Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 15
Olivia26 spune:
Cremele antirid se folosesc incepand cu varsta de 25 de ani, pt ca e mai usor sa previi decat sa tratezi.
Incearca si cu tratamente naturiste. Daca ai tenul uscat o masca cu galbenus de ou cu ulei de masline face minuni.
Pentru prevenirea ridurilor de expresie eu folosesc crema contur ochi de la bodyshop.
Olivia26 spune:
Ca si crema antirid iti recomand Revitalift de la L'Oreal. Eu folosesc Revitalift night si e foarte buna. In plus nu e grasa si se absoarbe rapid in piele.
delutza spune:
Mara76 iti multumsc pemtru raspuns dar asi dori,daca nu te suprei si ne permite adminitratia acestui forum, sa-mi spui cate ceva despre preturi,''mica atentie''etc.Nu vreau sa merg acolo, asa nepregatita.Iti multumesc anticipat
.
geo_ionita spune:
Fetelor mai sunteti pe aici..... vin din nou cu o intrebare, sper ca nu ati deschis alt subiect: folosesc de ceva vreme (cam un an si ceva) samponul de la L'Oreal ptr. par vopsit si in ultima oara cand l-am folosit am facut matreata, urasc lucrul asta, ca pana acum nu am facut si nici nu am avut. Ce sa fac? Un sfat!
Georgiana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/georgiana_chesca/my_photos
alinapetresc spune:
Te sfatuiesc sa incerci un tratament cosmetic intr-un salon pe de o parte si pe de alta parte exista o masca pe care eu o folosesc cu succes acasa si ma ajuta fff mult sa scap de ele insa din pacate din cate stiu o gasesti tot in saloane - este profesionala si nici nu stiu exact daca o vand pt ca mie cosmeticiana mi-a vandut-o pe sub mana cica se numeste Hydro-intensive Mask de la Bruno Vassari.
Incearc-o si daca e ok asa cum e si pt mine te felicit. Chiar sunt curioasa daca si la tine functioneaza!
Pupici
XIO spune:
quote:
Originally posted by delutza
Mara76 iti multumsc pemtru raspuns dar asi dori,daca nu te suprei si ne permite adminitratia acestui forum, sa-mi spui cate ceva despre preturi,''mica atentie''etc.Nu vreau sa merg acolo, asa nepregatita.Iti multumesc anticipat.
dinu
Ahaa , deci de-ata am fost eu intrebata cum am venit "asa nepregatita"
Nu duci nicio atentie , platesti consultatia daca e privat , iar daca nu spui un "multumesc" si gata.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/