cum scap de un neg?

una ziua!
As vrea sa stiu unde si cum se pot indeparta negii. Am unul de cand eram mica, de fapt eu mi-l amintesc din totdeauna, nu este asa ca o inflorescenta ci din cele ce abia se tin intr-o piele dar care a reactionat destul de prost dupa ce l-am legat cu o ata (metoda babeasca), pur si simplu a crescut, s-a umflat cu sange si s-a dublat. Dupa ce am luat ata, s-a mai desumflat dar nu s-a intors la dimensiunile initiale. nu ma doare, nu ma deranjeaza dar este intr-o zona destul de problematica si cum urmeaza sa nasc, trebuie sa-l rezolv neaparat.
Multumesc de ajutor,
dana
Raspunsuri

flavia2904 spune:
Daca gasesti pe undeva rostopasca rupe si pune sucul ce-l lasa pe neg.Am auzit ca da rezultate.

clau07 spune:
Buna Dana,
Si eu am avut mai multi negi pe maini si unul pe picior. Mi-au trecut dupa ce am pus pe ei pielita alba de pe coaja de la oul crud. Pusa cu partea umeda pe neg si legat cu leocoplast. Dupa un timp o sa observi ca se reduce si daca persisti tratamentul vor disparea.
Eu am incercat si cu rostopasta cand am fost in tara. Dar nu am avut totdeauna la indemana planta respectiva si trebuie sa fie proaspat rupta sa pui sucul pe neg.
Va dura cateva saptamani probabil dar sper sa functioneze si la tine.
Bafta!
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Alexa Ioana spune:
dana, nu se leaga cu ata, ci cu un fir de par... cel putin eu asa stiu. si oricum, functioneaza numai la anumite tipuri de negi...
cel mai bine mergi la un dermatolog. e foarte riscant sa'i "bazai"... mai ales ca zici ca esti graviduta...
nici rostopasca nu functioneaza la toate tipurile de negi.

Tudorr spune:
intraba un dermatolog , in orice caz stiu de la un doctor ca ar merge nitratul de argint(se foloseste si la bebe cind nu le cade buricul bine si se formeaza un granulom) stiu ca ala arde

Veve spune:
Huzbandu' meu avu unu de ala care se tine numai putin in piele;l-am legat cu-n fir de par,in cateva zile s-a inchis la culoare,ba chiar il si deranja un pic,dar apoi a cazut si n-a ramas nici o urma.Nu spun sa faci la fel;doar ca la el a mers.
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

briza_marii spune:
sotul meu a scapat de 2 pardalnici de negi cu ceapa. Se indeparteaza pielita aia alba , se zdrobeste un pic si se panseaza degetul. El statea bandajat doar noaptea.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta