FIV - 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Eu eram cea cu 'cresterea tardiva de bhcg', dar cum spunea si Lachi si eu am citit ca implanatrea se face in mod normal intre ziua 7 si 12 maxim de la conceptie, la noi embrionul avea cel putin 2 zile deci s-ar fi putut implanta maxim in ziua 10, cand ar trebui sa inceapa deja secretia de bhcg, dar cred ca am citit prea mult...

Am refacut astazi dozarile, ziua 20 de la ET, n-am ami asteptat pana luni, nu de alta dar nu mai pot simt ca pocnesc de atatia hormoni. Si cum nu ma vad eu aia una din statistici careia i-a crescut bhcg dupa 20 de zile, sper sa imi vina menstra cat mai repede sa inchei acest capitol...

Gina , stai cumintica si iti tin pumnii de data asta sa fie bine...

BAfta multa fetelor care sunt acum in focuri!
,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_dim spune:

Buna fetelor,
va citesc de multa vreme si am mare incredere ca ma puteti ajuta cu o informatie. Am un dosar stufos de analize, aproximativ 5 ani de cautari si nereusite, iar in urma cu 3 luni eu si sotul meu ne-am hotarat sa trecem la urmatorul pas FIV. Acum am reusit sa avem dosarul complet cu analize si ar urma foarte curand sa incep stimularea. Din pacate nu stiu daca am retinut corect ceea ce dr mea mi-a spus in urma cu 3 luni cand am discutat despre procedura FIV. Dansa mi-a spus ca voi face varianta scurta de tratament, cu 40 fiole menogon si 15 fiole Diphereline 0.1. Dilema mea este daca acest tratament trebuie inceput in a doua zi de menstruatie (parca asa imi amintesc sa-mi fi spus). Eu am sa ajung abia luni la dansa insa ma framanta tare aceasta problema pt ca , voi stiti mai bine, se apropie si am mari emotii...Daca vreuna dintre voi a avut schema aceasta o rog sa-mi spuna si mie cum decurge tot traseul de la inceputul stimularii si pana la embriotransfer.
Va multumesc mult!
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Pentru toate fetele care sufera acum
Si daca aveti timp, va dau un link: http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html
Eu nu m-am simtit prea confortabil uitandu-ma la pagina asta, darsunt lucruri bine de stiut.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Edyna, mie dupa fiv a doua luna mi-a intirziat cm 9zile, cu toate ca inainte aveam cm ceas la 28zile, iar a treia luna am avut intirziere din nou de 3 zile.Apoi s-a reglat, cum zice si Lachi, e din cauza hormonilor care i-au bagat in noi.Gina , multa multa bafta si stai linistita in pat.Multa bafta tuturor.Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Gina, ne gandim la tine! abia astept sa ne spui cati puiuti ai la purtator! ai grija de tine si relaxeaza-te (cat poti)!

Bubulina, multumim de link! e foarte interesant, mai ales info legate de primele 2 saptamani!

Eu am treab multa,asa ca nu prea am timp de scris!
Va pe toate!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ginaaaaaaaa esti bine?

Bubulina, mie mi-a placut si am gasit si ceva noutati. Multumim.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Da, a fost de top aia cu "ET-ul tradiv"... unii dr au impresia ca suntem idioate ... Imi pare rau, Lauion...

Gina, asteptam vesti buneeeee!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Mirga, multumesc. Sa dea Domnul sa fie bine, dar pana atunci tb sa ma pregatesc sufleteste si pt mai rau.

Mai stie cineva ceva de Gina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

GINA ce faci???hai spune-ne ce ai facut nu ne mai tine in spuspans!!!

nu deschide nimeni un nou capitol????

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirga spune:

Buna fetelor.
Eu am facut aseara ultima injectie -Pregnyl- si miine merg la punctie. De azi dimineata ma dor sinii si dorm pe mine. E drept ca si vremea la noi e tare mohorita, noros si inchis, numai buna de dormit.
Nu am asa emotii mari pt miine dar mai am timp. Daca dorm azi toata ziua ,precis la noapte o sa ma uit pe pereti si voi avea timp de tot felul de ginduri.

Pupici si multa bafta.

Mirga

Mergi la inceput