Am si eu o problema care ma macina si poate puteti voi sa-mi raspundeti: mie mi-a venit menstruatia in timpul alaptatului, prima data in februarie, la inceputul lunii. Notat in calendar data sa nu uit. Buuun, insa de atunci nu mi-a mai venit, mi-am facut test de sarcina si este negativ. Nu inteleg ce se intampla. Este normal asa ceva? La voi cum a fost? Daca ati fost in situatia asta cum ati rezolvat-o?
Ica
Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.
Dupa nastere medicul mi-a spus ca menstruatia poate reveni oricand, chiar daca alaptez si ca poate fi neregulata. Mi-a dat un contraceptiv, compatibil cu alaptarea si totusi menstruatia venea si se terminea dupa bunul sau plac. Din cate stiu este normal sa nu fie regulata in aceasta perioada!
Anca
Stai linistita, ca atata timp cat ai sa alaptezi va fi un haos total cu menstruatia...Asa a fost si la mine, care in rest imi "vine ceas"![]()
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
SITE AMALIA 
Multumesc ptr raspunsurile voastre, m-au linistit.
quote:
Initial creeata de Ica 1975
Am si eu o problema care ma macina si poate puteti voi sa-mi raspundeti: mie mi-a venit menstruatia in timpul alaptatului, prima data in februarie, la inceputul lunii. Notat in calendar data sa nu uit. Buuun, insa de atunci nu mi-a mai venit, mi-am facut test de sarcina si este negativ. Nu inteleg ce se intampla. Este normal asa ceva? La voi cum a fost? Daca ati fost in situatia asta cum ati rezolvat-o?
Ica
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002