Aspirante peste 30 ani - cap.8
Raspunsuri - Pagina 9

akella spune:
Fetelor, va rog sa ma lamuriti si pe mine... Poate careva din voi a patit ca mine... Am facut 3 injectii cu Progesteron (la recomandarea medicului) - ziua 22, 24 si 26 - ca n-am gasit fiolele in farmacii sa incep din ziua 21, asa cum mi-a spus medicul. Bun, deci m-am intepat, dar nu mi-a venit inca ciclul si au trecut 5 zile de la ultima injectie. M-a durut burta, dar nimic. I-a mai intarziat cuiva dintre voi asa, sub progesteron?

danotino spune:
buna fetelor!
akella asa este, progesteronul intarzie CM. mie mi-a intarziat si 5 zile.
dar este posibil si sa fie cu ochisori; tinem pumnii!
eu sunt ziua 25, nici un simptom...ca si cum nici n-ar trebui sa-mi vina. cm-ul meu este regulat 28 de zile. sper sa am noroc luna asta!
va pup si va doresc o zi frumoasa!
danotino

miki-miki spune:
Mai fetelor, voi cum rezistati atatea ore pe DC.Eu nu pot sa tin pasul cu voi. Deja am un deficit de somn de 6 ore. Si mie-mi place sa dorm muult si din cauza voastra nu mai pot sa dorm. In we ma trezesc devreme sa vad ce a-ti mai scris si seara ma culc tarziu pt ca facem petrecere in pijamale la care mancam tocinei cu smantana. Asta dc mai apucati ca-i manaca Liana pe toti. Eu cand mai dorm ? Deabia acum am inceput sa va invat si sa stiu cu cine vb. Pe Liana am retinut-o din prima.
Liana imi pare rau de ce s-a intamplat cu fetita dar eu chiar stiam ca e bun ca medic. Imi trateaza nepoteii si cumnata mea e f multumita de el. Altul nu mai cunosc dar dc pb e asa de grava nu cred ca tb sa se duca neaparat la un pediatru. Incearca la un medic bun generalist pt ca pb cu cazutul parului nu e usor de trecut cu vederea. Dc vrei ma pot interesa de altcineva (chiar ma gandesc acum la cineva dar nu stiu ce specialitate are).
Avalonmerci pt pupici. Si tu imi esti draga. Uite si de la mine .
Elise ce-ti mai fac puii? S-au ingrasat?
Nusyvb deseara.
Mirela_1 Ai disparut de tot? Stiu ca ti-e greu sa ne urmaresti dar intra si tu macar aici la babutze. Pardon... pustoaice. Cum ti-au iesit analizele? Ai luat rez de la C125 ?
Zozelo nu mai tin minte dc esti pustoaica ca noi. Esti? Sa stii ca te-am vazut la Covei, m-am uitat printre jaluzele si mamaaaa ce am vazut! Tu de ce ai fost la Covei? Eu am mai auzit de o endocrinoloaga f buna Tataru Mihaela de la Mediclin. Si nu cred ca stai chiar 3 ore la ea (poate 2)
.
Acum le pup si pe celelalte pustoaice.
miki-miki

IULIABRAILA spune:
AVALOANE, zi-o mai clara, ca m-am timpit si nu mai pricep nimica de cind este primavara. eram mai cunoscatoare prin iarna la alea alea, da m-am timpit.
ba, ia mai schimbati orele de vorbeala pe aici, ca io nu mai prind pe nimeni"in direct". ce-i aia orele 01, 02, 03, fetele, io ma duc la serv ca altfel nu pot sa papa si sa fac trat asa ca..mai vorbiti si cu fata pe aici, please....
ma stau pe aici,
IULIA
da nici noaptea nu va nimeresc, ca stau pina pe la 12, 01, si imi pica ochii in gura si gata, trebe nani.
[yellow]SALUTARE DRAKU,[/yellow] ce mai faci?

crinuta71 spune:
Iulia esti o draguta, bine ar fi sa fie cum spui tu.... Dar cred ca tot la FIV voi ajunge, din pacate. Macar de as reusi la urmatorul FIV.
Carmen iti doresc succes si sa ti se implineasca visele acolo unde mergi.
Fetelor, va pup
poze

crinuta71 spune:
Fetelor,
Am vorbit cu Asi. A terminat cu operatia dupa ora 19. Este cam ametita inca, dar este bine. Ne va spune mai multe ea maine, probabil. Sunt vesti bune, sa stiti.
poze

Liana30 spune:
sunt aci IULIA
miki multumesc..au plecat azi la Buc..astept maine vestile...
crinuta multumim pentru vestea minunata..daca mai vorbesti cu asi..spunei ca o pup..si ma bucur multttttttt!!!!ca e bineeee!!!! asta seara somezi????
"Nimic nu-i imposibil!"

IULIABRAILA spune:
io nu da mi-e un somn de mor, nu mai rezist la ore de astea. slabutu doarme de mult cu....alea alea, si mi-e o pofta...
da miscare ioc pe aici?
HELOOOO!!!!
IULIA
pentru azi: "si a batut vintul, de nu era adevarat, dar a adus primavara"

carmen94 spune:
Ioanatugsmerci mult de urari.sa vii cu vesti bune!
romaria,bagajele sunt facute demult timp.ma asteapta doar sa le inhat!iti tin puminii sa iti faca bine tratamentul si sa vii si tu cu vesti bune cat mai repede.
miki-miki stai sa-ti spun cum e la mine de sunt la ore de astea ciudate pe aici.pai cam in fiecare seara eu am vorbitor cu mustacica al meu exact la orele astea!si daca tot dezbat cu el problemele noastre arzatoare am zis sa trec si pe aci.si uite asa noaptea alerg pe net pana dau in febra musculara virtuala ,ziua pic de somn...
IULIA nu stiu daca voi reusi sa schimb ora,dar incerc!.
crinuta71
Asiiiiiiiiiiiiiiiiiii insanatosire grabnica si sa vii cat mai repede cu vesti super bune!
Liana,l-ai lasat pe grasu la program de voie si tu pe aici?
carmen