Laptop sau desktop?

Laptop sau desktop? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Vrem sa ne cumparam al doilea calculator si ma gandeam la un laptop pt ca nu prea mai avem loc un casa sa plantam un calculator cu toate accesoriile lui. Pana acum majoritatea celor carora le-am cerut sfatul ne-au sfatuit sa nu luam un laptop. Motivele ar fi ca nu sunt fiabile, sunt foarte sensibile si se strica usor, si ca nu merita investitia tinand cont ca noi vrem sa-l folosim mai mult pt jocuri si o sa-l legam la internet doar ocazional. Nici plecarea cu el din casa, nu prea se va intampla decat foarte rar.
Pana la urma singurul motiv ar fi spatiul.
Sotul a fost ieri sa se intereseze la Dep de calculatoare si acolo la fel i-au spus: ca nu merita diferenta de bani doar pt jocuri si doar pt folosit acasa.
Voi ce ziceti? Ce ma sfatuiti?
Trebuie sa va spun ca am copii si inevitabil, mai strica cate ceva, isi baga nasul peste tot.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

la aceeasi bani, un desktop va fi mult mai preformant...si cum ziceti ca il veti folsi prioritar pt jocuri, asta va conta mult...
vezi ca sunt si desktopuri mai mici, trebuie sa gasesti ceva ok...
eu n-as lua laptop decat daca mi-ar trebui sa ma plimb cu el...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Daca il vrei numai pentru acasa si jocuri ,clar nu iti trebuie laptop.Eu am laptop, oricand as fii preferat desktopul ,dar ....eu lucrez pe laptop foarte mult si ma "misc" cu el ,ajung seara tarziu acasa ,dupa 20.30-21.00 si sincer la ora aia nu mai am chef de deschis calculatorul ,pe cand ma avantajeaza laptopul ,oriunde sunt pot lucra.Dar , sincer ,prefer desktopul.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

eu am un desktop si incerc sa-mi iau un laptop pentru ca merg mult si ajun seara acasa si am de lucru prea mult.asa daca as avea un laptop cu siguranta in timpul zilei as mai face din munca.

prefer laptop.ce faci cand vrei sa vezi vreun film?iei monitorul in pat?iei laptop-ul.

Mergi la inceput