De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns She spune:

Intrebarea mea era un monolog la expresiile subiectului de:femei urite. Ce o face pe o femeie sa spuna despre alta femeie ca este URITA? Majoritatea discutiilor pe tema asta se leaga.Genul" cum poate urita aia sa aiba asa un sot asa de "bun" si eu nu?.Sau am inteles eu gresit subiectul?
Probabil ca nu fizicul isi pune amprenta ci mai degraba atitudinea unora ce cred ca un caracter frumos, nobil, cald, sta in aspectul fizic.Am intilnit femei "frumoase"(dupa gustul meu), permanent puse la punct, amabile la prima vedere dar INFECTE la caracter si pt asta trebuie timp citeodata sa observi.Asa cum am intilnit femei numite de voi grase, "urite", nearanjate, dar de o bunatate si caldura coplesitoare.
Ma indoiesc ca un barbat s-ar vedea toata viata linga o femeie perfecta fizic dar care este o scorpie. Asa cum eu nici prin gind nu mi-ar trece sa stau in apropierea unui Fat Frumos si imbecil.

De fapt, citesc multe rautati la adresa femeilor aici si probabil ca vine din ce se numeste frustare...si asta uriteste pe cea mai sexi si "frumoasa" femeie. Nu se poate machia si nu se poate ascunde in haine alese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Si eu m-am intrebat de multe ori ce fac unele femei sa fie adorate pina in pinzele albe... Adica IUBITE mai cu pasiune, ca si cum ele sint esenta vietii acelei persoane si tot Universul se poate duce naibii pe linga ele...
Ma refer la femei pentru care un barbat a renuntat la tron, la bogatie, la regate, s-au facut razboaie... Elena din Troia, Cleopatra, Camilla Parker...

Nu stiu cit e vorba de ce au facut ELE sau ce au ele, ci de barbatii din poveste. Aceleasi femei, intilnind poate pe altcineva, nu ar fi fost cunoscute pt asta. Ma indoiesc ca poti face ceva sa fi iubita cu pasiune.Raspunsul sta in a intilni pe cel a carui jumatate esti tocmai TU si atunci apare raspunsul la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by yank

Cred ca au mai multa incredere in ele si una de aia care credeti voi ca ar avea ceva in plus,nu si-ar pune intrebarea asta.

Life`s a bitch and then you die

Intr-adevar, atunci cind ai incredere in tine (in doza corecta, nu in exces), intreaga-ti personalitate devine extrem de atragatoare.
Cui nu-i plac invingatorii/invingatoarele?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput