Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
lavi02 spune:
Anda nu te mai alinta pe aici ca se vede de la o posta ce si cum.
Inteleg ca nu-i chiar asa grava problema cu inimioara ceea ce-i de bine. sa speram ca si rezultatele ;a pishulin sa fie bune.
Nati asta is de coma. Se scoate singura de la titi 1 apoi de la titit 2 ca si cum n-ar mai fi lapte. Cand strang de mame tasneste la 1m!
Directia la drita cu ea. poate are vreo idee magica si pt mine 
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
maria_alexia spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare... Care mai nou e cu fitze si cantec, de nu mai inteleg nimic. Deci eu aveam una bucata copil care plangea la imbracat, dar in momentul in care il puneam in carutz si carutzul in miscare, era tare fericil in somnul lui. Uita si de masa, manca la 4 ore cand ieseam la plimbare.
Ori acum...
Tura de dimineata (de la 8 la 11) mai nou nu mai doarme. Normal ar fi ca dupa masa urmatoare sa doarma rupt, mai ales la aer, nu??
La masa de 11 Il cantaresc cat mananca si-i dau supliment k-lumea, sa il tina - dar nu exagerez, sa nu-l doara burtica.
Il ragai bine, il las vreo jumatate de ora sa-si linisteasca burtica. Il imbrac cat mai lejer sa se poata misca si sa-si gaseasca pumnisorii (totusi, nu sufera de frig, am grija). Si totusi... plecam urland, adoarme obisnuitele 30-40 min si iar urlete, eventual mai adoarme o tura scurta... Nu mai putem sta afara mai deloc asa, speriem tot parcul!
Cred ca a inceput sa se plictiseasca - mai nou pozitia lui preferata e plimbat in brate la verticala si cu fata spre lume, dar tocmai de asta ma straduiesc sa-l scot la aer cand ii e somn, si nu cand are chef de zbenguiala. Uff, mai avem putin pana sedem in fundulet, atunci probabil va fi ceva mai bine.
Alte idei, pls ??
Hildegard, vaccinul in face asistenta si - din experienta proprie
- e mult mai bine asa. Doctorii n-au pic de practica la injectii, te chinuie de mori.
Lavi, nu din comoditate intrebam de saritul peste mese, ci de ...
. Merci inca o data si sper sa ne povestesti si noua din sfaturile doctoritei si mai ales sa va rezolve. Cam cu aceleasi intentii facusem si eu programarea sapt. trecuta, dar ceva n-a functionat cum trebuie la consultatie - n-am prea rezonat in ton cu doctora si exact ll ce ma ardea mai tare m-am trezit acasa (tipic ardeleneste) ca nu ma lamurise.
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
corap spune:
buna, ne-am intors si noi din parculet. ne-am uitat si in zona cu casute de plastic, da' nu era nici un carucior p-acolo ![]()
azi am trecut si noi la morcovel - tare ne-a mai placut.
cred ca peste vreo saptamana ii bag si eu ceva piureut, ca vad ca am ramas in urma rauuuuu.
leea si celelalte fete care se plang de constipatie la bb - noi am rezolvat problema cu Humana Milchzucker - se pune cate o lingurita rasa in biberon. ce-i drept, a durat cam o saptamana, dar acum am terminat cu supozitoarele si bb e ff fericit.
in sfarsit, am ajuns si eu la tuns - nu mai arat a muma padurii explodata.
dupa cum vedeti, am inceput sa recitesc sb de la odisee -da' aia dau citate - mama, bic era tare in forma la inceput.
ina, inuta, finuta si andrei face din cap ca elicopterul- am fost si la dr. cik e ceva normal, face parte din lupta cu somnul prin orice mijloace. nu-i preocupant. la andrei s-a manifestat mai ales in lunile 2 si 3. acum s-a mai rarit si diminuat in intensitate.
lasa-i pufoasei urechile in pace! ca-si revin ele. asa-i la copiii mici.
mai vroiam sa scriu o tona, da nu mai stiu ce.
am pus poze noi in contul comun, de la barajul de la Paltinu, unde ne-am calatorit in uichend
va pupicesc
c & andrei-ardei (14 nov 2005) 
dordia2000 spune:
Fetele eu acum am terminat de gatit si am intrat si am vazut slaba miscare pe la noi. Ce ati patit fetelor ca parca eu eram aia depresata???
Ina pe unde umblii??? Bicule la fel?? Schimbul de noapte e aproape inexistent.
Lavi cand te duci la dritza?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
corap spune:
dordioara, de ce esti, mama, depresata? ca acu a venit si primavara, etc...
poate ne intalnim maine (dupa cum am spus, m-am frezat, asa ca nu mai sperii lumea) 
uite un
special pentru tine
c & bbandrei-ardei 
madau spune:
Bey, eu ma oftica de mor, stabilisem ieri cu Dordiafrumusete de iesire in parc si dimineata ce vad..nori. Ne hotaram sa stam acasa, si cand am vazut ce soare e acuma....mor de ciuda ca am stat acasa 

.
Dar scoatem parleala maine, ca am inteles ca s-a anuntat soare si cald. Cu ocazia asta lansez si invitatia oficiala, eu ma vad cu Dordia pe la 12-12.30 deci pe la 13 suntem in parc, la locul binecunoscut ( langa biserica de lemn). Care se mai anunta? Bagati si voi un post sa stim cum facem da?
Cristina frumoasa Irisuca, si mamica la fel! 

La multi ani bebelusilor care azi se aniverseaza 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
madau spune:
Aoleu, am uitat sa ma laud. De ieri Miruna are site propriu si personal. A fost vrednica mami si i-a facut. Asa ca...daca aveti timp si chef va invitam sa ne vedeti si cititi 
![]()

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
dordia2000 spune:
Corap frumos Ardei!!!
Mai fetelor, stiu ca s-a mai discutat dar...cum sunt
am uitat ce s-a discutat asa ca va rog sa imi mai spuneti si mie o data cum scap de cojitzele din cap
are cojitze doar pe calota capului si sunt asa sub forma de solzisori!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
dordia, eu am facut in felul urmator: luat una bucata tifon (o bucata mai zdravana si neaparat tifon ca e mai aspru si exfoliaza mai bine) si una bucata ulei de bebe. nu crema, ulei. se freaca scalpul maimutoiului cu tifon imbibat in ulei de bebe. bine, bine se freaca, sa se ia cojitele. riscul este sa i se ia si parul, daca il mai are pe ala vechi, cu care s-a nascut. apoi se spala maimutoiul pe capul uleios, de preferinta cu un sampon anticojite. eu am folosit sebamed.
la nevoie se repeta operatiunea peste o saptamana.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"