Simptome (de sarcina)!!! - 10

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

madana, speranta am, mai ales ca eu totusi am incredere i balneofizioterapie.. sincer, n-am mai auzit sa se foloseasca pt ce am eu, dar o sa ma duc sa incerc, mai ales ca mi se pare o metoda mai putin invaziva si ca o sa ma internez la mangalia la sanatoriu si o sa am si eu 11-12 zile de liniste sa ma odihnesc si sa ma gandesc, am nevoie sa ma gandesc.. sunt f tulburata si suparata pe viata mea.. sper sa imi desfunde macar trompa dreapta .. am sperante.. nu pot sa nu sper..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

au venit uratiiiii!

dar nu-i nimic!abia a venit primavara!avem atatea luni inainte sa incercam dinnou si iar si iar!!!

haideti fetelor ca pana la urma se va intampla minunea si la noi!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Anutza buna ideea cu Mangalia, sper sa-ti incarci bateriile.

baicualina au fost tare ocupati rusii zilele astea. Incepe o noua luna, si ai dreptate daca incercam iar si iar o sa ne vedem si noi visul implinit.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ooffffffffffff Anutza: ce rau imi pare!!! suntem alaturi de tine! o sa reusesti sa-ti implinesti visul chiar daca nu va fi un lucru atat de simplu cum credeai (cum toate credeam!)

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Si mie mi-a venit pana la urma, ma speriasem de asa lunga intarziere. Ar fi fost culmea sa raman insarcinata cu... prezervativu

Va doresc succes la toate, sa ramneti insarcinate cat mai repede!

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Anutza imi pare rau, nespus de rau, roagate lui Dumnezeu si sa nu-ti pierzi speranta
Avalon nota +10

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Fetelor, eu prima oara am ramas insarcinata dupa cateva luni bune de incercari in aprilie. Se spune ca primavara sunt cele mai multe sarcini. Sa dea Domnul sa va aduca aceasta primavara bebeul mult dorit. Tot citesc pe aici pe la voi de cateva luni si vad aceleasi fete dragute. Eu imi doresc sa va trag cu piciorul dupa mine ca la nunta. Bafta multa si o primavara cu roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna seara fetelor!

AVALON buna ideee, ma bucur de un nou capitol, FELICITARI!

ANUTZA 26 nu dispera esti tanara si ai toata viata in fata, ai destul timp sa desfunzi trompele si pe urma poate incerci o ISA, doua si visul o sa se implineasca. Ce sa mai spun de mine care am 32 de ani. Ar trebui sa disper, nu disper, din contra sunt foarte optimista, pentru ca stiu ce-mi doresc si mai stiu ca o sa se implineasca visul meu, chiar de-ar fi la 67 de ani, ca madam Iliescu? Sper sa fie mai devreme, oricum avem toata viata inainte. CURAJ !

Apropo de semne ; eu sunt in a 4 a zi de la inseminare si azi am observat o scurgere mai abundenta alba spre rozalie. O fi ceva normal sau e din cauza la Utrogestan? Sau sunt eu paranoia si vad semne peste tot?
Si inca ceva : voi credeti in vise? Vi le explicati si incercati sa le intelegeti? Daca da, va spun ce am visat eu si poate stie cineva ce inseamna. Am visat ca aveam sanii plini de lapte si mi-i storceam intr-un pahar, dupa care l-am baut. Eram singura,nu era nici un copil, nimic altceva. Ce sa insemne ? Poate iarasi credeti ca sunt paranoia, dar eu deobicei i-mi explic singura visele, insa pe acesta nu pot.

Va pupic pe toate si va doresc primavara in suflet si-n simtiri!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

anutza capul sus..si inainteeeee...
Ioanatugs io zic ca e de bineeeee..

va pupacesc pe toate fara exceptie..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LIANA30 sper sa fie bine si sa nu ma cu apa chioara!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput