Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Noi plecam la pranz si primim totdeauna gustarea la pachet. Daca se intampla sa uite, o primim a doua zi (daca e posibit - adica daca nu e ceva perisabil); se plateste doar ptr. zilele in care copilul frecventeaza gradinita.

La noi, dupa ce au fost reinscrisi copiii din gradinita, cazuri sociale etc., nu a contact ordinea depunerii cererii, ci au fost anumite criterii (daca lucreaza ambii parinti, apropierea domiciliului de gradinita, apropierea locului de munca de gradinita ...)

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Si la noi se procedeaza la fel -cei care pleaca la pranz primesc gustarea la pachet lucru care pe mine ma deranjeaza deoarece gradinita prefera sa cumpere gustare (napolitane, prajiturele, biscuiti) din comert in loc sa le faca o budinca, orez cu lapte sau alte preparate. directoarea mi-a explicat ca personalul din bucatarie nu are timp sa faca aceste preparate pana la ora 1 cand vin parintii sa-si ia copii si ei trebuie sa dea gustarea la pachet si toata lumea trebuie sa primeasca aceeasi gustare.
Dar pe mine ce ma intereseaza lucrul asta, copilul meu sta acolo pana la ora 5 si ar trebui sa manace ceva decat sa primeasca un pachet de biscuiti sau in cel mai bun caz o banana.
Din moment ce iti inscrii copilul la program prelungit daca vrei gustarea vino si ia-o la ora 4 cand se da. Dar ce sa faci cand parintii au facut scandal ca sunt banii lor.
La noi contributia pentru hrana este de 10 ron/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Prioritate la inscrierea la gradinita mai au copii cadrelor didactice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

da, si eu stiam ca sunt alte criterii care se iau in calcul la inscrierea copilului la gradinita, nu e "primul venit, primul servit".
colega mea si-a inscris copilul prin posta, a trimis in prealabil o scrisoare la inspectorat sa-i comunice cand se fac inscrierile, de ce acte e nevoie si de care gradinita apartine in functie de domiciliu (ca teoretic, nu te duci tu la ce gradinita vrei, ci "apartii" de una singura. adica poti sa depui cerere la mai multe, insa e posibil sa nu-l inscrie tocmai pt ca altii care au facut cerere sunt arondati acestei gradinite).
apoi a trimis in perioada inscrierilor actele necesare la gradinita respectiva si asta a fost tot. a completat ulterior o cerere tip, dar n-a stat pe la cozi, n-a dat spagi si alte atentii.
deci faptul ca te inghesui 2 nopti inainte cu alti parinti la o coada are la baza doar lipsa noastra de informare.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Este reala afirmatia conform careia au prioritate la gradinita copiii cadrelor didactice??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Am inteles ca anul trecut nu s-a mai tinut cont dar acum doi ani da.
Depinde de criteriile care le sosesc de la minister si care se schimba de la an la an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Am citit ceva raspunsuri postate aici si tot nu m-am dumirit: cat sa dau pentru inscrierea copilului la cresa???
Fetita mea in noiembrie implineste 2 ani si vreau sa o dau la o cresa din apropiere.
Pentru inscrierea celei mari la o scoala mai cu mot mi s-a cerut o geanta, m-a costat atunci vreo 5 mil. FFF mult, dar nu am avut incotro.
Sunt sigura ca si la cresa-gradinita o inscriere sigura costa ceva. Din ce am citit, nu a precizat cineva concret, sau poate nu am citit eu cu atentie.
Am mai auzit de o practica: cca 1oo lei de educatoare pe luna in loc de cadouri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mihaela, asa ti s-a cerut : O geanta, va rog? sau ti-a precizat si marca, modelul, culoarea?? Incredibil

si nu am inteles faza cu 100 de ron pe luna de educatoare..adica cum?!

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Adica dai in fiecare luna la fiecare educatoare 100 lei. Tot te costa mai putin decat la o gradi particulara... Eu am auzit pe mai multi parinti de la serv, sau colegi care au auzit si ei de la alti patinti.
Naspa rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

in loc sa le faca o budinca, orez cu lapte sau alte preparate. directoarea mi-a explicat ca personalul din bucatarie nu are timp sa faca aceste preparate pana la ora 1 cand vin parintii sa-si ia copii si ei trebuie sa dea gustarea la pachet si toata lumea trebuie sa primeasca aceeasi gustare.

Si noi luam gustarea la pachetel la pranz si fac tot ce ai sris tu mai sus, doar iarut si un pachet de biscuiti LU mai primesc uneori. Orezul cu lpate ni-l da intr-un pahar de plastic d eunica folosinta, acoperit cu servetel. Placinta cu mere/branza, facuta in gradinita, calda, tot in servetel,budinca de macaroane/paste cu branza si ou...in servetel....si alte preparate facute in dimineata aia.

Asa ca...se poate.

Mara si Matei

Mergi la inceput