Vile Impact - impresii(8)
Raspunsuri - Pagina 2
panda2005 spune:
Eu mi-am deschis rolul fiscal din luna ianuarie.
Sfat : Ia cu tine absolut toate actele care le ai pentru casa si pentru teren. Daca se poate si cu un set de copii. Am pierdut cam o ora si jumatate pina am reusit. M-a luat in evidenta si la Registrul Agricol?????? Cica, daca as dori sa imi fac buletin de SAI trebuie sa iau viza si de la acest Registru Agricol??? DE, daca sunt proprietar de teren , 170 mp sunt cam multi.
Astazi un excavator sapa pe linga teava de gaze cred eu.
La casa mea s-a mai avansat putin in sensul ca mi-au dat tencuiala decorativa exterioara, imi faceau jardiniera de flori de la intrare, s-au mai montat in interior trei usi, etc.Sper ca intr-o luna sa termine.
Cu gazele nu ati mai aflat nimic? Nu pot sa inteleg de ce se tergiverseaza atit!!!
Vlad, primaria este exact unde ti-a indicat A Trufasu.
Bafta!
paulmare spune:
Va rog - domnul Trufasu a avut o initiativa foarte buna
sa ne constituim ca asociatie
cine citeste topicul si locuieste intr-un ansamblu Impact si e interesat de idee - va rog sa lasati domnului Trufasu datele de contact - un email si numarul de telefon
panda2005 spune:
Aveti idee cind se preda ultima casa din ansamblu?Sau mai bine zis cind ar trebui sa se predea?
realitatea spune:
Buna Dragilor, eu sunt o vecina de la Domus si ma confrunt cam cu aceleasi nelamuriri,si asteptari ca si voi.Eu sper sa incep sa pot muta mobila sapt.viitoare, dar lucrul pe santier este de mult depasit , de data de receptie stabilita prin antecontract.Si eu caut sa aflu cat mai multe despre gaz sunt promisiuni la sfarsitul lunii Mai.de tel si cablu stiti ceva?
vlad_13 spune:
pai si eu tot in domus... si eu astept sa mobilez, dar nu-mi prea vine in plin santier
cablu tv e deja in domus, sunt niste fire trase prin aer la cateva case, inclusiv la cea unde locuiesc deja musterii
din pacate eu pana acum am luat 3 cuie in roti, nici nu mai am curajul sa intru cu masina acolo
deci rabdare si tutun
panda2005 spune:
In ansablurile Impact avem promisiuni de Cablu TV si pt Internet.In ansamblu casele au prevazute prize TV. Problema e ca noi incercam sa aducem o firma care sa aduca cablul pina la ansamblu.
Cei care deja s-au mutat au deocamdata antene de la DIGI TV.
Gazele am inteles ca deja avem sanse sa le avem la sfirsitul lunii.
vlad_13 spune:
in domus deja exista cablu si internet, m-au trimis sa fac contract deja cu firma respectiva
cica de azi ar fi urmat sa se apuce de pod, asa mi-a zis un nene de la un buldozer de pe langa baracile de la pod...
numai ca tot nu pricep cum anume vor face podul, banuiesc ca il vor largi totusi pe cel de acum.
panda2005 spune:
Dupa cum au pus stilpii de iluminat, asa cred si eu ca largesc actualul pod la cota la care se afla si acum.
Daca vor lucra la pod in acelasi ritm in care au facut organizarea de santier cam in trei ani sper sa il termine.
Nu vedeti ca nici la drum nu se mai face nimic in conditiile in care vremea este buna de lucru.
Nu se vede ca ar progresa nici pe tronsonul de la Impact spre sos Andronache.
panda2005 spune:
Astazi 12 nu era nici o miscare la organizarea de santier a podului.
Vlad, sa speram ca vor demara odata si odata lucrarile si la pod.
Cum se numeste firma care v-a tras cablul in Domus?
Aveti si internet? Si inca ceva : e functional?
Poate imi dai si mie datele firmei sau un nr de telefon.Te rog
vlad_13 spune:
firma se numeste miba, vezi la www.miba.ro datele lor
se pare ca au un internet cam naspa, niste vecini mi-au zis ca si tv-ul se vede nasol
si da, cica totul ar fi functional deja... asta din auzite, deci nu la prima mana