Endometru, ovulatie, monitorizari - 116
Raspunsuri - Pagina 6

megbeng spune:
oanabbb, ce amintiri cu tocineii..eu is de loc din suceava si la noi taaaare se mai mananca tocini...da sa vezi ce fetze facea lumea in bucuresti, ca nu auzisera de reteta asta..auzi, da SCARJELELE stie cineva ce sunt (alt regionalism de la noi)...
hai, ca dupa ce a aparut prima gravidutza la capitolul deschis de mine, mi-am intrat in mana si mai vreaaaau...melu si liana vad ca ne dau mari sperante!! haideti, fetelor, ca se poate!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

madaluta spune:
salutere! nu am scris pana acum la acest capitol pentru k am gasit raspunsul intrebarilor mele inainte k eu sa le pun.foarte multe situatii s-au potrivit situatiei mele.dar asta pana acum .ma vad nevoita sa va deranjez cu niste intrebari , pentru k nu am mai gasit asemanari actualei mele probleme.Luna aceasta trebuia sa incep stimularea cu menogon si clomiphen, dar pt k am facut o histeroscopie, am amanat stimularea pt luna viitoare.totusi am vrut sa fac monitorizarea , sa vad in ce stadiu este ovulatia mea, asa fasra stimulare.Pt k CM -ul meu este mai lung medicul ma chemase la monitorizare in ziua 17.dar surpriza...nici urma de folicul ,nici urma de ovulatie.medicul nu si-a putut da seama dc ovulasem sau nu caci pe nici un ovar nu era nimic.endometrul era de 8,5 mm.ce inseamna asta?k eu nu am avut ovulatie deloc?sau k a fost dar cu mult timp in urma si nu se mai vedea nici urma de folicul?dar nici o alta analiza a mea sau nici un alt echo nu mi-a indicat faptul k nu as avea ovulatie.dc fac luni progesteronul as putea sti dc a fost ovulatie sau nu?ce valori ar trebui sa aiba progesteronul?nu mai ineleg nimic.imi puteti spune si mie parerea voastra?Am facut la inceputul lunii niste polidine si am luat biseptol pt k am avut infectie urinara, iar dupa histeroscopie am luat niste ovule. sa fi influentat vreunul dintre ele ovulatia mea?
va pup

megbeng spune:
mai, da ce e cu linistea asta??? v-ati extenuat asta noapte, eh?? sau e toata lumea in parc??
eu fac mare taraboi, sa sperii rusii dar pe de alta sunt f calma, daca e vreun outz-zigot in burtik, sa stie ca e un mediu prielnic acolo, si ca cineva asteapta cu maaaare interes un
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

felicia_ spune:
Megbeng, m-am intors din parc! E suuuper afara!
Madaluta, imi pare rau ca nu pot sa te ajut, le las pe cele cu mai multa experienta sa-si dea cu parerea! Bine ai venit printre noi!
Poze1Poze2

megbeng spune:
revin cu o veste buna: matusa mea e insarcinata cu BB 3..dar ezitase la inceput daca sa pastreze sau nu sarcina...ea nu vroia sa faca avort, dar barbatul nu prea era incantat de perspectiva unei familii asa mari, mai ales ca situatia lor financiara e foarte, foarte precara...azi am aflat ca pastreaza sarcina si sunt atat de bucuroasa, de zici ca-i sarcina mea..oricum, primii 2 copii sunt f f reusiti..o sa o ajutam, toata familia, ca toti suntem bucurosi de decizia ei!!! deci, familia mea chiar ca se mareste!!!!

melutzica spune:
Mirajul fericirii a durat doar 2 zile caci se intrevede CM la orizont.Asta e ,mergem mai departe.
megbeng,felicitari pt innmultirea familie si matusicii tale mult noroc si sanatate.
Va pup pe toate mult de tot

Madana spune:
Madalutza dupa cate stiam eu la ecografie se observa daca ai ovulat si pe ce parte. Nu stiu ce sa zic de ce ti-a spus medicul. Oricum, tu sa inteleg ca ai un CM mai mare de 31-32 de zile, nu? Pt. ca altfel nu inteleg de ce te-a chemat in Z17, stiam ca te cheama putin mai devreme decat atunci cand se presupune ca se va intampla ovulatia. Poate stiu fetele sa te lamureasca.
Megbeng felicitari pentru noul membru al familiei care este pe drum.
KAtthy eu sper sa nu fie chist, nu te speria, mai fa o ecografie ca sa vezi daca s-a spart folicolul.
Vad ca am ratat o petrecere pe cinste aseara.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

KITTA spune:
Oanabbbam sunat-o pe dr. si mi-a spus ca pot continua pana la 6 luni stimularea pe care o fac eu cu numai o pastiluta de Ovamit. Poate daca se ia in doza mai mare atunci nu poti afce atat de mult timp. Asa ca ne-am decis, facem 6 luni la rand ISA, insemnand iunie inclusiv, dupa care pauza de concediu (il vom planifica in iulie undeva in perioada ovulatiei) si dupa aceea pauza. Al meu sot crede ca tot pe cale naturala o sa raman si atunci cand o sa ma stresez mai putin. Apoi o sa incerc cateva luni natural, iar dupa ce voi implini 40 ani trec la FIV.

Bianca B spune:
quote:
Originally posted by megbeng
oanabbb, ce amintiri cu tocineii..eu is de loc din suceava si la noi taaaare se mai mananca tocini...da sa vezi ce fetze facea lumea in bucuresti, ca nu auzisera de reteta asta..auzi, da SCARJELELE stie cineva ce sunt (alt regionalism de la noi)...
Si io sunt suceveanca si iubesc tocineii dar cu lapte acru adica iaurt pentru bucurestence

Bianca

megbeng spune:
Bianca, nu stiam ca esti suceveanca!! nu treci si pe la clubul sucevencelor, de la "prieteni dintotdeauna"? ...mmmmm...ca bine zici de laptele acru
melu...poate e doar alarma falsa..doar sii ca se pot confunda unele simptome premenstruale cu cele ale unei sarcini!!! stii pe cate fete le doare burtica exact ca la ciclu dar totusi e cu ochisori!!! stii ca pot sa apara pete sau chiar cicluri veritabile peste o sarcina mica!!! eu tot zic sa bagi luni dimineatza un test, sau sa vezi o temperatura bazala!!
...si daca vorbeam de teste...liano, tu cat ne mai tii pe jar?