Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 15
grodear spune:
buna, fetelor!
raluca grodea ma numesc, si ma atrage foarte mult chestia asta cu clubul optimistelor. Mai faceti inscrieri?Daca da, aflati ca eu am 2 motive foarte serioase: una bucata copil de 1 an si 2 luni cuminte, mancacios si care doarme noaptea si una bucata sot la fel.
Ce ziceti? Ma inscrieti si pe mine?
SunSmile spune:
Buna gagici,
Mai sunteti? Tot optimiste? Eu am reusit pt prima data sa fiu tare suparatzica pe mine. Cateodata o caut cu lumanarea si acum sufar...fizic! Dar sunt o optimista si nu ma las. In doua-trei zile o sa fiu k noua!
Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Himmelsduft spune:
Diadaniela, sper ca acum iti e mai bine, daca nu insanatosire grabnica.
Sa aveti parte de un Weekend placut. Noi ne plimbarim maine in Frankfurt la expozitia internationala de muzica. Duminica revin, cu forte proaspete.
Weekend placut la toate si ramaneti optimiste!!!
Himmelsduft
calut
SunSmile spune:
Bun venit! Cu sigurantza te primim! Sa-ti traisca sufletelul mic si cel mare!
quote:
Originally posted by grodear
buna, fetelor!
raluca grodea ma numesc, si ma atrage foarte mult chestia asta cu clubul optimistelor. Mai faceti inscrieri?Daca da, aflati ca eu am 2 motive foarte serioase: una bucata copil de 1 an si 2 luni cuminte, mancacios si care doarme noaptea si una bucata sot la fel.
Ce ziceti? Ma inscrieti si pe mine?
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
malla spune:
Ralucagrodea, bun venit!
Eee, cum sa nu te primim, si inca cu bratele deschise!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
malla spune:
SunSmile,
ce ti s-a intamplat? Probleme, probleme? Fruntea sus! Nu mai te supara pe tine, lasa pe altii sa se supere!!!
Adinella
SunSmile spune:
Iubita, pai ma supar pe mine ca fac tot soiul de experiente. Si in prima faza rezultatele sunt dureroase si nesatisfacatoare. Apoi lucrurile se aranjeaza, trece si durerea, se desumfla si fata....si tot asa! Tot optimista sunt, stai linistita! Ma mai plang si io asa....sa dau bine!
quote:
Originally posted by adinell
SunSmile,
ce ti s-a intamplat? Probleme, probleme? Fruntea sus! Nu mai te supara pe tine, lasa pe altii sa se supere!!!
Adinella
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
georgi75 spune:
Sara buna optimiste
veniram si noi de la plimbaceala.Pleci pe soare si te intorci pe ploaie.Sa speram ca nu e ceva serios.
Raluca bun venit.Eveline o sa te treaca pe lista.Pana una alta sa-ti traiasca bebelul si sotzul.Sa te bucuri de ei.
Chiar, Eveline?Unde umbli fato?Joci "the Sims" toata ziua?Am bagat si io nasul meu cel lung pe acolo pe la voi si ma amuza tare cum povestesc fetele de familiile lor.parca as vrea si io jocul asta.Da'-mi ajunge DC-ul
Addinel, misto servici.Nu se mai fac angajari acolo?
Sunule hai mai smile ca maine poate fi mai rau.Ce faci? te dezici de nick-ul tau?
Himmelsduft, distractie placuta!Asteptam povestile cand te intorci.
Gyna, cu sigurantza esti microbista.Ce-mi fac ginereii?Si bunicile?Nici o veste de la Tg. Mures?
Alina, Alexutza ce face pe afara ca pe mine ma streseaza asta mica pt ca uneori nu vrea sa ma tina de mana si pace....Mai ales cand e si tati cu noi
Ilinca, asa e ca avem servici frumos?Numai cu sefu nu ne intzelegem uneori(a se citi bebeii)
Flavia, azi nici un semn de viatza?Hai mai ca batem joi.Am vazut la TV ca ei vor doar un 0-0.Asta nu prea-mi place.Ca s-au cam multumit cu scorul asta.
dana, te mai doare gatul?Mai io am observat ca e mai rau cand racesti primavara sau vara decat iarna.Pe tine nu te pup azi ca poate-mi dau virusii
Pup si fetele carora nu le-am scris nimic si intru mai tarziu ca asta seara avem baitza in program
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
addinel spune:
mnaseara la optimiste!
raluca bine ai venit.
sunule si eu fac la fel experiente... nu stiu despre ce e vorba la tine dar eu ultima data mi-am facut o mini interventie chirurgicala fara anestezie, am zis ca anestezia dauneaza grav sanatatii si ca eu sunt o persoana tare, ca nu ma plang de durerea fizica. total gresit!!!
himmelsduft daca mai zici de frankfurt ma apuca iar un dor nebun de prietena mea care e acolo. in vara mergem si noi. vrem luna de miere la lindau si sigur dam o tura si prin frankfurt si imprejurimi. tu in ce oras stai?
ilinca tare drag mi-e cand vad semnatura ta... ilinca e o prietena tare draga mie si cand vad zamfiruca... hmmmm... al doilea nume al meu e zamfira.
georgi momentan nu facem angajari dar cine stie, poate ne mai extindem. te trec pe lista de asteptare? ma fericiti voi acum da' sa vedeti cand vine data de 10 ce crizata o sa fiu si cum n-o sa mai intru decat seara de acasa... asa e la mine, 25-10 lejer, 10-25 groaznic. de doi ani de cand lucrez aici ma chinui sa gasesc solutii sa echilibrez balanta dar se pare ca fara succes. chiar e imposibil.
fetele de la suceava... sper ca a venit vremea buna si la voi. am vazut aseara la stiri ce e in judet si m-am ingrozit.
hai pupicei si mai vorbim maine. iesim prin oras acum.
nunta mea
malla spune:
Ba, Georgi, de mine nu zisasi nimic... pa toate le amintisi, dar mie nici un cuvant!!! Hai ca mi-o facusi!!!
Adinella