De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Sabina
dar sunt femeie la casa mea de prea mult timp ca sa-mi mai amintesc eu cum e cu seductia

ha? stai ashea, cum adica? abandonam seductia cand ne maritam? si-atunci sotul de ce mai vine cu buchete de flori la nevasta - ca asa i-o dicta constiinta, te pomenesti? :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nuu, nu asta am vrut sa zic, ci ca nu mai stiu daca asupra altor barbati mai am tehnica;-) (si nici ca-mi pasa)cu toatele am fost de acord ca pt ala de te iubeste esti cea mai cea, acu nu stiu daca oi fi si pt altii, atata tot;-)

cat despre mariotis etc asta e alta poveste;-)
e taina si lupta fiecarui cuplu in parte.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by descintec
si apropo, sint convinsa ca frumoasele inseala chiar mai putin, in general au o parare prea buna despre ele ca sa o faca

nu cred ca e regula. frumusetea nu are de-a face cu morala, constiinta, self-esteem-ul. n-ai intalnit frumoase inhibate si timide niciodata? :-)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
cu toatele am fost de acord ca pt ala de te iubeste esti cea mai cea

pai cica nu e cazul mereu, nu vezi ce drama traieste prietena Madalinei? cica ex-a e inca cea mai cea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

poate e doar inchipuirea ei;-)

uite, e clar ca sotu meu a avut gagice de 10 ori mai misto ca mine, plus alta casnicie extrem de reusita, dar n-am simtit nici o secunda ca vrea sa ma prelucreze in sensul expus de Madalina, nu mi-a impus niciodata nimic si nici n-are timp sa se plictiseasca langa mine, ce sa mai, e greu sa judec alt caz, pt ca eu sunt unul extrem de fericit, in care iubirea a sters automatismele catigate in trecut....de aia spun ca atunci cand e iubire mare esti cel mai si cea mai in ochii partenerului....daca iubirea o fi mai mititica..nu stiu, n-am trait-o pe asta si sper sa nici nu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io am alta teorie si mai "aberanta"!!!! haha...
Eu cred ca in general barbatii sunt atrasi de o femeie care are ceva in comun cu mama lor...
Si logic...daca mama e urata...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

hai ca furasi teoria de la freud :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Da' gusturile-s diferite si ce-i urat pentru unii poate fi frumos pentru altii,nu-i asa?
Figuelle,eu cred ca prietena ta ar trebui sa renunte repejor la ideea trista ca sotul ei vrea s-o faca sa arate ca cealalta si sa accepte doar schimbarile in "designul" personal care-i priesc..Ideea respectiva e cumplita, isi face rau singura si poate deveni incapabila sa discearna realitatea de inchipuire...stiu si eu,poate ar fi bine daca ar putea lasa chestiunea cu pricina sa se "odihneasca" o perioada,sa nu mai gandeasca la varianta in care el vrea ca ea sa arate ca cealalta si sa incerce sa observe ce se-ntampla cu adevarat in jurul ei...
numai bine si tie si prietenei tale:).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Mie mi se pare ca aici e totusi o problema cu ea, de self-esteem...

Nu vad de ce ar trebui sa o traumatizeze faptul ca sotul incearca sa ii "ajusteze" unele aspecte.

Poate chiar el considera ca asa i-ar sta mai bine.
Poate chiar i-ar sta.

Faptul ca il intereseaz cum arata nevasta-sa e ceva pozitiv.
Sint multi barbati care nu mai observa nici daca sotia a devenit din bruneta blonda.... peste noapte.

Eu chiar mi-as dori sa-si dea barbatu-meu interesul sa ma transforme in Naomi Campbell (din pacate, cam putin probabil sa-i si reuseasca...).

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by descintec
si apropo, sint convinsa ca frumoasele inseala chiar mai putin, in general au o parare prea buna despre ele ca sa o faca

nu cred ca e regula. frumusetea nu are de-a face cu morala, constiinta, self-esteem-ul. n-ai intalnit frumoase inhibate si timide niciodata? :-)

sigur ca nu e regula, nimic nu e regula. de fapt eu m-am jucat binisor la topicul asta :)) cu toata consideratia pt problema prietenei, totusi :)

Mergi la inceput