Sfantul internetului

Sfantul internetului | Autor: kisstherain999

Link direct la acest mesaj

Butonand pe www.radio3net.ro/index.php?cx=sf" target="_blank">aici am aflat ca patronul internetului e ISIDOR DE SEVILLA.
Mi s-a parut foarte interesant, iar ce m-a facut sa deschid un subiect au fost urmatoarele "vorbe memorabile":
Rugăciunea ne purifică, lectura ne instruiește. Ambele sunt benefice, atunci când sunt posibile. Altminteri, rugăciunea este mai bună decât lectura.
Dacă un om își dorește să fie permanent în tovărășia lui Dumnezeu, va trebui să se roage permanent și să citească în mod regulat. Atunci când ne rugăm, Îi vorbim lui Dumnezeu; când citim, Dumnezeu ne vorbește nouă.
Orice îmbogățire spirituală vine din lectură și din reflecție. Citind, învățăm ceea ce nu știam, iar reflecția ne ajută să reținem ceea ce am învățat.
A citi Sfânta Scriptură aduce două beneficii. Antrenează mintea pentru a le înțelege; îi abate omului atenția de la nebunia lumii și îl indreaptă către iubirea de Dumnezeu.
Cititorul conștiincios va fi mai preocupat de a pune în practică cele citite decât de a se mulțumi să capete cunoștințe. Atunci când citim, ținta noastră este cunoașterea, dar avem obligația de a pune în practică tot ceea ce am învățat pe parcursul studiului.
Cu cât mai mult te devotezi studiului celor sfinte, cu atât mai bogată va fi înțelegerea ta, precum și glia – cu cât va fi mai fertilizată, cu atât recolta va fi mai bogată.
Omul care e încet în a pătrunde lucrurile, dar care se străduiește din greu este răsplatit, precum, de altfel, acela care nu-și cultivă abilitățile intelectuale cu care l-a înzestrat Dumnezeu va fi condamnat, pentru că și-a disprețuit darurile și a păcătuit prin neglijență.
Învățarea neînsoțită de binecuvântare îți poate ajunge la urechi; dar niciodată nu-ți va pătrunde în suflet. Dar binecuvântarea lui Dumnezeu atinge străfundurile minții noastre și ne aduce înțelegerea, iar atunci, cuvântul Său, care a fost perceput de ureche, străbate în adâncul inimii.

Daca a mai fost deschis un subiect pe aceasta tema imi cer scuze, dar momentan cautarea nu merge.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Mai da oare cum s-a "decis" una ca asta?

Adica el daca ar sti ce i s-a pus in carca, ar fi oare de acord ?

Sa patronezi "internetul" cu toaaate cate cuprinde retzeaua ??

Brrrrrr..... io nu m-as baga la asha ceva !!! ()

Mergi la inceput