Aspirante peste 30 ani - cap.8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Buna fetele!
Liana30 distractie placuta la Calimanesti! Nu am mai fost acolo din copilarie,astept impresii cand te intorci!
Gabi66 pai ce faci?Cazi in butoiul cu melancolie?Hai hopa sus!
Sigur ca iti spun de unde sunt:din Bucuresti! Tu?
Noi plecam pe 20 aprilie in Bucuresti si vom sta pana pe 30 aprilie.Deci vom petrece Pastele acolo.De abia astept! Tu cat stai?
Nu stiu la ce dai examen dar eu iti urez succes si iti tin pumnii de pe acum!
Pup fetele toate!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

eu sint aici !!!!
nu va fac azi figura cu plecatu', ci cu venitu'. BAU !!!!
pup toate fetele ! ce dragute, ce dragute sinteti toate.
AVALOANEEEEE, , da vad ca te-ai ascuns calumea. las' ca te caut si sa vezi tu....io te pup dulce tare de tot
gabelele, crinutu meu, pupici dulci si voua fetele !!!!
asi - sanatate !
calimanestiu, ha, vezi sa faci baite la.....ca fac bine la...., ete na, ca tu vrei asa din toate partile tratamente si alifiute - na si una de la mine - PUP PUP.
IULIA

Mergi la inceput

Iulia cred ca suntem singurele pe aici.

Mergi la inceput

SINGURE SI ABANDONATE !!!! IMMM, ce nasol.
lasa gabelu, fii linistita mama, ca vin ele, in stol, ca s-au gindit fetele sa isi ia putin zboru spre o mica distractie- CRED.
io sint aici sa stii, te pup
IULIA
pt azi: "sint grabita, sint grabita, ca mi-e casa neingrijita...da n-am nici un chef de curatenie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana2000 spune:

multumesc fetelor dragelor si dragutelor cu ajutor in privinta preturilor !
chiar daca nu va scriu prea des , sa stiti ca va citesc in fiecare zi si tare-mi sunteti dragi !
ioanatugs, de cate ori ai facut insamantare ?
tare suparata am iesit de la cabinet,mi-au reaparut chisturile si nenorocita mea de endometrioza...dupa 3 luni de tratament se pare degeaba...
mi-a spus dr.ca sa nu mai visez si sa pierd vremea si sa-mi fac insamantarea....
va pup tare tare !!!

Mergi la inceput

oana, fii tare, nu este draku atit de negru.
draku zice: "speranta moare ultima", asa ca nu dispera. si mai sint o groaza de variante.....una tot va fi si a ta.
mai, cam anemica activitatea, nu v-ati trezit? eu da mi-am facut si o cafea strong si gata la butoane, la manete, la tastatura, cum vreti voi, da sint aci.
SA AVETI O ZI BUNA, va pupa, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Va pe toate!
Si fara pacaleala! Sunteti toate prin weekend?
LIANA - MULTUMESC!Am ajuns la concluzia ca toate sunt corelate.Eu nu m-am lasat, dar cand vezi ca nu mai merge si nu mai merge, cand vezi ca oamenii nu te mint ca acasa, dar sunt nepasatori(nu ma refer la oamenii simpli de langa tine), indiferenti si nesimtiti iti vine sa le dai pumni.Cand ai un pic de vana in tine si vezi cum "pluteste" lumea pe aici te apuci sa vorbesti singur.Sper sa fie cum spui tu.Fericirea o am, dar daca celelalte merg prost parca nu mai are nici un sens, nu te mai poti bucura.O bucurie din interior, nu sa rad sau sa zambesc pentru ca asa am invatat la scoala.Aici se invata la scoala sa fii amabil, nu vine ca la noi din interior.GAAAAAAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Ma gandesc numai la tot ceea ce e pozitiv si la oamenii super cumsecade (sunt putini, dar buni!)
Gabi68 - sper sa va simtiti bine de Paste.Aveti ceva de parcurs, dar noroc ca zburati.Cu masina ar fi prea mult.Suntem mai aproape aici in DE, decat in Romania.Eu sunt din Medias, j.Sibiu.Examenul e pentru Deutschesprache, cum altfel.

Va doresc un sfarsit de saptamana foarte placut.

PS: La Calimanesti iti da si alifie??????????Ca la Bazna nu ne-a dat!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata la fete!
Iulia si eu sunt de aceeasi parere,cam slabuta activitatea pe aici.
Cred ca fetele petrec un week-end placut
Pupici
Gabi

Mergi la inceput

gabi66 Ce dai Gabi?Zertifikatdeutsch sau Mittelstuffe? Oricum iti tin pumnii sa il iei cu nota mare!
La noi ploua ,ieri spalai si eu geamurile...
M-am apucat de curatenie generala,asa ca azi am program
Pupici la fete
Gabi

Mergi la inceput

gabelele, eu cred ca lumea asta de la noi a cam petrecut azi noapte si a avut MULTA TREABA de dimineata,asa ca datul jos din pat este neplacut.
sint pe aici, va am sub observatie
IULIA
pentru azi: "au inflorit camelia si gardenia - pe bune"

Mergi la inceput