Scandinavii stiu DC... (110)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

v-ati speriat?:))

narancea, e bine sa am unchiulet la loc:))
va pup;)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mi-am scos azi 2 masele de minte...groaznic! Una iesi repede dar la cealalata m-a chinuit de am zis ca mor acolo.....Si acum ma simt aiurea rau, bag analgezice dar mare diferenta nu e. Chiar nu-mi inchipuiam ca poa sa fie asa de nasol. Serios, bine ca le-a scos pe amindoua ca nici dracu nu ma mai prindea pe acolo. Ce mai operatie in toata regula, cu ccc cusut si tot.Multumesc de gindurile bune pt Aldo, pe linga nurofen si supozitoare paracetamol ce se da pe aici, i-am mai infasurat talpile cu un prosop ud, cind a facut 41 atunci i-am facut un dus cu apa la 38°C cum e apa de baita normala. Cica asa trebuie, nici prea rece ca o da in socuri. Azi a mai avut in jur de 38.5-39°C, isi revine. A avut o infectie urita in git, de la ce naiba se fac astea? Antibioticul e slab, tre sa-l ia 10 zile, mi-a zis dr ca ideea e ca la astia mici acum nu trebuie antibiotic puternic si gata omoara microbul in juma de zi, cica antibiotic mai slabut, sa le antreneze anticorpii (asa ca pe ciinii de lupta), adica sa puna si corpul la treaba. LIL vine pe Sylt de Pasti O sa va facem poze multeeee! Nah ca vad si eu un scandinav veritabil live:) Plus ca o sa mai fie si intilnirea absolut speciala intre Ilie danezo-romanul si Ricky boschetar valencian de sylt:)) Lil mai vb miine, oricum nu e absolut nici o graba la ce mi-ai zis. Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

bravo pt Aldo!!!

auleu, si eu tre sa-mi scot maselele de minte:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sub 38°C temp lui Aldo, acum i-am luat-o. Offfffff ce usurare. Cind astia mici au probleme nu mai esti om.Doruletz ma gideam la tine, usor nu iti este acum, putea sa fie Gepetuta si mai mare si de 3 ani, sentimentul era acelasi. Eu l-am dus pe Aldo la tages mutter pe la un an si 7 luni si numa 3 ore pe zi si in primele zile am fost intoarsa pe dos rau de tot. Eu zic ca usor o sa treaca sentimentul asta, stai linistita. Da-o incolo de vinovatie ca n-ai de ce sa te simti asa. Acum e primul soc cind mama realizeaza ca puiul ei se poate descurca bine mersi si cu altcineva. Insa mai bine asa, decit sa te simti frustrata ca din cauza copilui tre sa stai acasa ani de zile. Poate vii tu obosita de la munca si nu mai ai energia ca inainte, dar esti impacata cu tine si ca mama si ca femeie. Si e mai sanatos asa pt realatia mama-copil. Scuze de intirziere, poate nu mai e de actualitate ce zic eu, acum incep sa-mi revin dupa zilele astea infernale.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Sabina am uitat sa-ti zic super poza! Aha de aia trece asa de rar daddy pe aici, se tine de intilniri scandinave secreteVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

poza e facuta de gandacelu:)
da eu sunt extrem de dezumflata, m-am ingrasat pana si la fatza:((((
si nici de cura nu ma voi apuca, ca nu mi-a fost bine.
nu-s ce sa mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Sabina am uitat sa-ti zic super poza! Aha de aia trece asa de rar daddy pe aici, se tine de intilniri scandinave secrete

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Da,da,frumoasa poza Sabinel,da stateati cam apropiati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!!
Nu poci bre sa ma abtin sa nu-i zic adeluctzei ca nu se miingiie unde trebe!!! I-as sugera io un loc, pe spinarea cuiva, pe care iar il ia cu mincarimi...[
xeno, tu pe unde esti in poza ceea??? ori n-ai mai avut loc???
vik, nu te-ntreb ce IQ ai dupa cele doua extractii, insa ma bucur ca Aldito e mai bine...(am ceva emotii in legatura cu intilnirea dintre Ilie si Ricky, fiindca iti zisei c-al meu ii taran de ciine. Nu-i place de socru-miu si de bulgaroaica de la scoala )
mihaela, te-asteptam cu vesti...buuune, miine. Spune-i sefului sa nu ne mai tina in suspans
Sabinache, fotografu', ce-i tinuta aia lejera la voi acolo??? O venit vara, ori ce???
doruletz, scuze de mesaje decalate, da' bag sama ne-ntilnim in contratimp (si daca vrei sa stii, aia de la firma de predictie daneza lucreaza cu frantujii!!! )
Irimellu, terminasi rochitele??? :-))
si...
narancea,

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

azi sofia a fost in tricou cu maneca scurta afara:)
http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo123300.htm
ultima mea poza de pe TL;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Narancea,asa-i ca-s fata de treaba cate-odata?Poate-acu' o sa-ti priasca accentu' meuVina ca fusesi incatusat sooo looong fu numai si numai a ta,ca n-ai mai dat pe-aici si uita lumea de tine
Muzicelu,cu-asa companie si io mi-as fi luat omor acasa

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput