Nou stil de viatza (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor!
Dani_Flor si Mihaela Amalia, bine ati venit printre noi! Pentru a simplifica numele pot sa va spun Amalia si respectiv Flor? Asta pentru ca mai avem o Mihaela si o Daniela.
Flor, pentru a te trece in lista am nevoie de inaltime, greutatea actuala si cea la care vrei sa ajungi (tinta).
Amalia, tu ai mai fost cumva pe lista sau ma insel?
An_k, daca vrei sa te trec iar pe lista imi trebuie si inaltimea. Meniul tau mi se pare ok, cu exceptia prinzului (batoane de cereale?!?) care ar trebui sa fie mai consistent.
Zfcristina, daca imi amintesc eu bine, tu chiar te plingeai la un moment dar ca te ia cu ameteli de la foame, in 2 rinduri parca.... Nici eu nu sint de acord cu regimul tau pentru ca mi se pare ca organismul are nevoie de toate grupele de alimente intr-o zi (chiar daca dintr-unele se maninca mai putin, carbohidrati de ex.) si dindu-i doar o grupa/zi il cam chinui. Dar fiecare este responsabil si daca cineva zice ca nu e de acord cu regimul tau nu inseamna ca are ceva cu tine personal. Tot de-a noastra esti si incercam sa avem grija de tine.
Daria, bine ai revenit!
Crystina, spor la noul job, sa mearga totul bine. Chiar, ce ciudat si accidentul ala...bine ca n-a fost mai rau...
Diadaniela, si eu beau ceai verde citeodata, e tailandez si tot la plic.
Fug la sala si mai vorbim cind ma intorc, atunci voi modifica si lista.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, salutare si bine ai venit.Ai renuntat sa scrii la celalalt subiect?
Crystina, imi pare rau pentru masina, dar ma bucur mult ca sotul tau a fost pe faza si e ok. pe Lilly si abia astept sa ne povestesti ce a spus cand ai luat-o.Tie, bafta la noul job.
Cristina, eu am tinut daneza si am slabit cu ea 7kg.Dupa aia am pus 3 la loc si am ramas totusi cu 4 minus (la acea vreme).Eram putin dezamagita si am crezut ca voi pune tot la loc; insa m-am ambitionat si prin diverse diete am reusit sa dau jos cca 15kg; si asta din noiembrie 2005.Deci, drastica sau nu, dieta e buna pentru ca tot se cunoaste ceva.Incearca sa ai grija ce mananci de-acum incolo si sa nu fii slabita si epuizata.Peste o saptamana am sa-ti spun si parerea mea.Azi e prima zi
Sigrid, Mamicadulce, hai fetele .Mergem pana la capat?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Eftimie io ziua cu oua nu o tin, o sa o inlocuiesc cu legume sau altceva, una la mana io sunt obsedata cu aviara si doi daca mananc mai mult de doua oua risc sa mi apara bube, in rest tinem , dau un tel si la mamicadulce sa vad ce face.

Mihaela Amalia bine ai venit , pana la vara sigur o sa scapi si de kg in plus.

Tzuni m as oferi io sa ti gatesc , sunt fun urzici si loboda dar aici nu se comercializeaza nici una nici alta, daca prinzi curaj iti dau reteta de ciorba de loboda , se face repede si potzi face mai multa sa ai 3 zile , e f buna rece , moam ce pofta mi ai facut.
pup fete si vb

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Tzuni, eu n-am priceput ce-i ala cordon vert... poate bleu vrei sa zici. Sau se inverzise???

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Zfcristina, daca imi amintesc eu bine, tu chiar te plingeai la un moment dar ca te ia cu ameteli de la foame, in 2 rinduri parca.... Nici eu nu sint de acord cu regimul tau pentru ca mi se pare ca organismul are nevoie de toate grupele de alimente intr-o zi (chiar daca dintr-unele se maninca mai putin, carbohidrati de ex.) si dindu-i doar o grupa/zi il cam chinui. Dar fiecare este responsabil si daca cineva zice ca nu e de acord cu regimul tau nu inseamna ca are ceva cu tine personal. Tot de-a noastra esti si incercam sa avem grija de tine.

Da, mi s-a intamplat de 2 ori sa ma ia cate o ameteala , dar nu din cauza disocierii (parerea mea)Sunt total de acord ca nu este cel mai indicat regim dar incerc sa fac tot ce pot sa slabesc.
O dieta mai echilibrata este (zic eu) daneza ,dar eu nu pot sa o tin.Am incercat o data si mi s-a facut rau de la telina fiarta si nici nu vreau sa mai aud de ea.
Maine termin cu regimul asta ,este ultima zi si este chiar lejer,am sa pap salata cu de toate si friptura .
Fac o pauza de regim strict de 3-4 saptamani in care am sa am maaaare grija sa mananc cat mai sanatos si cat mai putin dupa care reiau disociatul sau cel cu papa din 2 in 2 ore.
Va pupicesc taaaaare ca sa nu fiti suparate pe mine.

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Singrid, mergi la padure si culege urzici. Tocma au aparut! Miam-miam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by oLo

Tzuni, eu n-am priceput ce-i ala cordon vert... poate bleu vrei sa zici. Sau se inverzise???

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

esti dragutza! E de post: din soia, ciuperci si verdeturi multe! De-asta e "vert"!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Cristina, eu am tinut daneza si am slabit cu ea 7kg.Dupa aia am pus 3 la loc si am ramas totusi cu 4 minus (la acea vreme).Eram putin dezamagita si am crezut ca voi pune tot la loc; insa m-am ambitionat si prin diverse diete am reusit sa dau jos cca 15kg; si asta din noiembrie 2005.Deci, drastica sau nu, dieta e buna pentru ca tot se cunoaste ceva.Incearca sa ai grija ce mananci de-acum incolo si sa nu fii slabita si epuizata.Peste o saptamana am sa-ti spun si parerea mea.Azi e prima zi

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Nu apucasem sa citesc mesajul tau.
15 kg supeeer.
Cum spuneam,am incercat si eu cu daneza ,mi se pare ok din cate imi aduc eu aminte manaci foarte variat,dar eu decand cu telina fiarta mi s-a intord stomacul pe dos si parca mai era o zi cu peste(cod sau macrou ) si de ala mi s-a scarbit si am zis ca nu o mai tin in veci .
Mai bine mananc corcoduse toata ziua decat sa tin daneza.
Va dati seama ca nu am sa apuc dupa ziua de maine sa mananc pizza,placinte s.a.m.d
Sunt hotarata sa slabesc si am sa reusesc.In perioada asta de 3-4 saptamaniincerc si sper sa reusesc sa nu mai pun in gura porc,vita,cartofi,banane.Cu,cartofii mi se pare cel mai greu pentru ca suntem mari consumatori de barabulein rest e ok

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Delidana multumesc, esti tare draguta, da, as vrea sa fiu din nou pe listuta, sa fac parte din grupul vostru de fete ambitioase. Datele mele sunt: 1,67m, 83,7kg, si as vrea sa ajung la 70kg in prima faza, daca vad ca tine ma incumet la mai mult.

Va pup!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna ziua la fete cu tzeluri inalte,

Va multumesc frumos pentru primire, szuneti tare dragutze .

Delidana, am numai 1.63 si kg 78 . As dori foarte mult sa ajung la 64-65. Atita aveam cind am ramas gravida cu Ioana. Fiecare sarcina mi-a lasat mostenire 6-7 kg. Mersi frumos ca ma treci in listutza si... poti sa imi spui cum vrei tu

Eu pina o sa ma familiarizez cu numele voastre am sa va numesc cu nick-ul.

Sa va zic cite putin despre tzelurile mele pe termen scurt si cele pe termen lung. As dori f mult sa slabesc vreo 3-4-5 kg (sau mai mult daca se poate) in 2 saptamini pentru ca ajung in tzara sa imi botez bebe mic si nici nu am ce imbraca . Motiv pentru care voi tine intii dieta aceea cu 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe. Voi incerca cel putin. Si dupa ce ma voi intoarce voi incerca sa vad ce sugestii mai aveti, ce mai incercati voi, etc, astfel incit sa slabesc cam 1-1.5 kg pe saptamina pina imi ating tzelul. Hehe, astea sunt visele mele, nu ridetzi prea tare

Deci astazi eu maninc orez cu orez, sunt exact in prima zi si ma bucur mult ca sunt in mijlocul vostru, la mine functioneaza bine terapia de grup. Stiti ceva de dieata asta, am intzeles ca voi suntetzi dr. in toate dietele . Restrictii la cantitatzi, unele riscuri ceva?

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput