relatia adolescenti si parinti
Raspunsuri - Pagina 4
craciunitza spune:
Se juca la calculator pe ascuns, cand noi nu eram acasa, ghinionul lui ca taica-su e programator si se pricepe la vrajitorii, vedem de la firma tot ce face juniorul acasa la calculator, l-am lasat in pace, nu i-am zis nimic, pana intr-o zi cand eram la munte si i-am spus ce trebuie sa faca la jocul de pe calculator, sa treaca la nivelul urmator, ca el nu reusea. S-a uitat lung la mine, nu a inteles cum stiu, o perioada nu s-a mai jucat, apoi iar si-a reluat bunele obiceiuri, de a se juca in timpul alocat invatatului.
A intrat taica-su in jocul lui, ii lua mouse-ul si i-l punea tot aiurea, apoi i-a scris mare, pe monitor: DU-TE LA INVATAT!
Seara au stat amandoi de vorba, i-a zis care e smecheria, de atunci nu mai avem probleme cu el, isi respecta programul.
Ei bine, tot cam asa ceva vreau sa-i fac si acum, nu cred ca m-a vazut, era concentrat sa-i iasa strambatura
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
carolinah spune:
Craciunitza, eu am 31 de ani si inca ma stramb cand imi zice maica-mea cate una de aia de a ei care ma scoate pe mine din sarite. Si, cand ma prinde (rar, ce-i drept) se enerveaza de nu mai poate, dar eu parca ma bucur ca ma prinde ca sunt razbunata . Copilaros, stiu...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
marcellinna spune:
Hai Carolinah ca m-ai facut sa rad!!!
Craciunitza,dar tu cand se stramba la tine fiul tau,ai incercat sa-i raspunzi cu acceasi moneda? stramba-te si tu la el,faceti haz de necaz si poate-i trece.Sti,ca-n reclama aia in care copilul se da cu fundul de pamant ca vrea tot soiul de prostii din supermarket iar mama cand il vede se-apuca sa faca la fel.
Lemoni spune:
Ma gindesc si eu ce sfaturi as putea sa-ti dau dar oare merg ...
e usor de zis dar mai greu de facut ,am fost si noi acolo si nu am fost perfecti si totusi sintm mandri cind ne uitam in oglinda astazi de ce oameni am devenit asa si ei sa speram ca este numai o etapa care cu ajutorul lui dumnezeu va trece cit mai repede si sa le aduca mintea la cap.Cert este" Numai mama sa nu fi!!!!!!!!!'
Curaj fetelor ca eu am nevoie de mult. Daca cel mare care a fost o dulceata de copil imi face surprize trebuie sa ma invat pt la ce ma va astepta de la cel mic .