Nou stil de viatza (93)
Raspunsuri - Pagina 6
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by nastadquote:
Originally posted by zfcristina
Doina(Nastad) Sanatate muuulta!
Piticuta cum e?N-a luat si ea de la tine?
Pupici multi la mamica la burtica si la mititica
[
Oana a racit prima, dar vad ca nu a tzinut-o, am stat nas in nas si am luat eu raceala.
Doinasi
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
N-am fost eu atenta la postarile tale anterioare.De la dieta mi se trage
daca te
ma ierti???Bine ca ea a terminat mititica

botez
copiii mei iubitipoze noi
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
Eftimie C. spune:
Cristina, multam 
Adevarul e ca tu ai scris candva dieta, dar desteapta
de mine nu a notat-o si
nu mai stiam acum despre ce e vorba.Ma bucur ca ai scris-o din nou, pentru ca mi-ai dat detalii despre ce si cum ai mancat si mai ales s-au vazut rezultatele.Esti o slabatura
.Bravo 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nastad spune:
quote:
Originally posted by zfcristina
N-am fost eu atenta la postarile tale anterioare.De la dieta mi se tragedaca te
ma ierti???
[
DA.

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Eftimie C. spune:
PS: Cristina, azi nu ma simt chiar bine, din cauza racelii, dar poate de maine incep si eu si astfel decalez si zilele ca sa nu fie carne miercuri si vineri.Totodata astept rezultatele tale dupa ziua de maine, DOAR OUA
.
Nu pare grea, dar sa vad daca ma sustine si husband-ul.Sa nu ma tenteze cu ceva acasa si sa clachez de
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Cristina, multam
Esti o slabatura.Bravo
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Ei,nici chiar asa ,mai am un drum luuuung pana acolo, dar visez sa ajung intr-un final
botez
Cristina , mamica de
Craciunita
) si piticut
an-k spune:
Buna, buna
Sunt foarte fericita, ca m-am apucat de sport
, fac la bicicleta eliptica 30 de minute in fiecare seara si sper cat de curand sa ajung la 1 ora, dupa bicla fac 50 de abdomene. Am slabit deja in prima saptamana si cu ceva regim 1,3 kg. De azi am inceput si un regim mai sarac in calorii, sa vedem ce rezultate apar saptamana viitoare. Acum am 83,7kg.
Spor la slabit!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
miag spune:
Meniul pe azi:
D- cafea+ 50 gr sunca slaba+ 50 gr paine;
Gustare:un mar;
Prinz:150 gr piept de pui+ broccoli;
gustare: un iaurt dietetic;
Cina: salata de vara: rosii + salata verde+ ceapa verde+ ridichi- un bol mic;
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
carolinah spune:
ZFcristina, ceea ce faci tu aici nu cred ca e disociat, ci infometare. E tare placut sa dai jos asa de repede, dar ai grija, ca se pun una-doua inapoi, si cu supliment. Macar daca tot mananci disociat (ceea ce din punctul meu de vedere contravine flagrant ideei de hrana echilibrata), macar mananca suficient pt mentinerea functiilor vitale! Ceea ce tu nu faci acum...
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
sigrid26 spune:
BUna fetele,
Carmen mersi , ca intotdeauna esti o dragutza ...si apropo nu e zi sa nu rad cand ma gandesc ce trebui sa bifez![]()
![]()
, apropo sa treci acolo esti cu lichiorul in mana?...mi am cumparat lichior din 90 de plante care cica ajuta la digestie si renuntz si putina bere cu care ma mai desfatam.
pup fetele
Mamica de printesa
de 4 anisori
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by carolinah
ZFcristina, ceea ce faci tu aici nu cred ca e disociat, ci infometare. E tare placut sa dai jos asa de repede, dar ai grija, ca se pun una-doua inapoi, si cu supliment. Macar daca tot mananci disociat (ceea ce din punctul meu de vedere contravine flagrant ideei de hrana echilibrata), macar mananca suficient pt mentinerea functiilor vitale! Ceea ce tu nu faci acum...
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Mi-a cazut netu' exact cand terminasem de scris si vroiam sa trimit mesajul

In fine reiau dar mai pe scurt ca nu mai am rabdare.
Se poate sa ai dreptate ca ce fac eu e infometare pentru ca regimul in sine nu este de infometare daca te uiti bine.
Ce sa zic, eu daca nu-mi place ceea ce mananc nu pot sa inghit prea mult pentru ca imi sta in gat pur si simplu.
Dar totusi avand in vedere ca nu am mai facut prea mult sport de cand cu dieta minune eu zic ca este suficient ceea ce am mancat.
Infometare ar fi fost(zic eu) daca in ziua de lactate de exemplu in loc de almette+sana 3.6%grasimi+danone frutissima(sper ca am scris corect)
As fi mancat branza de "veci" degresata +lapte cu 0.1 % grasimi+mai stiu eu ce dracovenie degresata.
Am dreptate sau nu?
editToata povestea asta tine 7 zile doar dupa care nu mai ai voie 4 saptamani sa o repeti.Eu nu cred ca e chiar asha de grav daca 7 zile ma mai curat pe intestine.
Mai grav si mai greu mi se pare cel cu 3 lactate/3legume+fructe/3 carne
Asta chiar n-as putea sa-l tin.
botez
Cristina , mamica de
Craciunita
) si piticut