Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:
ANASEBE somn usor!
MARAKI l-am vazut si pe ANGELO,si el cu manutzele alea grasutze la gura! Nuduri ... ceva?
IRINA cand schimbi "gogosarul" ala?
GIOVA nu ma pune sa-ti dau idei de titulatura ca dup-aia vi cu
dupa mine! Problema e ca esti prea aproape! Ca de Maraki nu mi-am facut probleme,la asa distanta se calma pe drum! ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Buna seara fetelor
!
Am aterizat si io p-aici !
Aseara n-am mai apucat pt ca am venit tarziu de la party.. pe la 9:30 si pe la 11 papanasul era lat. Deh era obosit ca doar dormise vreo 2 ore jumate p-acolo
.
Dar sa va zic ce am patit cu el inainte de a pleca de-acasa. V-am zis ca nu a mers ieri liftul sa il duc afara si ca facea si greva somnului si a foamei de ciuda
. Mai fetelor cand sa il imbrac sa plec cu el... l-au apucat niste nervi si un plans de nu mi-a facut niciodata asa. Ziceam ca vrea sa ma impresioneze si sa imi faca in ciuda.. dar eu nu l-am lasat sa se zmiorcaie i-am tras repede pantalonii pe el sa il iau in brate sa il linistesc. Si cand colo... l-am simtit de-odata contractat la mine in brate si i se oprise plansul
. Am zis ca mor pe loc... nu stiam ce sa-i fac ca mi-am dat seama ca nu mai respira
. Nu stiu cum am facut de si-a revenit pana la urma.. l-am smucit odata am inceput sa strig la el si i-am dat una pe spate ca atunci cand se ineaca... ce puteam sa fac habar nu aveam. Va rog din suflet daca stie cineva ce se face in astfel de situatii luminati-ma si pe mine !Nu va zic ca imi venea sa ma pun pe jale dar totusi m-am gandit sa nu il sperii si mai tare. In fine.. pana la urma l-am pus la san... a adormit asa si l-am imbracat si cu puloverul si i-am pus adidasii mi l-am pus in scanul de masina si am plecat cu el. A dormit bustean vreo ora si jumatate. Apoi s-a trezit si s-a benoclat pe la locul de joaca cam vreo ora si apoi s-a culcat iarasi pana am ajuns acasa cu el. Azi noapte mi-a dormit pana dim la ora 8.
Haideti ca v-am zapacit... fug sa citesc din urma si revin.. la schimbul de seara daca sta cineva.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
TEOLINDA hop si tu! Habarnam ce se face in astfel de situatii,cert e ca pe toti ii mai apuca!Ce-am mai retinut e ...ca a dormit pana la 8
,Cand o sa se intample si la noi? 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

miraklucker spune:
Halooo!!!
Iacata-ma si pe mine intr-un sfasit! Azi am stat mai toata ziua cu nasul in computer dar aveam alta treaba. In sfasit v-am citit!
Noi suntem bine cu exceptia colicilor care mi se pare sunt tot mai rele. De trei seri ma tine pana pe la 10 cu plimbari prin casa, ceaiuri, titi, si tot asa. Dar o data adormita nu se mai trezeste pana dimineata la 6. Asa ca fata mea doarme 8 ore pe noapte
.
Azi a fost mai toata ziua agitata. Adevarul e ca nici eu n_am mai bauta de cateva zile ceai de fenicul chimen... Poate o fi si de aia, la ea parca dadea rezultate cand beam eu ceai. In rest crestem si facem pliuri peste tot
.
Bee, te insotesc la cura
. am inca 9 kg de dat jos. Problema mea e ca eu nu prea pot sa ma tin de cure!
. Dar macar cat de cat. Numai sa plece mama inaite nu pot
. tocmai era la citit cartea lui Montignac. Am mai avut eu ceva tentative dupa ce am nacut-o pe Daria ca intrasem de-a binelea in panica. dupa 3 luni nu dadz-sem nimic jos aveam 10kg. In 3 luni am dat jos 6 cu mancat mai putin si cu fitnes. doar ca ma ramas din nou gravi asa ca s-a dus pe apa sambetei cura mea
.
si nu te mai necaji cu Ana, mai consulta si alt doctor, sau paote mai bine nu te mai du la nici unul, numai te panicheza. Aici abia dupa 4 luni iti recomanda sa incepi diversificarea, stomacelul lor nu e destul de dezvoltat si nu asimileaza bine mancarea.
Canda daca tot suntem la petit, n-o vrei pe a mea!!! E frumusica, cumintica si o-m fi noi departe dar din cand in cand tot ajungem prin Timisoara!!! Si asa lui taica-su ii trebuia un Philip, uite o sa aiba pe ginerica!!!!!!!![]()
multi pupici

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
monica70 spune:
MIRA
tie si la restul lumii!
8 ore pe noapte??? Chiar ca e cuminte! Si zici ca-l vreti pe PHILIP - fost BASESCU???
Cred ca va fi incantata Canda de asa nora ca SELIN!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Haideti ca mai scriu pe bucatele.. pana citesc tot.
Asadar pe ordinea de zi e "petitul" si "incuscritul"
. Sa va traiasca comorile celor care s-au combinat... Bombo cu Mirela si BEE cu ANASEBE... vad ca si MIRA cu CANDA![]()
Al doilea punct de dezbatere... regimul de slabit.
Am un 2 regimuri unul sub 1000 calorii - tine 10 zile si e cam draconic si unul sub 1500calorii - tine 7 zile e un adevarat festin.. nici eu nu mananc atat
. Mai aveti putina rabdare sa incerc sa il pun in word ca il am pe hartie
si nu am scanner
.
Haideti ca fug sa mai "cetesc" si revine fata!
MONI -zici ca nu stii ce se face in situatii d-astea de crize
LILIANA
si
teolinda spune:
Mda... deci cuplul MARIO-DIANA mai au putin si ii inscriu mamele lor la patinaj perechi.. ca vad ca fac tumbe si "suruburi" in patutzuri
.
JANINA - multumim pt carte si
.
Vad ca azi a fost ziua in care fetele de la care nu mai aveam vesti de f multa vreme, au aparut. Salutari ANCA O, PORUMBEL si CANDA. Sper sa reusiti sa intrati mai des.
MIRA - in curand scapati voi si de colici ca vad ca deja program de noapte v-ati facut. 
BEE - pediatra ta ... m-a lasat masca asa cum a facut-o si a MONICAI acum cateva zile. Adica te-ai dus la ea si ea "te-a facut de ras"
. Cred ca nu prea e normala si daca zici ca te-a trecut direct pe carne... e clara treaba. Las-o balta ca maine poimaine va trece pe fructe de mare
.Cat despre plimbarile lungi din parc eu cred ca tu stii vorba aia "mersul pe jos face piciorul frumos
" .
GIO - sa stapanesti sanatoasa telefonul. Sa-mi zici cat dureaza sa faci pasaportul ca trebuie sa ni le facem si noi ca ne-au expirat asta iarna. Numai bine ca il trecem si pe Nicolas ca vrem sa-l ducem la mare in septembrie
.Nu esti paranoica pt ca nu ai curaj sa il lasi pe Marco cu pers care habar nu au de copii. N-are sens sa te complici ca nici tu n-ai fi linistita si aia ar fi super stresati
. Si eu il car cu mine peste tot... asta e. Iar pt ca ieri am mers singura cu el in masina am prins curaj si poimaine vreau sa ma duc si la bunica-mea cu el
.
MIRELA - asadar ai dat din KK in costipatie
. Nu pot sa zic decat ca imi pare rau si ca te inteleg
. Spune-mi cum te simti tu, cand te duci sa clarifici cu problema ta?
Fetelor n-am intrat la poze inca asa ca .. nu ma certati ca nu fac nici o apreciere.
Incerc sa vad acum sau sa scriu regimurile![]()
LILIANA
si
Giova spune:
Janina, mersi. Voi intra in mailul comun, maine sa descarc cartea.
Moni ce mutrite dulci face Di. I-a zi ce titulatura, ca promit, nu-ti fac nimic.
Liliana si al meu plange cateodata de nu mai respira. Mi-a zis dr. sa-l pisc de obrazul drept.
Irina si Marco isi baga degetele in gura. mai nou isi scoate suzeta cu degetele si pe urma si le baga. ma distrez de numa.
Denisa nu se vad prea bine pozele cu tine mica, dar parca aduce cu tine. Rochita de botez e superba.
Revin, dupa ce ma mai uit si la restul pozelor.
Marco nu stiu ce are ca-l apuca plansul seara. si de 2 zile saliveaza la greu. azi in oras nu stiam de unde sunt plina pe blugi, i-as curs din gurita. Ma tot uit in gura, dar nu se vede nika. doar in partea stanga jos un punctulet alb. Caninul n-are cum sa-i iasa. cine stie.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Mama Irina dar multe poze ai pus. Imediat ma uit la ele.
Liliana te voi anunta. oricum nu-l fac la urgente. am si trimis-om pe mama sa se intereseze de documente. am gasit bilet cu avionul la 10 euro=taxe, iar pt. bebe 16 euro=taxe. de ce?????
Canda e un dulce Filip. Cand punem de o intalneala??? eu toata ziua ies cate 5-6 ore in oras.
Mira, Porumbelul
. va asteptam mai des.
Al meu iar a revenit la somnul de 7-8 ore. nu mai vrea frate 10 ore pe noapte. si ce bine era pt. noi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
T_Ioana spune:
Mama ce s-a mai scris azi....
Noi am fost in oras, daca tot a fost asa frumos, si am trecut pe la tati la facultate sa vedem cum sta cu restantele
, iar spre surprinderea noastra are doar o absenta la un examen si un proiect nepredat
.
Si al meu cupil isi suge degetele, prima data isi baga aratatorul si mijlociul si persevereaza pana isi baga toata mana dupa care il vad ca se stramba si face "beahh", ii vine sa vomite, eu ii scot mana si o luam iar de la capat cu 2 dgete, 3, 4 etc.
eu azi am gasit niste bavete super faine care sa dau si pe manute, adica se baga si manutele, sunt ca nste sortulete si nu risti sa si le traga pe fata sau sa si le miste in toate partile. Ca si eu sunt satula de schimbat body/bluzite de 4-5 ori pe zi....
Al meu nu suge carpe sau cearceaf, dar cand e flamand, pana imi desfac eusutienul el ma prinde de bluza/camasa/tricou si incepe sa suga la greu. Cred ca il inspira si mirosul de lapte
Fug sa-i fac ceai pt la noapte (oare de ce ma chinui, ca nu bea niciodata....)si bag o pipa, incerc sa revin!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"