Contrar spuselor cum ca de la lipsa de sex iti apar cosuri,la sotul meu ,fenomenul este total invers,adica are in permanenta cate 2-3 cosuri pe spate,ba pe gat ,ba pe fata...mie nu mi se pare deranjant ,dar el este foarteeeeeeeeee stresat din aceasta cauza.Inca de cand si-a inceput viata sexuala ,a vazut de-a lungul timpului ,ca atunci cand are perioade in care nu face sex,ii dispare orice urma de cos,daca are contact sexual dupa o perioada in care nu a avut,pur si simplu se intampla in organismului ceva si incep sa erupa,mai intai multe ,apoi se mai amelioreaza situatia ,dar tot are cateva.Fiind de 6-7 ani impreuna,s-a intamplat de multe ori sa nu facem sex o perioada,apoi cand o faceam , erupeau
.A fost la mai multi dermatologi ,dar toti au facut decat sa ii dea tratamente pt ten,care decat ii ameliorau problema pe moment si in locul respectiv.
Ati intalnit asa ceva ,stiti un tratament bun,ma puteti ajuta macar cu un sfat sau sa imi recomandati un dermatolog super bun?Sper ca s-a inteles cat de cat cam care este problema