FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 9

Letitia spune:
Si inca ceva Lauras, eu am facut analize genetice la Genetic Lab si am avut doar o hartie de la DP pe care scria "rog analize genetice" sau ceva de genul asta. Dar nu cred ca iti trebuie ceva anume pentru ca oricum nu-ti pot face decat cariotip, nimic mai complex de atat. Letitia

lauion spune:
Letitia, ma bucur ca esti bine, cat se poate intr-o astfel de situatie si iti multumesc pentru raspuns.
Ileana, asta mi-au spus si mie numai ca eu am facut bhcg in ziua 15 de la ET si cat de nepriceputa oi fi eu, tot nu vad cum ar putea totusi sa fie o sarcina cu bhcg 0 dupa atatea zile. Oricum continui tratamentul, ca sa nu zic ca nu am facut-o si pe asta dar nu am evident nici o speranta, doar ca vorba aceea 'daca am intrat in hora, trebuie sa joc'.
Lachi nu te descuraja din cauza noastra, fiecare are sansa lui si Dumnezeu are pentru fiecare cate o raza de soare! Nu a fost sa fie la noi de data asta... Apropo de inca un FIV, cand ma uit in urma mi se face rau cand ma gandesc ca, daca va fi sa mai fac un FIV, va trebui sa trec peste cele 2 saptamani pana la aflarea rezultatului. Ieri eram bonlava de-a dreptul, vroiam sa ma sune sa-mi spuna ce mi-o spune numai sa scap de stress...
Acum incerc sa ma adun, stiu ca pot trece peste asta, am facut-o si data trecuta am sa o fac si acum, ii datorez asta sotului meu care mi-a fost alaturi si m-a suportat in toate zilele astea.
Veronici felicitari, nu mai stiu daca ti-am spus, sa ai o sarcina usoara si bebici sanatosi si norocosi.
Va pup pe toate,
Va pup pe toate

flori76 spune:
Letitia,Luli,imi pare tare rau pt nereusitele voastre
Sunt convinsa,insa,ca Dumnezeu va v-a asculta rugile si o sa fiti mamici
Lachi,nu te descuraja!La fel zic si eu:fiecare cu sansa lui!
Kla,multa sanatate!

cristinici spune:
Veronici sa-ti traiasca gemenii.
Gina tinem pumnii pt maine la ET . Sa fie intr-un ceas bun.
Letitia si Luli nu disparati , Dumnezeu ne da putere sa trecem peste toate.Descarcati-va si mergeti mai departe.
Andicu acusica te duci la szeged!!!Ai rezolvat cu Timisoara?
Lachi te pup si sa fii sanatoasa.
Monica si Mihnea s-a incalzit afara asa ca de acum la aer curat si plimbari lungi pe toata lumea cristinici

Mirga spune:
Am intrat acum sa citesc ce s-a mai scris si m-am dezumfat.
Atitea nereusite!!!
Eu totusi cred ca mai sint si fete care au reusit, dar poate nu scriu pe aici.
Luli, Letitia, Ileana nici nu stiu ce sa zic, decit ca va doresc sa depasiti momentul si sa aveti puterea sa mergeti mai departe si data viitoare sa reusiti.
Kla imi pare rau pt tine si sper sa se termine o data cosmarul asta. Iti doresc multa sanatate si putere sa treci peste toate.
Pupici si multa bafta.
Mirga

crinuta71 spune:
Letitia, Lauion, Luli imi pare rau de tot ca rezultatul e asa....
Kla iti doresc sa ai puterea sa treci si peste aceasta incercare cu bine.
Fetelor, cred ca nici nu o sa mai am curajul sa citesc aici, sunt prea multe nereusite si e prea trist ce se intampla. Parca incep sa-mi pierd si eu curajul sa mai incerc inca un FIV.
Va pup pe toate
poze

Monica-Elena spune:
multumim Cristinici. ada suntem mai mult afara si asteptam sa plecam la munte. deocamdata ne da dintele nr 3 si suntem super matraiti. azi si la wc m-am dus cu el in brate

andicu spune:
Cristinici, am niste promisiuni. Astept zilele astea niste raspunsuri si sper sa am de unde alege.
Mai fetelor,Crinuta, LAchi ce e cu pesimismul asta?! nu aveti voie sa o luati pe aratura! voi trebuie sa fiti optimiste si sa incercati atata timp cat Dumnezeu permite! daca aveti cu ce (fizic si material) e pacat sa renuntati! cu "pisicul" se rezolva, unde e vointa!
si la cum va stiu eu, sunteti niste luptatoare, altfel n-ati fi ajuns pana aici!!
Eu sunt sigura ca o sa reusiti a2a oara pentru ca TREBUIE ,iar noi o sa va fim alaturi in continuare si o sa va sustinem!!!
Andreea.Pozele mele

crinuta71 spune:
Andicu multumesc de incurajari. Ma enerveaza si pe mine ca ezit cateodata, dar nu stiu ce e cu mine.
poze