Scandinavii stiu DC... (110)
Raspunsuri - Pagina 2
iileana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
da tortul lui narancea l-ati vazut?
....ce delfini, dom'le, ce delfini, am vazuuuuuuuut TORTUUUUUUUUUUL ....
...acuma sa te tii reverii.....
Vreau sa ma infieze Narancea !!!!!!!!.....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Sabina spune:
hm.mai vedem, deocamdata e unchiu meu!!!!!
pup la voi, azi am avut tensiune f buna, 9;-))),da am fost totusi f ametita dimineata, asa ca am invatat acasa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Sabinule sa nu-mi zici ca erai printr-o cura de slabire din aia urita de care te mai tii, plus sport fiare si iar infometare:)Baga cicolata ca-l leac universalVoljena super articolul, iaca cum stau eu printre cei mai destepti dintre paminteni. Io zic ca de la bere li se trage. Pai nu stiti ca tot omu' discuta si pune lumea la cale la o bere! Si frantzuzul dupa vinurile alea rosii si bune numa' la amur amur se gindeste:)Yankule distractie placuta! Da' prieste skiatul asa de unul singur?Istme mi-e dor de tine, ce mai faci?Mai da' cum se face ca toti masculii scandinavi sunt in franta, hm? Narancea cum e mai plimbaret decit pasarile zburatoare de sta mai mult prin avioane cred ca tot pe acolo e:) PS: Veve am lesinat de ris la titlul ala cu "m-a inselat nevasta pe dinafara", ai fost super cool, bine ca nu l-ai pus pe guestus cap de afis cu "m-a inselat nevasta pe aratura"Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
vikinga spune:
Mai copii vostri au facut pina acum febra de 40.8???? Asa mi-a facut Aldo, de 3 nopti de suntem zombi. A mai facut el asa in jur de 40. dar aproape 41 brrrrr...a fost un soc. Si temperatura luata cu termometrul pt ureche, care cica arata mai putin cu juma de grad.E pe antibiotice acum. Dar rezistent barbatelul, rosu la fatza de la febra, se vedea ca se simte aiurea rau de tot dar a cerut tare sigur pe el apa si pineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
xenocid spune:
Ete ca francezii sarira la gatu' nordicilor
O sa'i bata de le merg fulgii in ... Asterix si vikingii
Pe unul din posterele filmului e un viking cu o figura sugestiva intitulat "Olaf - inteligenta artificiala"
Acu astia din nord ia ziceti, mai e embargoul ala contra produselor daneze in vigoare? Nu de alta da' io m'am saturat sa mananc salam danez de doua luni.
Alin
*segmentation fault*
lilanda spune:
quote:
Originally posted by vikinga
...Dar rezistent barbatelul, rosu la fatza de la febra, se vedea ca se simte aiurea rau de tot dar a cerut tare sigur pe el apa si pine
Dragu' de el Hai ca de apa i-o fi sete...dar piine???!!!(are singe de roman ) Multa sanatate...
Sabino, zici ca de la tensiune scazuta te ia cu ameteli...ca iegzact asta am si io de vreo saptamina si ma apuca dupa miscari bruste...io ma gindeam ca-s anemica, saraca de mine
veve, io-s pe receptie... (da' voi de ce sinteti mucosi, ca doar stati la caldura!!!)
iileana, hah...stii cum, ne-am intors fericiti la scoala, ca numai patratele vedeam!!!....cit despre partea cu bisatul, nu stiu daca e vreunul dintre noi disponibil ...
Pupi
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
iileana - io m-am indragostit inaintea ta, stai la rand
curand e ziua mea - acum stiu ce-mi doresc tortul lui NN - hai mai naranceo - sa vezi ce frumoasa e londra in mai...
vikinga - mie mama imi scadea febra cu frectii cu otet de mere (indoit cu apa calduta)... si mama e medic - ma indopa cu de toate, dar daca nu mergea mai trecea si la 'leacuri'... sanatate la piticul curajos
xeno - lasa salamul si treci la branza
iileana spune:
Vikinga o asemenea temperatura trebuie scazuta urgent!!!!! (pericol de convulsii, stii si tu...) La noi functionau perfect variantele de algocalmin (nevralginul -picaturi).
Voljena, sa ne-ntelegem ! Tu ziceai, pare-mi-se, de ananas. Ori tortul..oooooffff, tortul....de cind l-am vazut pling aci pe tastatura M-am si inscris la aia ca sa-l votez, fir'ar sa fie, ceea ce la ananas n-am simtit nevoia....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
narancea spune:
aaaaaaaaaaa daca va placut tortul, atunci sa stiitzi asa :
NN cind traia, mare gospodina mai era, ha ha ha si ha ha ha
salutari din, as vrea sa zic insoritul Cairo, numai ca e cam innorat. dar oricum e cald, de camase cu mineca scurta. apare el si soarele cit oi mai sta pe aici...
voljena spune:
quote:
Originally posted by iileana
Vikinga o asemenea temperatura trebuie scazuta urgent!!!!! (pericol de convulsii, stii si tu...) La noi functionau perfect variantele de algocalmin (nevralginul -picaturi).
Voljena, sa ne-ntelegem ! Tu ziceai, pare-mi-se, de ananas. Ori tortul..oooooffff, tortul....de cind l-am vazut pling aci pe tastatura M-am si inscris la aia ca sa-l votez, fir'ar sa fie, ceea ce la ananas n-am simtit nevoia....
io-s mai fidea ca tine - am votat la ambele /am incercat sa votez si a doua oara dar mi-au tras o palma virtuala, m-au tinut minte ca mai votasem
azi sunt la detox - beau numai ceaiuri... asa ca poftesc si la painea lui Aldo
NN - da-ne si reteta, asa in cuvinte pe intelesul necofetarilor, ca nu vii tu la smog-ul meu daca te plimbi la cairo...