Sfaturi practice pt fete frumoase

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

quote:
Originally posted by ange

Oana,pai fetele pe tine te asteapta sa le raspunzi

Sper sa nu ne lasi acum... mai ales ca toate asteptam raspunsurile tale!!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetetlor,
in sfarsit am reusit si eu sa intru!!!
crinia, dupa o baie fierbinte, cand ai porii deschisi, iti aplici produsul de gommage(gasesti in comert)si masezi cu miscari circulare pina intra in piele.apoi clatesti fata, dai cu lotiune tonica si apoi o crema hidratanta.
mara76 eu prefer crema hidratanta de la bioten(elmiplant)cu miere
geo_ionita poti folosi linistita gana asla vital.eu iti recomand sa folosesti si un produs de gomaj pt zona t, iar pt accnee, o lotiune anti acneica.
nadyana am explicat in paginile anterioare tehnica de demachiere corecta.daca nu ai riduri pronuntate, nu recomand produsele anti rid.de asemenea nu pot recomanda o crema pina nu vad tipul de ten.dar poti merge la o cosmeticiana sau la una din fetele din farmaciile sensi blu sa-ti puna un diagnostic de ten.
si repet:HIDRATAREA ESTE ESENTIALA IN PREVENIREA SI COMBATEREA RIDURILOR!!!
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

merci Ona!adica ,sa inteleg, ca aceste creme antirid nu sunt recomandate pt. prevenirea ridurilor, ci tr. folosite doar atunci cand au aparut deja ridurile.pt. prevenire este esentiala o hidratare corecta.tu ce produse de hidratare ai auzit ca sunt f. bune si eficiente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Buna o sa citesc cu atentie ce ati scris in paginule anterioare nu am timp acum.Dat vreau sa te intreb si eu Oana cum scap de cosurile de pe spate.Mi-am facut semne,sunt terminata.De 2 ani au inceput sa imi apara si mi-am facut spatele varza.Poate imi poti da vreun sfat.
Daca ma duc sa ma Bronzez la salon trec?

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by Ana-Maria21

Buna o sa citesc cu atentie ce ati scris in paginule anterioare nu am timp acum.Dat vreau sa te intreb si eu Oana cum scap de cosurile de pe spate.Mi-am facut semne,sunt terminata.De 2 ani au inceput sa imi apara si mi-am facut spatele varza.Poate imi poti da vreun sfat.
Daca ma duc sa ma Bronzez la salon trec?

ceau Ana, iar ne intalnim
sper sa nu se supere Oana ca scriu la subiectul ei.
Am si eu o cunostiinta care la fel ca tine s-a umplut dintr-o data de cosuri pe spate dar si pe brate, dar a trebuit sa mearga la dermatolog si acesta i-a dat o crema speciala. Cam intr-o luna s-a vindecat de tot.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

OANA: multumesc mult de raspuns, esti o scumpa, si ca ai deschis acest subiect
Imi mai poti recomanda un produs bun de gomaj pt zona T?
O zi buna la toate!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

buna fetelor,
repede, repede, ca-s in criza de timp...
geo_ionita,eu folosesc produsele de gommage de la herbagen si sunt f multumita de ele.
ana-maria21,iti recomand un consult dermatologic pt a vedea de ce natura este acneea.o cura de UV te ajuta intr-adevar dar nu vindeca(doar amelioreaza)
nadyana, eu sunt f multumita(si clientele mele)de produsele elmiplant si bioten.
sa fiti frumoase!!!
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Oana, multumesc mult pentru raspuns.

Eu am folosit Bioten pentru ten gras si am fost tare multumita de ea, numai ca de ceva timp mi-a aparut o iritatie ciudata (niste pete rosii pe frunte, obraji, unele descuamate) ce se intensificau cand ma dadeam cu crema, pentru ca apoi sa se mai estompeze. Asa ca n-am mai folosit-o si pentru ca am vazut ca recomanzi Elmiplant mi-am luat noua lor crema cu cimbrisor (gama fara parabeni). Doar ca fiind pentru ten normal/mixt nu e, normal, la fel de eficienta contra sebumului ca cea Bioten de dinainte.

Mergi la inceput

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

Mergi la inceput

Buna AngA vreau sa te intreb daca si fetele de la Uniprix se pricep.Pentru ca eu am Uniprix aproape si as vrea o crema de fata ca e tare deshidratat tenul meu si nu stiu ce sa mai fac.Am citit toate paginile dar nu cred ca am vazut ce sa faci daca ai tenul deshidratat(daca a fost scuze si sa imi spuneti unde ca ma uit).

Mergi la inceput