Clubul optimistelor (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata, microbistele! Va mai linistirati, fetele? Acuma ce faceti nu va mai treziti ca sunteti obosite de la meci???
Aoleu, ia trezireaaaaaaaaaaa, ca vin la urechile voastre si va tiui!!! Iar sunt singura pe aici???
ba, fete voi nu pricepeti ca mi-e dor de voi???

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Scuze, Flavia vad ca te trezisi!!!
Apucasi de scrisesi inaintea mea!!! Scapasi!!!

Adinella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Aloooo Doamna Adinella, cum nu ne trezim??? Pai io m-am culcat pe la 2 si ceva si la 5 eram in picioare. Si am scris si aici! Deci...noi microbistele suntem treze si trezite demult! Tu ce faci? Ne-ai iertat pt aseara?

quote:
Originally posted by adinell

Neata, microbistele! Va mai linistirati, fetele? Acuma ce faceti nu va mai treziti ca sunteti obosite de la meci???
Aoleu, ia trezireaaaaaaaaaaa, ca vin la urechile voastre si va tiui!!! Iar sunt singura pe aici???
ba, fete voi nu pricepeti ca mi-e dor de voi???

Adinella

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatsaaaaa

fetele azi am primit numai semne de bine :)) . am plecat de acasa si o vrabiutza s-a usurat in capul meu, cand am coborat din masina la serviciu am calcat in ceva. nu-mi pot sa cred... m-am spalat pe cap la serviciu daca va vine sa credeti! bleahhhh! sper sa vina norocul pe capul meu, sa nu fi suferit degeaba.

pupici, ma apuc de treaba.

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
Sa vezi noroc pe capul tau azi,Addinel.
Eu sunt varza azi.Dureri de cap ,de gat......marfa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

la condicutza.
Neatza.Io nu mai ca afara e o vremeeee.Zuper!
adinella, tu ai ceva stramosi pe la Oltenia?Ca vad ca vorbesti ca pe la noi...
addinel fugi repede la loto ca o fi vreun semn.
dana imi pare rau ca te doare capul si gatul.Ai tzipat aseara la meci?Io stiu niste pastilutze bune de gat:oroprivalone.Daca vrei incearca-le.
Flavia nu eram chiar suparata aseara.Mai mult ofticata.
Si acum am un car de nervi ca merge forumul super incet.Si la voi se mai intampla sau e ceva la mine?
Himmelsduft,acum ca stiu ce inseamna, numele tau e fain.
Eveline, io propun sa adaugi pe listutza si bebeii(fetelor, care avetzi,la recensamant).Deci io o am pe Stefania(2,2ani)
hai pupici ca ma duc si la oltence si scorpiutze

Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)

Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Buna optimiste!!!
Mai Addinel joaca si tu la loto sau ia macar un loz acolo cine stie.
N-am indraznit sa intru ieri pe la voi ca v-am vazut incinse rau cu meciul voastru si n-am vrut sa va tulbur. Acuma sa ma iertati pe mine ca io nu mi-s microbista( decat in masura in care eu vad peste tot microbi, nu stiu se pune???)
La noi e oarecum frumos de dimineata nu stiu mai incolo cum va fi, n-am auzit prognoza. Eu ma simt cam rau nush ce am, cred ca dupa atata ingrijorare din ultimile saptamani acu ca m-am linistit si io is cam lesinata n-am chef de nimic si nici putere, poate ar trebui sa iau ceva vitamine!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata optimistelor!
bravo stelistilor! ma bucur ca au avantaj.
am descoperit sursa de optimism. este ALEXA. daca nu ar fi ea nu stiu ce lucruri de stirile de la ora 5 as face. de ce? socrelaaaaa e de vina. da' ma uit la alexa si-mi revin aproape instantaneu.
e la noi e cam innorat, da' tot iesim putin la plimbare.
addinel, mergi draguto la loto. da' vezi, daca iese ceva mare sa imparti si cu noi.
hai ca mai intru dupa ce adoarme alexa. pup

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

scuze, bun venit fanna!

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

mai eu n-am jucat niciodata la loto. dar cred ca am sa ma duc sa iau un bilet sa-mi incerc norocul. oricum, un prim noroc l-am avut pe ziua de azi: mi-a scris prietena mea din germania ca s-a hotarat si vine in tara de paste. mi-e atat de dor de ea...

nunta mea

Mergi la inceput