La bine si la greu impreuna - 9

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Iliuta si Kla ....imi pare tare rau...va doresc multa multa multa sanatate si ma rog la Dumnezeu sa va ajute...Miha si Amely e cam in aceeasi situatie cu tine daca am inteles eu bine...va pup si sint alaturi de voi...
Liana fata scumpa,n-ai de ce sa te simti vinovata...noi iti multumim ca ne transmiti si noua din optimismul si veselia ta...
Claudia eu intru pe messenger,dar tu nu esti...probabil intram la ore diferite....Olteanco iti dadui un buzz mai devreme dar nimik...pe unde umbli?

Bun venit fetelor noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

picoooo sa ma ierti da fusai afara ca spalai geamurile pe afara...
acu sunt aci

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Fetelor mai stiti ceva de Kla? Vroiam sa stiu cum se mai simte. Sper ca e mai bine.

Va pup pe toate

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Kla vreu sa te incurajez dar nu gasesc cuvintele potrivite, sunt si suntem alaturi de tine
Iliuta sa va ajute Dumnezeu sa strangeti banii cat mai repede si sa iasa cu bb din prima

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

kla

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

,ma primiti si pe mine pe la voi?Ma stiti doar ,si va stiu si eu pe toate si de aia va pup dulceeeeee
Kla,cuvintele sunt de prisos,imi pare nespus de rau,pt tine, pt mine(alaltaieri am avut si eu un avort menstrual),pt toate cele care trec prin asemena experiente.Ma doare mai rau sufletul pt ca stiu ca suntem toate fete tare bune si e nedrept sa se intample toate aceste lucruri.Curaj si capul sus;suntem impruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

kla

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

of mai fetelor....va multumesc din suflet la toate!!!

LIANO ce vinovatie fato????poate vrei sa te bat!ai grija ca dau tare!
si eu pot spune ca ma simt vinovata ca in noaptea ceea alba ti-au venit rusii....poate ti-am purtat ghinion?dar nu e asa....asa vrea d-zeu....sa nu te mai aud vreodata ca spui asa ceva....

eu azi am iesit din spital...am scris cate ceva la FIV nu mai scriu si aici ca sunt ametita rau....de luni si pana ieri am fost tot in perfuzii si fara sa-mi dea de mancare(s-au gandit ca cine stiwe ce va fi si va trebui sa ma opereze,dar am scapat ca prin urechile acului)acum trebuie sa iau tratament si sa stau cumintica...dar mi-a dat liber la calculator...in fund pe scaun...acum ma pun un pic in pat sa-mi revin si la noapte am chef de un CHEF!!!!!!!!!auzi LIANO???.....uitasem sa va spun ca m-a pus si la regim...mancare usoara,fara multa sare...etc

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

MELUTZICA iubita...imi pare rau de tot pt pierderea ta...dar da-mi manuta si hai sa mergem impreuna mai departe pana vom reusi sa ne tinem bebele in brate!!!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Claudia, imi pare bine ca esti acasa si ai rezolvat macar partial problemele de pana acum. Ceea ce m-a socat de la inceput cand am auzit ca esti la spital este de ce medicii aia cand ti-au facut echografie (banuiesc ca ti-au facut, nu?) nu au vazut ca pe trompitza cealalta mai era un "intrus"? Ca sa te chinuie de o suta ori? Mi se pare lipsa de profesionalism si tu nu esti aici, in Romania.
Iti urez din suflet refacere cat mai rapida si insanatosire grabnica!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput