Sfaturi practice pt fete frumoase
Raspunsuri - Pagina 11
geo_ionita spune:
Multumesc foarte mult pentru raspuns.
Stiu ca sunt cicalitoare...
![]()
...scuze, poate timpul tau este pretios dar as mai avea o intrebare: produsele de gommage de la Herbagen unde le pot gasi? La Sensiblu? MERCI!!!!

Georgiana
ange spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
Buna AngA vreau sa te intreb daca si fetele de la Uniprix se pricep.Pentru ca eu am Uniprix aproape si as vrea o crema de fata ca e tare deshidratat tenul meu si nu stiu ce sa mai fac.Am citit toate paginile dar nu cred ca am vazut ce sa faci daca ai tenul deshidratat(daca a fost scuze si sa imi spuneti unde ca ma uit).
invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste
se pricep da!sunt toate estetic. Mergi si ai sa te convingi.Dar cele la de raionul "cosmetice".Eu tot de la un "uniprix" mi-am luat cremele.
Daca ai tenul deshidratat trebuie musai sa-l hidratezi.
Hidratare exterioara se face cu crema iar cea interioara cu lichide.
oanabandol spune:
neata fetelor,
produsele de la herbagen le gasiti in orice farmacii sau plafar...
mara76, vezi ca este crema hidratanta si pt ten acneic la elmiplant.are si proprietati de dezinfectie....
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
nadyana spune:
Oana,draga mea,ce recomanzi pt. foliculita?mai am putin si imi e si mie rusine sa ma uit la picioare mele.imi cresc fire de par pe sub piele..
anda141 spune:
Ce este acela Uniprix??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
nadyana spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
buna fetelor,
repede, repede, ca-s in criza de timp...
geo_ionita,eu folosesc produsele de gommage de la herbagen si sunt f multumita de ele.
ana-maria21,iti recomand un consult dermatologic pt a vedea de ce natura este acneea.o cura de UV te ajuta intr-adevar dar nu vindeca(doar amelioreaza)
nadyana, eu sunt f multumita(si clientele mele)de produsele elmiplant si bioten.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
Merci mult Oana,draga mea.Bioter unde se gaseste?de produsele de la ROC ce stii?

oanabandol spune:
neata fetelor,
nadyana, pt foliculita iti recomand dusuri calde(chiar fierbinti) si un gel de dus exfoliant (cu masaj energic)+epilatii corecte si igienice.
prosele bioten le gaesti in farmacii.cele de la ROC sunt bune, dar depinde acum de fiecare tip de ten si de ph-ul pielii.unora li se potrivesc, unora nu.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana
geo_ionita spune:
Multumesc inca o data pentru raspuns, chiar am sa merg sa imi cumpar produse de gommage.
Georgiana
geo_ionita spune:
OANA: este indicat sa ne vopsim genele o data la 6 luni?? 6 luni, mult, putin??? Mie imi place sa mi le vopsesc, ca folosesc mai rar rimelul dupa aceasta "operatie".
Georgiana