Mamici de iulie - august 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
nicole25 spune:
buna fetelor
Nici eu nu va citesc in weekend asa ca de dimineata cand am venit la birou am avut de recuperat cu cititul.
Eu ieri am iesit cu niste prieteni la un gratar.A fost foarte frumos afara dar pe la 5 a inceput sa bata putin vantul asa ca am plecat acasa.
Sabana , Huacin , Madacristina fiti optimiste ca asta conteaza cel mai mult.O sa vedeti ca totul va fi bine si veti duce la capat cu bine sarcina.
Bulinutza cum te simti dupa ce ai stat acasa 3 zile.Nu-i asa ca esti mai bine?
Vreau sa va intreb daca v=ati gandit deja la nume pentru bb vostri.
Fetelor la cate saptamani intram in luna a 7 a?Stiu ca s-a mai scris odata dar sunt cam uituca si eu si nu mai stiu.
nicole25
25s
cristina_p76 spune:
pumpkin multumesc pentru adaugarea bebelusului meu in lista.
sabana, am citit comentariul tau legat de bebelina ta si m-am amuzat teribil. Bebe Alex face la fel. Eu am pus chestia asta pe faptul ca atunci cand descopar burtica bebe simte senzatia de rece. Chiar ma gandeam" sa se faca odata cald ca de aia se inhiba bebe cand ridic tricoul".Si la noi mai e o chestie. Al meu bebe da din picioare nevoie mare si cand vad eu ca are activitae intensa il pun pe al meu sot sa tina si el mana pe burtica, sa-l simta si el pe bebe. Ce credeti- pace.Sotul meu chiar zice ca bebe Alex se inhiba cand pune el mana.E un strengar. Ia sotul meu mana si bebe da din nou.
Cat despre scurgeri, am si eu o tona. Dar eu am avut dintotdeuna probleme cu candida. M-am saturat eu la cati medici am fost si cate tratamente am facut.Si cu lomexin si pastile nizolral, clotrimazol, gynozol si alte prostii.Am inteles ca si daca m-as fi vindecat inainte de a ramane insarcinata, as fi facut-o din nou datorita schimbarilor hormonale. Doctorul meu mi-a spus insa sa nu folosesc tampoane zilnice si traditionala vata.
Par pe burtica am si eu.Numai ca eu nu am suferit niciodata de pilozitate excesiva, asa ca nu mi-am facut inca coditze.
Si apropos, fetele care ati facut eco morfologica la 22 sapt, cate grame avea bebe al vostru, ca al meu ori o fi un ditamai bebeloiul (600 g la 22 sapt) ori o fi gresit doctora.Mentionez ca eu sunt miniona, am 1.55m.Daca bebe Alex o sa se faca de 4kg sau mai mult la nastere, cer cezariana obligatoriu ca ma fac flenduri
.
Pupici pe burtici si mai astept inca indicatii cum sa inserez si eu pozici cu bebici.
letitzia spune:
Buna
!
Draga Amabella nu iti mai fa atatea probleme ca nu ai de ce: eu am 25 de saptamani si 6 zile si deja am luat 15 kg! La inceput m-am speriat si eu un pic, dar acum mi-a trecut. Sora mea a luat 26 de kg cand a fost insarcinata, am o prietena care a luat aproape 30 de kg, iar dupa sarcina si-au revenit la normal (in timp, ce-i drept), ba chiar sub kg dinainte de sarcina. Asa ca important e ca BB-lul si noi sa fim sanatosi, ca om vedea dupa aceea. Si acum gandeste-te: nu-i super ca poti sa mananci orice, sa iti faci orice pofte, ca nu te mai stresezi cu caloriile si culmea..nimeni sa nu te judece? (bine, cu exceptia unor soacre
cum a fost si a mea cand a auzit cate kg am luat, dar dupa ce i-am bagat chestia cu "copilul predispus la bulimie daca noi tinem dieta" {pe asta cred ca tot de la voi am auzit-o) si niste chestii asemanatoare a dat-o la intors; recunosc, nici tonul pe care l-am folosit nu a fost tocmai cald
; acum ma suna si ma intreaba daca ma hranesc suficient![]()
). Te-ai mai linistit?![]()
Va urez o saptamana usoara si placuta!

25+
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by nicole25
Fetelor la cate saptamani intram in luna a 7 a?Stiu ca s-a mai scris odata dar sunt cam uituca si eu si nu mai stiu.
Nicole, din calculele mele intram in luna a 7 a la 26 saptamani si 5 zile

Miky
26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW
poliana spune:
Salutare va spun dupa cecva vreme De citit va citesc zilnic dar sunt lenesa rau la scris. Am fost si eu la eco morfologica si la 22 de saptamani si a meu baietel e ditamai grasanul de 600 de grame.Cristina_p76 si eu am tot 1.55, sunt tot din Cta si am asa un feeling ca tot un urias e 4 kg voi face.
Asta e! El sa fie sanatos.Problema e ca am deja dureri naspa de spate si doctorita mi-a spus ca se vor accentua si daca bebele va fi si asa de mare nu va fi deloc placut. Astept insa cu randare si optimism sa vad ce imi rezerva lunile viitoare. Apropo de ingrasat si la mine a inceput sa fie rimtul cam ingrjorator. Am 23 de saptamani si 6 kg luate. Stiu ca nu e mult(desi doctorita mea zice ca e cam mult) dar ultimul kg l-am luat intr-o saptamana si mi se pare muuuult. Voi aveti dureri de spate?
Ca pe mine ma rup! Cel putin noaptea sau daca stau prea mult in picioare am senzatia ca ma rup nu alta.
Poliana
23+
Sabana spune:
Pai bebelina mea la 22 de saptamani avea 450 de gr. acum ma bagati in ceata cand vad ce bebei grasunei aveti. eu oare o sa nasc un copil prea slab?
mamaluidavid spune:
Buna!
Amabella chiar bicicleta eu zic ca e un pic cam mult.Sa nu te superi,e doar parerea personala. Cauta pe net sigur vei gasi exercitii(gimnastica) speciala pentru gravidutze,e cel mai sigur asa.
Si incearca sa nu te mai stresezi pentru kilograme iti spun din experienta mea ca toate cele 25 de kilograme pe care le-am luat cu David le-am dat jos fara sa tin vreo dieta sau sa fac ceva deosebit.Cum au venit,asa s-au si dus. A durat ceva,normal,nu au disparut dintr-o data.
Acum eu nu zic ca la toata lumea e asa usor,m-am dat exemplu doar pe mine,sper ca si de data asta sa fie la fel si va urez la toate sa redeveniti suple cat mai repede!
Eu una am renuntat sa ma mai cantaresc,astept vizita lunara la doctor pentru asta si in cazul meu mustruluiala de rigoare care bineinteles ca imi intra pe o ureche si iasa pe alta cu viteza luminii![]()
Pe mine ma doare acum spatele de nu mai pot 
,e vina mea,azi nu am stat o clipa cu curatenia
Burta nu m-a mai durut de 2 zile
,nici acum nu stiu ce am avut.
Ahhhhhhhhh sa va spun ultima mea pofta nebuna
as pune TABASCO pe orice! Si chiar pun
Va rog sa ma credeti ca imi dau lacrimile ce tare pisca dar am asa o senzatie de placere 
Stefania 21 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Tot eu!
Va suparati daca va povestesc ce vis de groaza am avut ieri noapte? Daca stie cineva sa interpreteze,ar fi super!
Eram undeva acasa dar nu era casa de acum,cu sotul,aveam un fel de gradina,o bucata de pamant,ceva de genul.
Din pamant a luat nastere un sarpe urat si uleios care se facea tot mai mare.
Dintr-o data,tot din pamant a iesit un bb,i-am spus sotului insa cand a venit sa vada si el bb a intrat din nou in pamant si nu m-a crezut.
Apare iarasi bb,il vede si sotul,il iau in brate,e fetitza,e frumoasa dar mi-e frica tare si imi spun in gand " ce bine ca nu e bb meu" (si in vis eram insarcinata).
Bebelusa avea chip uman insa era jumatate copilul sarpelui,de aceea imi era frica.
In fine,nu mai tin minte exact dar se facea ca sarpele acela cu cat se facea mai mare cu atat facea mai multi bebelusi si am ajuns la concluzia ca trebuie sa il omor si am inceput sa ma lupt cu el.
Nu stiu daca am reusit sau nu,nu mai tin minte.
Dar m-am trezit atat de speriata,vedeam imaginea sarpelui atat de bine in fata ochilor,oare ce sa insemne?
Aveti vreo idee?
Stefania 21 +
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
poliana spune:
Sabana, draga mea, nu e cazul sa te ingrijorezi!!! M-am uitat s eu pe net si al tu are greutatea medie normala.Ai nostri sunt niste super grasani. Mie mi-a spus si doctorita ca in mod cert voi avea un copil mare pentru ca si celelalte masuratori arata acelasi decalaj adica lungimea femurului sau circumferinta abdominala de ex. La mine nu e de mirare intrucat al meu sot s-a nascut la 4 kile 5 sute. Singra problema e ca eu sunt micutza.Am 1.55 iar la inceputul sarcinii aveam 48 de kg. Cred ca varianta nasterii prin cezariana devine din ce in ce mai realista ptr mine.