.Are 3 dinti sus,o maselutza si 2 dinti jos si cam kel,o fi semaninc cu bunu-sau
Cam atit am avut de spus.
Insanatosire grabnica piticilor bolnaviori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Adana, bine-ai revenit!
Misto "buruienile" tale, si pozele cu ratustele sunt super. Ce-a crescut Sebastian!!

Fetelor, e naspa rau: Ruxi a avut deja 2 scaune moi. Acum ii fac apa de orez. Ceaiul de menta nu-l vrea.
O sa ma uit in urma sa gasesc idei de remedii.
(I-am gasit azi o gecuta de blugi frumusica la Baby Planet, pe Baba Novac.)

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Dana, nici Andrei nu vroia ceaiul de menta dar eu i-am dat Baby Drink fiindca are si menta dar lui ii place tare mult la gust si il ajuta si la durerile de burtica cum stii ca sunt atunci cand sunt deranjati la stomacel si l-a ajutat tare mult, mai ales ca astfel am putut sa-i dau mult ceai si sa-l si hidratez cum trebuie.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Pt mamele cu probleme la burtici mici: evitati orice indulcitor cat ii tineti la regim pe pici. Si ca sa accepte ceaiul de menta faceti-l putin mai decolorat nu faceti o infuzie foarte inchisa la culoare.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Nopti interesante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Tomasa, nici un semn de la tine. Sper ca sunteti din ce in ce mai bine.
Crinuta, Rayan e bine? Ne gandim la voi.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Chiar asa, Crinuta, nici un semn?? Imi lipsesc discutiile pe ym...Va pupam si asteptam sa ne scrieti!

Tomasa, voi...sunteti mai bine?

Dana, si voi? Ce se intampla cu burticile astea mici?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput