hirsutism...

hirsutism... | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

hy.
mai are cineva problema asta? am incercat tot felul de tratamente....are cineva vreo solutie? :(((( un tratament care sa dea cat de cat rezultate?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Uita-te pe internet la cura cu grau incoltit, si la tinctura de lemn dulce,tinctura de marar. Cura cu grau incoltit e si pt accentuarea caracterelor feminine, adica contra hirsutism. Trebuie facuta timp de 6 luni. Apoi cica uleiul de grau germinat e iara bun,incearca sa te dai in zonele cu probleme, dar cred ca trebuie sa ai rabdare. Sucul de rostopasca proaspat, tot pe zonele cu probleme. Daca imi mai amintesc sa mai fi citit ceva, iti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Mergi mai bine la un endocrinolog si fa-ti dozarile hormonale dupa care acesta iti va da un tratament adecvat problemei tale.
Parul creste din cauza unei dereglari hormonale si nu ai cum sa stii care este si in ce proportie.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Acetat de cyproteron (Androcur, Diane), la mine a facut minuni dar nu eram un caz grav, parul crestea pe unde era normal numa' ca destul de abundent.
Verifica-ti testosteronul, asa iti dai seama cat de grava e problema.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

anka-maria,cat ai luat Diane?Eu iau deja de 2 luni pt. niste chisturi pe ovar si am inteles ca pt. par trebuie sa iau minim un an.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvya spune:

am luat eu diane 8 luni..m-a ajutat doar in privinta scaderii niv testosteronului..de la 2.6 la 1.1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Lyvya draga mea,

aceeasi problema o am si eu (par mai des pe picioare, pe care il epilez o data la 3 saptamani, fire de par in barba).

am facut dozari hormonale si eco. se pare ca dereglarea mea a fost de la hiperprolactinemie si ovare polichistice, pentru care fac tratament.

dupa numai 2-3 luni, parca se vede o schimbare. in barba mai am cateva fire doar (de fapt asata era durerea mea cea mare).

pe langa tratamentul endocrinologic, am luat mladite de zmeur si branca ursului.

stiu ca e f scump un screening complt hormonal, dar incearca sa vezi daca nu ai si alta afectiune care sa iti fi aruncat testorenul in aer la adolescenta. la mine asa a fost. apoi tratezi cauza, nu efectul. AC nu sunt bune - ce repara pe o parte strica pe alta!

pupici, curaj, si intreaba-ma orice daca mai ai nelamuriri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Io iau Androcur care e de 25 de ori mai tare ca Diane. Si functioneaza... da' are si efecte secundare, pt. care iau alte dracii. Oricum, per total sunt foarte multumita de tratament.

just me

Mergi la inceput