De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Pai, sa-ti spun ca si al meu face la fel?
Dar, si mai rau, nu are gusturi "induse" de alta, ci de familia lui de baza ???!!

Adica stie cel mai bine ce sapun, sampon, farduri si rujuri sint bune pentru o femeie, pentru ca mama-sa sau surorile lui asta foloseau?

Si pe maica-sa nu o suporta...putin probabil sa vrea sa ma transforme in ea!
Probabil e doar necesitatea masculina de "a sti mai bine" tot.
Inclusiv ce ne priveste direct.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Aha...a doua varianta buna de spus prietenei mele...hai ca incet-incet incep sa-mi notez, sa vezi ce lectie-i trag! Merci, Elise!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Femeile trimit mesaje in subliminal: sint sexy/nu sint sexy, sint disponibila/nu sint diponibila, comportamentul lor in primele clipe ale unui contact are mare influenta aspra psihicului masculin.
Daca mesajul meu ( look+comportament+conversatie) tzipa: hello, sint atit de pregatita pentru o relatie de tip obsesiv-compulsiv, normal ca respectivul el isi baga la loc ghearele ( in sensul pozitiv al cuvintului) imediat in toc sau dimpotriva.
Unii se sperie, unii se amuza, unii se folosesc de ocazie sa marcheze pe moment -si bine fac, desigur conditia este sa pui in vedere ca e "one night shot"- relatiile pe termen lung au alte principii fata de celelalte.
Poti fi o super femeie, sa arati bine, sa te descurci in viata, sa detii rafinamente iesite din comun, odata ce nu faci parte din aria de intelegere si dorinta a unui barbat ce cauta o relatie de lunga durata..degeaba.
Mai pe sleau, am fost si eu "obiectul" unei pasiuni mistuitoare, totul a fost minunat, ne intelegeam din toate punctele de vedere, eram doua boabe intr-o pastaie insa nu eram "bruneta" la maximum, tenul meu nu era inchis-spre metis, genele-sprincenele mele nu erau din tipul "made in india" si nici buzele, desi cit decit conturate, nu erau voluminoase peste medie, asa cum erau cele din pozele XXX ale copilariei sale.
Nu m-am incadrat in tiparul respectiv.
Ce sa fac? Sa pling o mie de ani?
Nu, o sa astept o mie de ani sa ma reincarnez intr-o frumoasa terra patrick si o sa astept sa ma gaseasca el (reincarnat fiind). Si cind o sa ma gaseasca o sa observ sa s-a sucit: ii plac suedezele!

Si atunci o sa-i zic: good night and good luck!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Daniela, ...cata dreptate ai! Eu scriam mai sus asa:

quote:
Pai asa ea ar putea intreba si cine rezoneaza cu el si de ce? de fapt cred ca asta e problema ei. evident ca ea nu se poate schimba asa, imediat, dar macar ar reusi sa-si inteleaga sotul. De multe ori spune ca ea totusi simte ca el nu e pe deplin multumit de relatia lor, si de aceea incearca sa o transforme pe ea in ceva ce a avut si cu care probabil el a rezonat bine, ca sa folosesc termenul tau. Ca sa se intrebe cu cine ar rezona ea, cred ca e cam tarziu, e deja casatorita...si trebuie sa rezoneze cu cel pe care-l are, nu?

Adica daca este intr-adevar asa cum spune ea, si nu e doar o parere a ei, bazata pe niste nefericite coincidente, ce ar fi de facut? Sa se lase "aranjata" de el, sau sa...renunte?

Edit: ce inseamna "ruminatie"?

Mergi la inceput

Elise, bine ca schimbasi repede fraza...ce, era de rau?

Mergi la inceput

ruminatii obsesive sint niste conflicte interioare , care se manifesta in cadrul sindromului obsesiv-compulsiv.

si am schimbat ca nu era de interes general - poftim!
trebe sa o scriu la loc?

Elise

Mergi la inceput

Nu, , dar m-ai bulversat total, acu' e, acu' nu mai e, si eu habar n-am ce e, acu' nu mai e de loc!...

Mergi la inceput

ma mai trezesc si eu scriind "public", in loc de PM ...forgive me.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Sa trec si eu pe-aci...Cred ca e chestie de personalitate, atitudine, potrivire...ceva spiritual, care intretine atractia fizica peste ani...
Din pacate nu am timp sa ma extind in scris:(

Daniela

Fiquelle, tu ai deschis, se pare doua subiecte separate :unul cu prietena ta si unul cu "uratele" care atrag...sau "fosta"prietena a tipului era urata fata de prietena ta?
N-am inteles cum de-i alege el hainele... poate prietena ta - sa nu te superi , e destul de influentabila...chiar tu spui ca se considera mediocra, nesclipitoare...cum sa ai personalitate aparte si sa-l faci sa te placa daca te imbraci pe gustul altuia?
Spune-i sa mearga singura la cumparaturi si sa nu-i mai ceara sfatul decat cel mult la vopseaua de par... ea are nevoie este sa capete incredere in propria persoana si sa nu-i mai fie teama de cealalta.

........................

Knowledge is power!

Mergi la inceput

Nu, Arinna, era un singur subiect, despre o uratica (cc) care declanseaza "ruminatii" in sufletul unei fete frumoase si sensibile...
Da, si eu tind sa cred ca problema ei vine din atitudinea ei, prea tematoare, dezorientata uneori.
Elise, no problem, si eu consider ca uneori problema ei atinge patologicul, adica cum poti sa fii asa de obsedata de imaginea unei foste, cand tu esti in centrul atentiei lui, ca sotie? si as vrea un sfat, de la cineva avizat, ca sa o pot ajuta sa depaseasca momentele de depresie.

Mergi la inceput