De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?
Raspunsuri - Pagina 5
Alyssa spune:
cine e Patapievici?... Eu am crezut ca se vorbea de o gluma, un El general, tipul barbatului la care visezi toata viata...
Pata pe veci...![]()
Sabina spune:
bre, mie nu-mi place. nu-i urat, da e ca o donsoara de pension,n-as sti ce sa fac cu el
.da nu ma intelegeti gresit, nici de cioroianu nu-mi(mai)place![]()
deci.cred ca intrebarea e valabile si pe barbati nu? ce au unii si ce n-au altii?
LOL.cred ca raspunsu e mai simplu;-)))))))))))0
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Alyssa,
www.gardianul.ro/2005/01/18/img/mediacultura2005011801.jpg" target="_blank"> patapievici
e cel mai tare din parcare intelectualo pesimisto cultivat citit din Ro.cel putin asta e blazonu
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Alyssa spune:
Aaaaa... pai eu intelegeam pe linga ![]()
Mersi ca m-ai luminat si pe mine... Eu am facut legatura cu ceea ce imi explica mie psiholoaga mea cu "blind spot" 'ul pe care l-am avut atita timp pentru Alin... adica pata neagra... si m-am gindit la "pata pe veci"... ![]()
Sabina spune:
hihi, da recunosc, am fost nitel rautacioasa cu poza aleasa:)))))
Sabina si
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Sabina
bre, mie nu-mi place. nu-i urat, da e ca o donsoara de pension,n-as sti ce sa fac cu el.da nu ma intelegeti gresit, nici de cioroianu nu-mi(mai)place
Sabinelu, tocmai ti-am gasit un punct comun cu andreea marin.
eu as sti ce sa fac cu d-sorul de pension(asta e cea mai www.univ-ovidius.ro/Math/facultate/evenimente/small20050526_af4_4.jpg" target="_blank">sexy poza pe care am gasit-o cu el pe google

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by Sabina
hihi, da recunosc, am fost nitel rautacioasa cu poza aleasa:)))))
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina eu nici nu m-am mai uitat la el cind i-am vazut verigheta pe deget...
arinna spune:
Hai ca m-ati amuzat
cu Pata...si mie-mi place...am si un CD cu el...l-as asculta intr-una cum povesteste...interesant tip...ce daca are verigheta? Si eu am...doar nu i-am pus "gand rau"
........................
Knowledge is power!
conchita spune:
Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici?
daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici
, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))
Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.
Elise spune:
quote:
Originally posted by conchita
Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici?daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici
, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))

multumesc.
chiar aveam nevoie sa imi confirmi fantasmele barbatului meu... altfel nu dormeam linistita!
Elise