Vrem sa dansam..... dar unde??

Vrem sa dansam..... dar unde?? | Autor: Indra

Link direct la acest mesaj

Stimabila mea domnisoara Anisia are 3 ani si 5 luni si tot topaie si danseaza imbracata in rochite/fuste prin toata casa si urla muzica de ma capiaza..

Ideea este ca m-ar interesa sa o pot duce undeva prin Bucuresti la o scoala de dans. Am incercat acum ceva vreme la clubul Phoenix dar se pare ca la aceste cursuri sunt primiti copii incepind cu virsta de 5 ani.... si noi mai avem ceva pina atunci.

Am gasit pe undeva prin zona 11 Iunie o scoala de balet, am vorbit cu instructoarea primeste copii de 3 ani jumate, ma duc miercuri sa vad cu ce se maninca baletul asta... daca e sau nu in stare sa stea acolo o ora...

Dar parca mai mult mi-ar fi placut sa o inscriu la dans sportiv....

Dana & Anisia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Fii'mea e la Contrapunct - vezi site-ul cu acelasi nume si ro in coada ( http:\\www.contrapunct.ro ). Primesc de la 3 ani, canta, danseaza ... numai bun pentru mici vedete.

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Buna,
Si eu sunt interesata de ceva cursuri ptr fetita mea si m-am uitat pe site dar n-am gasit prea multe detalii. Pare interesant la prima vedere.
Ne poti spune ceva despre program, costuri? Asa sa ne facem o idee.
Eu le-am trimis o cerere pe mail, dar cine stie cand imi raspund.
Ah, si nu am vazut adresa clubului.

Multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha spune:

Scuze, n-am scris ca de site-ul Contrapunct e vorba. Despre acest club as fi vrut mai multe detalii daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Uite ce informatii am primit de ma Madishor:

Buna Indra,

1. Sunt pe Calea Vitan, aproape de intersectia cu Baba Novac. Grupele mai mari fac o parte din ore in CityMall.
2. Pentru tot programul: muzica, dans si miscare scenica, adica trei zile pe samptamana cate 2 ore, costa 1,5 milioane/luna.
3. Se pot face si separat - doar muzica sau doar dans (de vorbit exact, nu m-a interesat subiectul deci nu stiu amanunte)

Mai pe larg - sunt impartiti in 3 grupe: incepatori, intermediari si avansati. Promoveaza in functie de "performante". In fiecare sezon se stabileste un repertoriu, pe care il invata.

Cel mai bine iti poti face o idee venind sa vezi o lectie. In perioada urmatoare vor fii in CitYMall (etaj 2) asa:
* marti 18-20 - grupa mijlocie - miscare scenica (cu Brenda Petre)
* miercuri 18-20 - grupa mare - muzica (cu Virgil Popescu)
* joi 18-20 - grupa mijlocie - dans

Din doua in doua saptamani au concerte in cadrul Baloniadei - vezi www.baloniada.ro

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Indra,multumim

Adica maine, poimaine, etc ... nu ai scris in ce zi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Multumesc Indra ca ai postat mesajul. Eu nu ma gandisem sa-l salvez si mi-era greu sa-l rescriu.
Programul din CityMall este in fiecare saptamana, cel putin in martie si aprilie.
Diseara (28 martie) sunt si eu pe acolo in jur de ora 18.

madishor

Life is a journey. Wear comfortable shoes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

madishor, atunci poate ne vedem acolo. La ora 18.00 ajungem si noi

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput