Aspirante peste 30 ani - cap.8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

IULIA si eu sunt in tratament naturist.rezultatele......?!?!sa vedem ce o iesi de luna viitoare!cat despre intrebari....nu stiu sa-ti raspund.
Asima bucur ca ti-ai revenit asa de repede.
Ioanatugs multumesc de urare!sa dea doamne-doamne sa ne vedem cu toatele cu burtica.
romaria ce mai faci?

Eu va pup pe toate si abia astept sa va citesc.
A!am uitat sa va spun ca azi m-am trezit cu ,,nesimtitii,,
Uf!si chiar inainte de plecare!trebuie sa ma aprovizionez bine de tot...ca nu se stie pe drum.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele!
Carmenutza sunt bine , chiar acum sunt cu rushii pe cap si apoi o sa i-au tratamentul .
Va pup pe toate
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

carmen te rog io ratacestei pe'acolo..sa nu te mai gaseasca luna viitoare...

IULIA azi ce avem in meniu???

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Oana2000,

Eu o sa fac inseminarea la Centrul Medical Unirea unde costa 5 mil in care intra si monitorizarile de dinainte (500.000 bucata)

Sunt aceiasi doctori de la Giulesti da parca te trateaza mai uman, stii tu: curatenie, cearceaf de hartie, totul curat nou, sterilizat.

Eu am fost la Giulesti si nu mai vreau, daca te stresezi in halul ala nu cred ca poti ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va doresc la toate un we superb!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

io plec la Calimanestu in w-e ne auzim dupa...
sau daca nu rezist intru io sa va salut...
w-e placut..
va pupacesc pe toate..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

ca musca-n lapte.

Buna fetelor!
Sa va tina Cel de Sus naravul, dar stiu ca acolo unde sunteti nu o sa va pierdeti stilul.Daca v-as fi gasit ceva mai repede poate nu deveneam asa de "linistita", dar fara partener mi-am cam pierdut antrenamentul.Dac-mi spunea cineva acum trei ani cand am ajuns aici ca in scurt timp o sa fiu ca un robotel, il bateam.
Ma bucur pentru voi ca nu va pierdeti speranta.Eu am renuntat.Peste 39 e si mai greu sa speri.
ASI - nu ne-ai spus rezultatul.Eu am dedus ca totul e OK.
CARMEN - te mai intorciiiiiiiiiiiiiiiii?
LIANA, IULIA - sunteti niste figuri (cu f mare)(eu sunt demult inscrisa la cei care sufera cu capul).Ar trebui sa facem un concurs.Mai bine nu, ca n-as vrea sa-i iau locul oltencei.
GABI68(Liana te facu mai tanara) - stiu de unde pleci, dar nu stiu unde vrei sa ajungi(Spaß).Din ce zona a tarii esti?Si eu merg in Ro in aprilie.Se nimereste de Paste, dar ai mei au zilele de nastere in 15 si 20 aprilie si vreau sa le fac o surpriza.Din pacate trebuie sa ma intorc pt.ca in 2.05 am un examen pentru limba (germana)
LIANA - dac-as stii ca e asa cum ai scris tu in versuri ( si printre) mai ca m-as agata de ceva, dar nu mai prea am putere.Nu ma refer numai la .Nici nu va dati seama cat sunteti de norocoase ca treiti in Romania.Uite, de exemplu, daca Gabi68 nu vrea sa-mi spuna(raspunda) o inteleg.E ciudat cum ajungi sa nu mai ai incredere in oameni, mai ales cand te stii o fire optimista.Si mai ales in conationalii tai.

Va pup ca daca nu incep sa despic firul in patru. Pupici la pustoaice!

Mergi la inceput

gabi66 daca ai sta mai mult cu noi..sunt convinsa ca ai uita de toate..
cu noi si mai ales cu mine e bineeeeeeee!!!
uiti de toate si de tot..
eu nu vreau sa renunti..NU vreau!!!
am zis!!! am zis!!! vorba moldovencei...
si in plus chiar daca esti singura acolo..chiar daca nu mai ai incredere in oameni..noi suntem aici..mai ales io...langa tine...
si te iubim..mult...mult... si nu vrem sa auzim acel refren...
nu mai vreau..
.nu mai vreau..
renunt
renunt...CLAR??????
hai da'i oltencei manutza si tot inainte...si ce daca ai 19 ani?
ce crezi ca s'a teminat lumea la anii astia????din contra esti tanara si puternica...si daca vrei cu adevarat..POTI!!!!

asculta aci la draku asta de olteanca ..stie ea ce stie!!!
si inca ceva..io am incredere in tine..in voi toate,,,uite drept dovada..va zic..sunt din Craiova..stau langa Piata Mare la casa..va dau si nr de tel daca vreti,..va dau tot ce vreti..
pentru ca am incredere in VOI!!!!!

ai inteles gabiii????????? sau imi racii gura de pomana????
HAI CAPUUUUU susssssssssss!!!!!
si uite ca'ti mai dau 3 sferturi din puterea mea..nu potsa ti'o dau toata pentru ca mai am pe la alte usi cateva care trebuie sa le dau si lor...optimismul ti'l dau tot ca io il recuperez imediat...fericire vrei?????pe toata ti'o dau..ca la mine da pe'afara..
iti dau tot ce vrei..numai sa nu mai aud ca vorbesti asa...
acuuuu fugggg ca sta grasu cu bata langa mine...trebe sa plecam..si io ii zisai..stai grasuleee otzarica sa lamuresc fata..ca altfel nu poci sa dorm deloc..
gabiii cand revin daca nu te gasesc aci..vin cu si tot te gasesc io intre toti nemtzii aia..si atunci sa vezi.. va fi vai de tau

fetelor predau legatura...aveti voi grija in locul meu..ca de nu va fi vai si de voastre

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Week-end placut va doresc si eu la toate.

Liana distractie placuta la Calimanesti si timp frumos.

Eu duminica voi fi din nou la control. Si la cat de des vrea dr. meu sa ma vada, mai ca as intra la banuieli . Dar la cat e de super tipul ma gandesc ca numai la binele meu se gandeste.

Monica

Mergi la inceput

Moniland uite ca nu plecai pana nu iti multumii..
bafta multa!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput