Clipe din trairile sufletelor noastre...(5)
Raspunsuri - Pagina 14
cati 73 spune:
Brenda, sa-mi pui si mie deoparte o rochita roz (marimea 42), copilului ii cumpar costum si papion de aici...
rilbuc1 spune:
Neatza
Eu am mult de lucru, dar am un soooomn... Vad ca nu tzine nici cu cola, o sa probez o cafea sa vad ce face.
Cati, bravo... progresati. Eu pe vali l-am invatat sa mearga pe bicicleta pe 2 roti in doar o ora. Si ce bucuros era cand vedea ca poate merge fara roti ajutatoare. Si ce repede mergea. Sa vezi ce o sa se bucure si al tau cand va merge pe 2 roti. Dar.. mai ai ceva timp pana atunci.
http://community.webshots.com/user/rilbuc
KUKI spune:
Vedea-v-as sfioase, in rochite roz, cu cosuletul cu flori pe brat cum mergeti inaintea mea si imprastiati petale de trandafir in stanga si-n dreapta![]()
![]()
![]()
Si musai tre sa aveti si pantofii asortati cu rochita si amandoua acelasi model, precum si unghiile la fel de roz.
Asa am vazut io intr-un film ca se poarta in lumea buna si civilizata.
Si in lumea buna si civilizata se trimite lista aia cu cadouri si adresa magazinului, stiti?
Asta pot sa v-o dau de pe-acum, sa nu lasati totul in ultimul moment![]()
She spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Vedea-v-as sfioase, in rochite roz, cu cosuletul cu flori pe brat cum mergeti inaintea mea si imprastiati petale de trandafir in stanga si-n dreapta
Si musai tre sa aveti si pantofii asortati cu rochita si amandoua acelasi model, precum si unghiile la fel de roz.
Asa am vazut io intr-un film ca se poarta in lumea buna si civilizata.
Si in lumea buna si civilizata se trimite lista aia cu cadouri si adresa magazinului, stiti?
Asta pot sa v-o dau de pe-acum, sa nu lasati totul in ultimul moment
Iulia
Banuiam eu ca esti indragostita:)
Banuiam eu ca esti indragostita:)
alma spune:
Ati pregatit si pentru mine o rochita roz? Iuli, chiar imi place ce-aud...
Cati, felicitari voinicului! Fata mea nu vrea sa mearga pe bicicleta, imi ocupa locul degeaba. Ea e cu rolele.
Brenda, sunt si eu pe-aici, tot adormita si cu vremea asta, iti vine sa stai in casa.
Pozele sunt super, am luat si eu cateva in albumul meu.
http://community.webshots.com/user/freediaro
KUKI spune:
Wow, She, asa evident este?
Pai e grav mai, inseamna ca s-a dus naibii misterul meu feminin. Trebuie sa mai lucrez la aspectul asta.
Mai, acu' daca am vazut si io un fluturas, acolo (sa speram ca nu e molie) asta nu inseamna ca...imi pun si pirostriile.
Heheee....mai e mult pana departe.
Si-apoi, mai sunt altii inaintea mea...tre' sa stau la coada![]()
Impricinatii nu zic nimic in apararea lor?![]()
She spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Wow, She, asa evident este?
Pai e grav mai, inseamna ca s-a dus naibii misterul meu feminin. Trebuie sa mai lucrez la aspectul asta.
Mai, acu' daca am vazut si io un fluturas, acolo (sa speram ca nu e molie) asta nu inseamna ca...imi pun si pirostriile.
Heheee....mai e mult pana departe.
Si-apoi, mai sunt altii inaintea mea...tre' sa stau la coada
Impricinatii nu zic nimic in apararea lor?
Iulia
Draga Kuki!
Eu am ajuns la o mare intelepciune.Fluture sau nu, molie sau nu, parca mai are importanta?:)
Tu vezi de pastreaza senzatia , ca fluturii oricum traiesc numai o zi si moliile sint urite, dar senzatia e magnifica.Aia poti sa o intretii:) Si cine stie, daca tot pastrezi senzatia, poate ramii asa si molia se hotaraste sa-si vada de treaba ei?
Atunci sa vezi ce trag fluturii la flori!( ca doar nu vrei sa traga la buruieni?, daca ma-ntelegi ce vreau sa spun?)
brendamitran spune:
Fluture,molie...tot are aripi.Si cind incep sa falfaie prin stomacel,pe acolo....moamaaaaaa......esti gata!
Asa ca.....mey! Ia stai! Pai daca ai domnisoare cu rochitze roz,tre sa ai si cavaleri! Ma bag,ma bag! Ca s-o nimeri si pt.mine unu'![]()
Impricinatii....vad ca tac malc....chitic....sau cum vreti voi,dar...tac! Aloooooo.....pai noi ce facem? Ne pregatim rochitzele roz degeaba?
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
KUKI spune:
quote:
Originally posted by She
Draga Kuki!
Eu am ajuns la o mare intelepciune.Fluture sau nu, molie sau nu, parca mai are importanta?:)
Tu vezi de pastreaza senzatia , ca fluturii oricum traiesc numai o zi si moliile sint urite, dar senzatia e magnifica.Aia poti sa o intretii:) Si cine stie, daca tot pastrezi senzatia, poate ramii asa si molia se hotaraste sa-si vada de treaba ei?
Atunci sa vezi ce trag fluturii la flori!( ca doar nu vrei sa traga la buruieni?, daca ma-ntelegi ce vreau sa spun?)
si tot asa...
Te inteleg, te inteleg....

Si mare dreptate ai...
Ioana Sora spune:
kuki, mie nu-mi place rozul. Merge si portocaliu ?![]()
Pe mine m-a luat raceala... Si sunt cam ametita, plus ca a trebuit sa ma duc la munca... de unde m-am intors cand am simtit ca nu mai rezist.
Cata tot tuseste, dar parca e mai bine. Singurul pericol e ca nu stie sa-si sufle nasul...:(