Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by flutureta

Moko ai idee despre gradinita nr 17, "Puisorul rasfatat" din zona Sincai, pe str Tohani? Poate ma lamuresti despre cit de buna e pentru ca asa pe dinafara e asa si asa dar zona ma avantajeaza foarte mult. Tot ce am putut afla este ca se intra cu spaga dar nimic despre calitatea gradinitei!

Multumesc anticipat
Flutureta.

imi pare tare rau, dar chiar nu stiu nimic despre gardiita 17.Poate te pot ajuta parintii care au sau au avut copii acolo!Sper sa gasesti gradinita potrivita pentru puiul tau!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Flutureta,cauta pe pag.mai vechi fiindca s-a discutat foate mult despre gradinita Tohani.Anul trecut am vrut sa o inscriu si eu pe fetita mea acolo,dar nu faceau grupa mica.

laura si ariana(20-o2-2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Imi poate da cineva detalii despre inscrierea la una din gradinitile din sectorul 6 (Fabricii nr. 20)? Cu sau fara spaga? Se face lista? Se doarme la poarta gradinitii in ziua inscrierii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

AAA, si sa nu credti ca dupa ce ati inscris copilul scapati de spaga. Eu asa am crezut (fraiera ce sunt). Am zis ca mai dau si eu acolo... de sarbatori si gata, dar se pare ca nu-i asa.

Imi raman doua variante. Mut copilul la alta gradi si poate-poate am noroc (dar traumatizez copilul - ca s-a invatat aici) sau "dau".

Si urasc sa dau spaga!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy2001 spune:

Problema cu spagile e f.veche.La Gradinita 44 din Bucuresti directoarea cere 100 euro ca sa-ti inscrie copilul altfel nici nu se uita la tine .
In plus de asta mancarea este mizerabila,gradinita este f mica si sunt ingesuiti copii precum sarmalele.Educatoarele (nu chiar toate) tipa la copii si ii trateaza ca pe niste animale.Copilul meu a ramas cu o trauma dupa ce a fost la acea gradinita FERITI-VA DE EA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salut.... oare despre gradinita din Dr Taberei, din spatele Tip Top, stie cineva ceva? Sunt cam speriata fiindca nu stiu cum se procedeaza aici la inscriere si inca nu am ajuns pana la directoare, portarul ne-a spus ca inainte de 1 iunie nu avem ce cauta pentru inscrieri.
Va pup, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by andora

Salut.... oare despre gradinita din Dr Taberei, din spatele Tip Top, stie cineva ceva? Sunt cam speriata fiindca nu stiu cum se procedeaza aici la inscriere si inca nu am ajuns pana la directoare, portarul ne-a spus ca inainte de 1 iunie nu avem ce cauta pentru inscrieri.
Va pup, bafta!

Portarul ala, se vede treaba, e un delegat al corpului didactic al gradinitei pe mine nici nu m-a lasat sa intru, sa vad gradinita.
Cit despre gradinita in sine, am inteles ca are program cica "normal", pina la 12, si program "prelungit", pina la 16. Sa ma corecteze cineva va rog, daca am inteles aiurea.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Intreb si eu , poate are cineva copii la Gradinita Olga Gudyn din Primaverii sau la Arc en Ciel din Popa Nan .
Ma intereseaza daca educatoarele sunt pedagogi buni -la preturile care le au ar trebui, -in fine daca ce scrie pe site e si aplicat in programul gradinitei.

Vreau ca , (e virgula) copilul sa se destinda la gradinita nu sa vina obosit de lectii , sa invete dar prin ceeace este specific varstei , prin joaca . Mentionez ca ma intereseaza grupele mici de la 4 ani .

va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

azi ma duc si eu cu dosarul. sa vedem ce surprize o sa am.

mi se pare ca era mai simplu sa-l inscriu la facultate decat la amarata asta de gradinita, ma duceam la secretariat, plateam taxa, depuneam dosarul si veneam linistita acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by energy

azi ma duc si eu cu dosarul. sa vedem ce surprize o sa am.

mi se pare ca era mai simplu sa-l inscriu la facultate decat la amarata asta de gradinita, ma duceam la secretariat, plateam taxa, depuneam dosarul si veneam linistita acasa.

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

Pai si unde il inscrii tu acum? Ca inscrierierile sunt de la 1 iunie! Sau e reinscriere?

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput