De ce unele sunt mai altfel? Ce au in plus?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by conchita

Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici? daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))

Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.

mi-am intrebat sotul daca Patapievici e urat. a zis ca nu, ca de ex. Basescu e urat; nu sunt atrasa de Basescu la modul la care se face referire aici, dar un grad de perversitate tot am.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

eu nu pot sa inteleg, pe bune, ce rau v-a facut imaginea unui brad pitt in thelma and louise - il mai tineti minte in camera de motel inainte sa fure banii? sau a lui patrick swayze aliniind planetele in dirty dancing? :-)) ce le lipseste barbatilor frumosi, de nu ajunge pentru toata lumea gusturilor estetice? ca de-aia am zis de creier - daca femeile sunt atrase de IQ-ul din privire, e clar ca si barbatii trebuie ca sunt macar la fel de destepti ca femeile si tot asta ii atrage si pe ei la ele, logic, nu? :-)) altfel cum s-ar explica cuplurile de tipul "frumoasa si bestia", dar si dilema prietenei lui Fiquelle?

m-am gindit la aia cu creierul si mi-am amintit. am trait, dragele babii, hehe, odata, in tinerete, o indragostire e creierelor. si pina la urma s-a dovedit e afi ceva monstruos, imi vine in minte o imagine plastica, doi siamezi cu virful capetelor lipite. nu de creier suntem atrasi. si povestea frumoasei si a bestiei parca spre suflete ne duce.

apropo de frumusete, la ce e buna. nu-mi amintesc sa ma fi avantajat la vreo angajare, dar drept e ca pe unde am lucrat mai degraba creierul conta. nici nu mi-a usurat vreodata vreo sarcina la scoala sau la slujba. barbatii nu au ramas marcati de ea, chiar daca le placeam, sint sigura ca m-au uitat demult :) singurul loc in care am simtit ca e importanta e in fata sotului meu. felul in care i se lumineaza fata cind imi sorbea un zimbet sau ochii sau alte cele :) imi topeste si azi sufletul. deci frumusetea -multa, putina, inchipuita- conteaza doar pentru cei care ne iubesc, in rest e abur. mie mi se par clisee toate chestiile cu incredrea in sine, cu reusita mai usoara. astea vin din alta parte.

si apropo, sint convinsa ca frumoasele inseala chiar mai putin, in general au o parare prea buna despre ele ca sa o faca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
conchita
Asoc. "Trimbulinzii"

USA

4567 Mesaje
Trimise - 26/03/2006 : 03:50:07
--------------------------------------------------------------------------------

Sabina, asta-i bre subektu cu Patapievici? daca ziceai din prima ca o gasesc pe Deoki aici, nimeream si mai repede sa o linistesc ca "bucatica aia unica" la care viseaza barbatii, recte Calin Alin, e creierul. :-))

Patapievici mi se pare un urat cu spume si cred ca atractia femeilor catre urati-urati-grotesc-de-urati se bifeaza la perversiuni, fara suparare, asa zic uaminii de stiinta.

Conchi, asta se aplica si la barbati? Adica atractia spre urate e...patologica?

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

quote:
asa cum exista femei care nu au un fizic la superlativ, dar care atrag barbatii ca un magnet; despre asta incercam sa scriu in prima mea postare la subiect, nu stiu daca ma fac inteleasa- despre acele femei, nu f. multe la numar, care sunt extrem de atragatoare pt. majoritatea barbatilor, chiar daca femeile nu prea inteleg de ce...

Da, Teodora, cam asta voiam si eu sa intreb...deh, sunt femeie si nu inteleg...ce atrage de fapt?...caci noi, ca femei carcotase ce suntem zicem/vedem ca fizic tipele astea nu ar da pe spate...

Edit (continuare)...si atunci ajung la vorba Sabinei, ca de fapt ar fi ceva mai...spiritual la mijloc...atractia inteligentei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Exista femei care au un sex-appeal puternic, fara sa fie frumoase (dar nici urite, ca o femeie cu cosuri sau diforma nu prea mai poate avea sex-appeal), iar daca mai sint si frumoase si au si sex-appeal, asta e o combinatie bomba...cred ca exista mai rar, dar exista.

Dar ceea ce face ca o anumita persoana sa ramina in mintea noastra nu are de-a face nici cu cu frumusete, nici cu sex-appeal, ci se intimpla ca doua persoane sa se regaseasca pe toate planurile (fizic, sentimental, intelectual), sa fie pe aceeasi lungime de unda pur si simplu, mi s-a intimplat si mie si persoana respectiva nu era deosebita poate (pentru altii) din nici un punct de vedere, dar s-a intimplat pur si simplu sa vibram la fel.

Cipcipcip si bebe Julia 4 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Fiquelle
Conchi, asta se aplica si la barbati? Adica atractia spre urate e...patologica?

Mada, presupun ca da. :-)) din pacate nu imi amintesc unde am citit chestiunea, era un comentariu despre femeile extrem de frumoase care s-ar duce in dormitor cu barbati care au deformitati, sunt pitici, schiopi, etc.

chestia cu creierul, nici nu ma asteptam sa fie luata in serios, bineinteles ca am glumit. ne place sa credem ca atragem cu inteligenta din priviri, hihi. oricat de idealiste si romantice am fi, un pic de realism ramas ca zatul de cafea pe fundul cestii tot ne-ar sopti ca si daca e creierul ala care se scurtcircuiteaza in primele momente de atractie, tot instinctele vorbeste.

la ce e buna frumusetea? nu stiu exact :-)) dar stiu ca fara frumusete, lumea ar fi saracita si la capitolul fericire.

btw de femeile frumoase, cred si eu ca e mai usor pentru barbat sa fie motivat sa cerceteze si ce se afla dincolo de fizic! cu o urata, tre sa faci un efort de vointa sa treci peste si sa ai rabdare sa descoperi si restul.

si sa fie treaba oabla ca nu tin cu nici o tabara, io-s banala-banala, nici boccie, dar nici frumoasa. am, in schimb, charisma :-)).

Mergi la inceput

Vezi, Cochi, poate CARISMA este raspunsul!
Nici eu nu sunt o frumusete, insa citind raspunsurile voastre de azi de peste zi, mi-am intrebat si eu sotul daca inteligenta din privirea unei femei atrage un barbat, si a raspuns ca da. Apoi l-am intrebat ce parte a corpului place cel mai mult unui barbat, incercand sa ii induc raspunsul :"Creierul?"...la care el imi spune:" Nu...c-rul!"
Asa ca, Dumnezeu sa-i mai inteleaga!

Mergi la inceput

Mai, cred ca faza e ca daca ai creier, stii, vorba Sabinei, cum sa faci din defecte calitati...si sa te faci intotdeauna placuta...adica gandesti atacul/atractia/pasiunea, o planifici sa iti iasa ...
Edit: adica il faci din vorbe...ca esti desteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:

Mai, cred ca faza e ca daca ai creier, stii, vorba Sabinei, cum sa faci din defecte calitati...si sa te faci intotdeauna placuta...adica gandesti atacul/atractia/pasiunea, o planifici sa iti iasa ...
Edit: adica il faci din vorbe...ca esti desteapta

acum depinde de femeie si toanele ei. :-)) nu mi-am pus niciodata in cap sa ma fac placuta si nici nu am folosit strategii fitzoase sa atrag barbatii. dimpotriva, is afurisita si mi-a placut sa-i incoltesc de sa-i ia naiba. :-)cu alte cuvinte, am oferit fiere ca metoda de triere, iar mierea numa' pentru cine s-au dovedit ca merita.

edit: ca sa schimb timpul verbelor, pfiuu. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ahahhaa, si pe mine scrie inaccesibila:)),dar sunt femeie la casa mea de prea mult timp ca sa-mi mai amintesc eu cum e cu seductia, ma iertati ca m-am bagat si eu in discutie ca o diva atotputernica, io-s mai degraba femeia-copil cu limba ascutita;-))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Apoi l-am intrebat ce parte a corpului place cel mai mult unui barbat, incercand sa ii induc raspunsul :"Creierul?"...la care el imi spune:" Nu...c-rul!"
Asa ca, Dumnezeu sa-i mai inteleaga!

pai aia ziceam si eu, de m-a intrebat conchita cine m-a suparat....

De fapt, cre' ca asta-i adevaru'.
Asta le place lor, de fapt.

Elise

Mergi la inceput