De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Cred ca au mai multa incredere in ele si una de aia care credeti voi ca ar avea ceva in plus,nu si-ar pune intrebarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by yank

Cred ca au mai multa incredere in ele si una de aia care credeti voi ca ar avea ceva in plus,nu si-ar pune intrebarea asta.

Cred ca ai foarte mare dreptate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cand eram stagiar, locuiam cu majoritatea colegilor intr-un camin de nefamilisti; distractia era maxima, se formau cupluri..de, tinerete. Ce n-am inteles atunci era succesul unui coleg la cateva fete de exceptie, dupa care oricare din noi ofta cu spor; cu una s-a si insurat (pentru scurt timp). Ma mira faptul ca tipul era urat, neingrijit, ma rog...nu fac comparatia cu mine, nu are rost, dar erau tipi ca lumea, fata de el...
Astazi nu mai caut explicatii. Pur si simplu unii au ceva anume si altii nu.

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

quote:
Originally posted by She
[)
Am o simpla intrebare:V-ati uitat in oglinda?va considerati frumoase sau urite?

Ce inseamna de fapt:"o femeie urita"??????????

M-am uitat in oglinda si ma vad si urita si frumoasa. Adica am fotografii in care am fost surprinsa intr-un moment...cum sa-i spun...de gratie...efectiv sint frumoasa. In unele poze imi vine sa ma ascund. Si-mi place de mine asa. Cam la fel o vad pe Maia Morgestern. Sau Fanny Ardant. Femei care pot fi uluitor de frumoase si ingrozitor de urite. Depinde de moment, de stare, de...ceva. Nu-mi spun nimic papusile acelea scoase pe banda rulanta, toate blonde sau suvitate, toate cu parul intins, toate rujate cu maro (cine-o fi inventat moda asta?)
Si ma irita iarasi comentariul citeunui barbat cind strimb din nas in fatza vreunei "zine" din astea. Dar de ce nu vor barbatii sa inteleaga ca privirea mea nu contine acel ingredient erotic atunci cind privesc o femeie. O analizez dupa cu totul si cu totul alte criterii decit cele legate de ferilitate si capacitate de alaptare. De asta as desfiinta concursurile de Miss Whatever, sau as pune doar femei in juriu. Privirea barbatilor le transforma in obiecte sexuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sunt frumoase!!! Asta e ce au in plus! Vezi A. Jolie, N. Kidman. Sunt femei frumoase!!!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

de ce nu pui intrebarea si invers...ce a avut acea persoana in minus?dupa cum ai spus prietena ta e o femeie frumoasa..si e casatorita cu el,ce a avut ea in plus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

fiecare avem in plus ...sau in minus...depinde cine?si ce?sesizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by She
[)
Am o simpla intrebare:V-ati uitat in oglinda?va considerati frumoase sau urite?

Ce inseamna de fapt:"o femeie urita"??????????

She, ma uit in oglinda pentru ca n-am cum sa ma "maschez" altfel.
Scopul nu e sa vad daca sint frumoasa sau urata.
Pentru ca stiu ca pot fi exact cum vreau sa fiu: adica frumoasa, sau urata, sau angelica, sau scorpie, pot sa epatez daca vreau, daca nu pot sa trec neobservata.

Deci, nu ma uit in oglinda ca sa constat, ci ca sa creez.

Cu asta cred ca am raspuns si la a doua intrebare.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by corinadana

Sunt frumoase!!! Asta e ce au in plus! Vezi A. Jolie

asta crezi tu dar nu e adevar general valabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by forte
Si ma irita iarasi comentariul citeunui barbat cind strimb din nas in fatza vreunei "zine" din astea. Dar de ce nu vor barbatii sa inteleaga ca privirea mea nu contine acel ingredient erotic atunci cind privesc o femeie. O analizez dupa cu totul si cu totul alte criterii decit cele legate de ferilitate si capacitate de alaptare. De asta as desfiinta concursurile de Miss Whatever, sau as pune doar femei in juriu. Privirea barbatilor le transforma in obiecte sexuale.

Asta ar mai lipsi! Ar fi cam tot aia cu parerea mea despre pictura secolului al XII-lea (despre care nu stiu o boaba)

poze multe cu noi

Mergi la inceput