Aspirante peste 30 ani - cap.8
Raspunsuri - Pagina 11

gabi68 spune:
Buna dimineata la fete!
Vedeti ce matinala sunt?Scriu fuguta inainte sa plec la servici.
Iulia nu stii cum se spune mai rarut ca-i mai dragut!Nu,dar chiar nu am noutati si atunci va astept pe voi sa scrieti.Referitor la ce ai intrebat tu,sincer nu stiu,poate stiu fetele sa-ti raspunda.
Pupici la toate fetele!
Gabi

IULIABRAILA spune:
EEEE, fetele sa nu ma uitati cu intrebarile mele, da, va rog mult.
DIN GRADINA DE PRODUSE AM ALES:
- ceai de cretisoara - 3 cani/zi
- ceai de napraznic - 3 cani/zi
- brinca ursului - 3 pastile/zi
vreau sa il uimesc pe nenea doctoru de cit de bine m-am facut si o sa ma mai fac, asta cind m-aoi duce la control peste 1 luna si jumate.
fetele, am o ovulatie, ca un albus de la oul de strutoi cred de consistenta, si ginditi-va ca iau tratament pentru oprirea ovulatiei(respectiv orgametril+progesteron sintetic pentru refacere endometru)
da asta e, rateu. si cind o sa trebuiasca....las' c-o sa fie si atunci- SPER
IULIA
pt azi: "HAI AI NOSTRI - ca nu stiu cu cine sa tin acum..."

asi spune:
Liana asa repede am venit acasa!
Azi am fost si putin afara.Inca ma tin gaurelele mai ales cea de la ombilic dar sunt relativ bine.
Astept sa ma refac complet si pana atunci ma hotarasc daca fac IA sau incerc natural.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

IULIABRAILA spune:
BRAVO ASI!!!!!
ma bucur ca esti bine. stiu cum este, eu am facut laparoscopic operatia de fiere, si intr-adevar gaurica din ombilic este cea mai stresanta. dar a treia zi de la operatie ma plimbam calumea. asta este avantajul. incearca natural, acum este posibil. sa porti pantaloni, dar nu blugi, ceva elesticizat, cu elastan. eu m-am simtit f bine cu asa ceva.
te pup, IULIA

Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Scuze ca nu am mai postat vreo doua zile dar m-am
simtit foarte rau, am avut febra, dureri de cap si frisoane.
Am facut prostia de am stat acum doua zile afara pe terasa, toata
ziua. Era cald, frumos iar seara am facut febra, cred ca am facut insolatie ca racita nu sunt. Nu mai stiu ce am!
OANA2000 SALUT! Eu am dat 2.500.000 lei vechi pe o inseminare la cabinet la dr. Moisa si m-a mai lasat jumatate de ora pe masa, dupa, ca sa-si faca efectul. La Giulesti am auzit ca e mai ieftin putin 2.000.000lei dar e ca pe banda, te ridici si gata, alta la rand.
CARMEN94 Drum Bun si Bafta la sotiorul tau. Sa te intorci cu burtica!
PUPICI LA TOATE FETELE !
Cu drag Ioana Tugs

Mirela_1 spune:
Asi, bravo. Ma bucur pentru tine. Cum a fost operatia?
Miki, eu scriu din Pasti in Craciun. Peste 1/2 de an o sa fiu tot la nou veniti. Pustoaica, nu?
Avalon, Liana, voi ce mai faceti?
pup]
Mirela

Liana30 spune:
Mirelus nr1 suntem bineee..vezi raspund pentru amndoua ca Avaloaneee e ocupata ..ne cloceste ea ceva
si tu iubita ce mai faci?????
asi..bravosssss!!! ma bucur !!!!!e bineee!!!
ti'am zis!!!
IULIA io tinui cu Rapidu..da..dehhh nu putura...
IOANAsper ca acu esti bine..trimit io un
"Nimic nu-i imposibil!"