FIV - 67
Raspunsuri - Pagina 3

andicu spune:
Buna dimineata!Eu sper ca azi sa fie un inceput de saptamana frumos si cu vesti bune !
Luli, iubita, oricare ar fi vestile, noi tot te iubim si suntem alaturi de tine! o sa te ajutam cum putem sa treci peste suparari si sa mergi mai departe!
Andreea.Pozele mele

iliuta spune:
Buna dimineata fivoaselor. Un pupic si-un gand bun de la mine.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

Liana30 spune:
iliuta noi cred ca ne'am dilit rau de tot
sa te duci azi la dc ca daca nu te bat
luli sunt aci si te tin de manutza...
"Nimic nu-i imposibil!"

dana p. spune:
Monica, stiam rezultatul de sambata dar nu m-am indurat sa-l scriu,din pacate de martea trecuta a inceput sa sangereze si joi cand am vorbit cu ea zicea ca face vineri testul de beta hcg dar vineri ia venit menstruatia.Sambata cand am mai vorbit cu ea zicea ca a tras o portie de plans vineri dar dupa aia s-a mai linistit.Am incercat sa o incurajez cum am putut.Azi mergea la doctor sa o vada.
Daca Luli, ne va da o veste proasta, sa stie ca toate suntem alaturi de ea si o vom incuraja.
Pupici lui Mihnea si tie.
Dana
Poze

kla78 spune:
LULI,LETITIA indiferent care ar fii rezultatul noi suntem aicisi va asteptam cu drag!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

bety spune:
Buna!
De maine incep stimularea cu menogon (4 fiole/zi) si apoi pe 04.04 ma duc la eco; intre timp, continui si cu 1/2 fiola de diphereline;
Chiar, pe bune...ma voi ingrasa de la el?
Cu injectiile in burta m-am obisnuit...menogonul doare?!
Va pe toate-toate si tin pumnii celor care astepata rezultate pozitive!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

gabiu spune:
Bety succes cu tratamentul si sa auzim de bb. Te rog sa-mi spui si mie cate ceva despre cycloproginova-am inteles ca tu ai fi luat asa ceva. Mi-a fost prescris 2 luni. Tu pt.ce l-ai luat si ce efect a avut la tine. Mie mi s-a spus ca reface endometrul si ca ar fi pt.menopauza precoce. Asa e? Este un anticonceptiona deci adio sanse de bb 2 luni ?
Te rog, daca vrei sa-mi spui cate ceva, am cautat pe internet si nu prea am gasit nimic.