gama hemel

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Pentru a te inscrie in sistemul Hemel ai nevoie de un sponsor(o persoana care este deja inscrisa-cu un card Hemel) si o comanda de minim 20 puncte(fiecare produs are un anumit punctaj) si inscrierea costa 30 ron(se primeste acel card,catalogul,sistemul de lucru,materiale informative).Fiecare membru nou primeste luna aceasta la inscrierea crema de fata cadou din gama regala(al carei pret depaseste 30 ron).Dupa parerea mea din casa fiecaruia nu trebuie sa lipsesca crema de calcaie(care rezolva foarte multe probleme),uleiul Fresh si uleiul Relax.
Cele care doresc mai multe informatii va rog sa-mi lasati un PM.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Ce am inteles eu de pe site: faci comanda, platesti coletul la primire si apoi iti recuperezi tu banii de la clienti... Asa e? Ca asta e ca si cum as imprumuta eu firma. Adica blochez cateva milioane din salariu si apoi vad eu cand le recuperez, nu?
Daca ar fi ca la Avon, sa achit banii la urmatoarea comanda, m-as baga si eu.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Da, platesti la primirea coletului si platesti din banii tai, apoi iti recuperzi tu banii. Insa ideea este sa comnazi pentru tine si sa inscrii la randul tau pe altii nu sa comnazi tu pentru ei. Eu m-am inscris in primul rand pentru mine, sa le iau la un pret mai mic, ca nu sunt eu afacerista. Pentru ca nu suport pers. care vin si iti baga cataloagele sub nas si stau de capul tau pana cumpari ceva.
Nu esti obligat sa comnazi de o anumita suma, doar la inscriere tb. sa comnazi de min. 20 puncte constand in produse la alegrea ta. Iti ofera si cadou de inscriere , as aca iti recuperezi banii si ramai si cu produse. Nu aveti ce pierde, asta e sigur.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yh spune:

am fost plecata si nu am putut raspunde mai repedr.Da m-am inscris la un reprezentant ,la inscriere trebuie sa comanzi de 150 ron pentru a avea castig ,iti vine catalogul, lista de preturi, infoemetii, cardul si cum a zis si anda platesti la primirea coletului prima data faci comanda cu cardul celui care este inscris .ideea este sa mai inscrii si tu . In fiecare luna au un cadou , nu este necesar sa faci comanda lunar.
Stefana si eu am fost inscrisa la Avon aici castigi mai bine ,podusele sunt de calitatesingura propleme este ca platesti inainte,dar poti considera asta o investitie pentru ca recuperezi bani .
GEO_ ionita daca vrei sa te inscrii nu este nevoie dacat sa-mi dai datele personale ,nr. de buletin ,nr telefon ,adresa si comanda . pot sa-ti trimit lista de preturi ca sa poti face o comanda sau intri pe hemel si le iei de acolo , in 2-3 zile primesti comanda

Mergi la inceput

dolcebaby , sunt ca produsele avon ,numai ca le platesti cane vine comanda , nu trebuie sa faci lunar comanda . Am incercat uleiul pentu copii, este bun , dupa baie pe pielea umeda se unge si mineralizeaza corpul.Am inteles ca atunci cand nu poti face bb il ungi si ecgivaleaza cu o baie , asa este anda ,te intreb pentru ca am inteles ca este reprezentant.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

cusut cu ata alba subiectul. vine xulescu, intreaba parerea fetelor de nush ce produs ca abia a auzit de el si dupa patru zile e deja expert si cauta clienti la greu.

macar comandati de la anda141, e membra de baza a forumului si pana acum n-a facut reclama mascata.

Mergi la inceput

am incercat samponul,cremele de fata si maini sunt super vile recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoled spune:

Cleomax,produsele sunt super misto,chiar dau rezultate foarte bune,iar de valoare lor te convingi doar atunci cand le folosesti.
Fetele au facut o alegere foarte buna,s-au inscris pentru a si le procura cu 33,33% mai ieftin(ti se pare putin?!),atata timp cat nu esti conditionata de nici un target si mai mult decat atat pozitia atinsa se pastreaza pana la sfarsitul anului.Facilitatile sunt foarte multe,oferte nu mai spun(fetele care ati facut o comanda mai mare de 150 ron,cred ca stiu ce spun).Pot sa va asigur ca va stau la dispozitie cu orice informatie doriti.

Mergi la inceput

Cleomax ,nu fac reclama mascata nici uniu produs,nu am spus sa cumperi de la mine ceva ci sa te inscrii pentru a cumpara mai iefin cu 33% produsele .Nu auzisem de hemel si am intrebat pursi simplu ,am crezut ca pe situl acesta poti discuta despre cosmetice .Ai dreptate , nici eu nu pot avea incredere in cei care ar dori sa se inscrie , imaginea mea este sifonata nu a celuilalt ,el nu are ce pierde ,nu dai nici un ban decat la primirea coletului pe care-l verifici cu ,curierul .Am crezut ca este o tema pe care putem discuta femeile si nu numai ,dar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_dobre spune:

Yh,esti cea mai castigata ,din moment ce folosesc produse naturale,care le poti procura oricand cu reducere.
Fiecare interpreteaza cum vrea.....

Mergi la inceput