De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?
Raspunsuri - Pagina 4
Calin-Alin spune:
Buna seara doamnelor(ca in Romania este seara)!
De ce oare unele femei gindesc ca, daca sotul le cumpara x,y,z, lucruri vrea sa le adapteze un tipar neaparat.
Sint barbati care stiu sa le cumpere cite ceva sotiilor si prietenelor, dar altii nu. Pur si simplu cumpara ce vad la altele, ca arata mai bine acel lucru, ca asta cred ei ca li s-ar potrivi, etc.Un barbat nu stie sa faca diferenta intre 7 nuante de ruj, dar sa nu uitam ca nici unele femei nu pot asta.
La inceputul relatiei mele cu sotia mea, ii cumparam tot felul de chestii, la care ea spunea "cih". Asa am preferat sa nu-i mai iau nimic, decit sa stea sa mestece ca vreau sa o schimb,etc. Isi cumpara singura.
De cite ori mergeam cu ea sa-si cumpere cite ceva, ii spuneam ca aia ii sta misto si ea spunea ca nu este dansatoare sau pipita, iar mie nu imi placeau lucrurile pe care le alegea ea.
Inainte de a va da cu presupusul, luati-va barbatul de minuta si vedeti cam ce ii place sa purtati, si aratati-i optiunea voastra. Poate ca saracul om nu stie ce va place.
La a doua intrebare despre obsesiile pentru anumite femei, raspunsul este ca unii barbati au unele fetisuri descoperite sau nedescoperite de ei. Femeia nu trebuie sa fie neaparat frumoasa fizionomic sau fizic. O sa dau si exemple:
-fizionomic poate fi urita, dar in rest sa aiba sini frumosi, picioare frumoase, o talie de exceptie, miini frumoase. Fiecare femeie are ceva frumos si atragator. Poate numai acel lucru conteaza pentru barbatul respectiv si nu il intereseaza cum arata in rest.
-poate sa fie urita din cap pina in picioare, dar sa aiba un comportament de felina.
-poate ca acea femeie sa il atraga in pat si sa-i arate ca ea este mai buna decit celelalte.
Sint mii de ipoteze, care mi-ar lua un car de timp sa le detaliez.
descintec spune:
quote:tu ori l-ai citit pe Jung ori chiar esti barbat :) Se zice ca barbatii poarta un ideal, o femeie perfecta, facuta din bucati ale femeilor pe care le-au iubit (sau admirat in secret etc). Calin-Alin confirma.
Originally posted by Calin-Alin
Buna seara doamnelor(ca in Romania este seara)!
La a doua intrebare despre obsesiile pentru anumite femei, raspunsul este ca unii barbati au unele fetisuri descoperite sau nedescoperite de ei. Femeia nu trebuie sa fie neaparat frumoasa fizionomic sau fizic. O sa dau si exemple:
-fizionomic poate fi urita, dar in rest sa aiba sini frumosi, picioare frumoase, o talie de exceptie, miini frumoase. Fiecare femeie are ceva frumos si atragator. Poate numai acel lucru conteaza pentru barbatul respectiv si nu il intereseaza cum arata in rest.
-poate sa fie urita din cap pina in picioare, dar sa aiba un comportament de felina.
-poate ca acea femeie sa il atraga in pat si sa-i arate ca ea este mai buna decit celelalte.
Sint mii de ipoteze, care mi-ar lua un car de timp sa le detaliez.
calin-alin
Fiquelle spune:
quote:
descintec Posted - 25/03/2006 : 23:04:07
tu ori l-ai citit pe Jung ori chiar esti barbat :) Se zice ca barbatii poarta un ideal, o femeie perfecta, facuta din bucati ale femeilor pe care le-au iubit (sau admirat in secret etc). Calin-Alin confirma.
Inteleg, femeia si bucatica...misto treba...
Off topic: cred ca asa este, sotul meu mereu imi zice ca anumite parti ale corpului meu (destul de multe
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Calin-Alin spune:
quote:
tu ori l-ai citit pe Jung ori chiar esti barbat :) Se zice ca barbatii poarta un ideal, o femeie perfecta, facuta din bucati ale femeilor pe care le-au iubit (sau admirat in secret etc). Calin-Alin confirma
Sint foarte sigur ca nu l-am citit pe Jung.
Si sa stii ca sint barbat, pe probate
De regula pentru un barbat conteaza o parte a trupului unei femei, restul fiind mai putin importante. Nu sint mai multe parti, doar una. Asta difera de la individ la individ.
Sabina spune:
off topic
diokiu, patapievici?ala imi inspira...hepatita:))cioroianu are oki bre:)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
descintec spune:
quote:auleo, ce risipaaaa. una singura spui? si eu ce mai transpir la sala cu intregul :)))
Originally posted by Calin-Alinquote:
tu ori l-ai citit pe Jung ori chiar esti barbat :) Se zice ca barbatii poarta un ideal, o femeie perfecta, facuta din bucati ale femeilor pe care le-au iubit (sau admirat in secret etc). Calin-Alin confirma
Sint foarte sigur ca nu l-am citit pe Jung.
Si sa stii ca sint barbat, pe probate(la poze ma refer, desigur).
De regula pentru un barbat conteaza o parte a trupului unei femei, restul fiind mai putin importante. Nu sint mai multe parti, doar una. Asta difera de la individ la individ.
calin-alin
descintec spune:
Sabinuta, eu ramin la Pata for ever. ii vaz circumvolutiunile prin ochi :) cioroianu e prea sclivisit pt gustul mieu, mie imi plac uritii ;)
Elise spune:
quote:
Originally posted by descintecquote:auleo, ce risipaaaa. una singura spui? si eu ce mai transpir la sala cu intregul :)))
Originally posted by Calin-Alin
calin-alin

pai da' tu crezi ca spune vreunul CARE e partea aia care-i place?
normal ca trebe sa le upgradam pe toate....
Elise
Sabina spune:
quote:
Originally posted by descintec
Sabinuta, eu ramin la Pata for ever. ii vaz circumvolutiunile prin ochi :) cioroianu e prea sclivisit pt gustul mieu, mie imi plac uritii ;)
_
Sapte dintr-o lovitura!
aah, eram mica si prostuta, prin anu 3, si am fost sa colindam la facultatea de istorie, si cantam noi ca niste ingeri si vine nenea adi si se uita direct la mine cu niste oki negri de l-am visat 2 luni dupa aia etc etc:)))in real life mie tot uratii imi plac;-)))
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Teodora D. spune:
probabil din cauza orei inaintate nu mai pricep eu bine-se sugereaza pe aici ca Patapievici e urat?![]()
nu ma 'nervati ca il pun la "coltul cu barbati frumosi"!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.