Nou stil de viatza (93)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Sigrid, o sa-mi notez si varianta ta...dar, tot cu berea in mana te vaz
Mai ales ca vin caldurile (vorbesc din proprie experienta)
Apropos, lichiorul ala nu e un soi de bitter suedez? Ca ala avea in jur de 40 si ceva de plante; asta cu 90, e taticul lui.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Delidana spune:
Buna
Crystina, chiar ca din shobo in vierme si ce crezi ca vine la rind? ![]()
Doina, sanatate multa si ai grija de tine. 
Aime, eu acum ce fac, daca saptamina trecuta mi-ai zis 63 si o saptamina intreaga nu ai zis nimic....
An-k, felicitari pentru sport si scaderea in greutate. Poate ne dai si noua un exemplu de meniu cind ai timp. 
Fetelor, eu de azi am inceput munca si deci s-ar putea sa nu mai fiu asa "activa" pe aici. Eu incerc dar...
Meniul de azi:
MD: ananas, cereale cu lapte de soia, citeva migdale
P: mincarica de vegetale (asparagus, morcov, broccoli, rosie, ardei, fasole verde), ficat prajit la teflon si o felie de piine
C: o felie de piine cu brinza Feta, o salata.
Intre mese: 1 mar, 1 para.
Am facut si o ora de plimbat+alergat, 20 minute de
acasa si 170 abdomene.
Fetelor participante la concursul cu talia de luna aceasta, simbata e 1 Aprilie si m-am gindit sa dam raportul la cm lunea viitoare pe 3 Aprilie. Ce ziceti? Nu mai e mult asa ca haideti, sa-i dam bice. 
Va pup.
P.S. Imi place la nebunie noul album al Madonnei, il ascult acum, he he, mi-am gasit muzica dance pentru activitatea de la sala.
Si uite asa ma incurajez de una singura.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
aime spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Aime, eu acum ce fac, daca saptamina trecuta mi-ai zis 63 si o saptamina intreaga nu ai zis nimic....
Nu-i nimic, lasa asa cum e, important ptr mine e ca s-au dus
sigrid26 spune:
Carmen acuma nu stiu ce sa zic...nu il gasesti la plafar ca sa zic ca e tratament , se gaseste la raionul de bauturi si scrie ca ajuta sa bei un paharel dupa masa , acum ca ajuta sau nu.....da e bunnnnnnnnnnnnnn, imi gasesc si io scuza sa mai beau ceva
.
Zf Cristina multam de dieta, tocmai ma pregateam sa scotocesc capitolul trecut sa o gasesc.
Fetele se baga cineva la dieta lui Cristina?
pupici la burtici si la fete frumoase
Mamica de printesa
de 4 anisori
zfcristina spune:
Asta seara (pe la 18;00) am mai papat 2 medalioane de somon si un ciocanel de pui la gratar si gata cu papica pe ziua de azi.Chiar credeti ca ma infometez??
Si spre surprinderea mea azi am reusit sa-mi fac norma de lichide,am baut 2 kg de ceai verde
si mai beau ceva apa plata pana merg la nani.
Sa vad maine cum ma inteleg cu ouale fierte.![]()
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
dani_flor spune:
Buna seara la fete
,
permiteti-mi sa ma prezint:
Sunt o mamica de 2 printzesele, fac parte (inca) din categoria medie, dar sunt foarte aproape de categoria grea, adica 78 kilograme masurate care ma iubesc atit de mult ca nu se lasa deloc duse.
Motiv pentru care am rugat o foarte buna prietena, pe care o salut aici, 

sa imi dea un sfat care sa ma motiveze si pe mine. Si ea mi-a recomandat calduros acest topic ![]()
Ma primiti, va rog, si pe mine in grupul vostru?
O seara super va doresc,
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
sigrid26 spune:
Dani_Flor bine ai venit (iti ureaza o prietena draga
), pai sa ti urez sa ajungi in timp record la categoria usoara si apoi la mentinere.Te asteptam in fiecare luni la raport , vezi ca avem o serifa care mereu invarte biciul , si pe masura timpului poate ne mai spui ce mananci si nu in ultimul rand ....trebui sa spui cu ce ai pacatuit .
pupici
Mamica de printesa
de 4 anisori
zisaCami spune:

Intru sa va salut si sa dau raportul de luni. In ultimele zile am mancat numai salate si fructe proaspete si vreau sa spun ca deja se vad rezultatele: am 61 de kg, adica cu -2 kg pe anul 2006.
Un
tuturor si va doresc o saptamana frumoasa!
Cami
an-k spune:
Delidana, multumesc pentru reprimire, am vazut ca nu mai sunt in listuta (si asta doar din vina mea caci nu am mai scris de o gramada de vreme).
Eu am plecat de la 85kg si acum am 83,7kg si sper la din ce in ce mai putine pana la 55, kiar 50 dar deja visez
.
Saptamana trecuta nu prea am tinut regim decat sportul de seara 30minute pe bicicleta eliptica +50 abdomene si cate un ceai de slabit dar nu in fiecare zi (cel verde anti adipos), acu' pentru ca am vazut ca se poate, am inceput sa combin sportul cu regim -de azi, care regim suna cam asa
D: 1 iaurt cu fructe
Gustare: 1 portocala
P: 1-2 baton cereale fitness cu fructe
Gustare:1-2 portocala
S: o salata maare din : salata verde, castravete, ceapa, ardei, ridichi(daca am), suc de lamaie, ulei de masline, sare,piper, busuioc uscat, morcov ras sau telina rasa, seminte de pin+ o conserva de ton sau 2 oua fierte sau jumatate de piept de pui la gratar. Variez carnea sau ouale de la o zi la alta, fructele din iaurt sau cele din batonul de cereale (asa nu pare regimul kiar la fel in fiecare zi)
Sunt tare curioasa ce parere aveti pt ca regimul e compus de mine in baza catorva alimente care imi plac, a caloriilor negative si poate putin a regimului Monty.
Astazi sunt dupa o prima zi de regim fara abateri si ma simt bine. Mi-am propus sa nu trisez toata saptamana pt ca sunt tare curioasa de rezultate. Bineantales ca fac si sport in fiecare seara!
Va pup!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dani_flor spune:
Sigridutza, merci mult
. Asa sa fie, sa sarim amindoua ca fluturasii din categorie in categorie pina sus de tot
. Sa pui tu o vorba buna sa ma bage si pe mine in listutza potrivita.
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)