Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LIANA buna. Da din in cand mai trec pe-aici. Mai scriu cate ceav cateodata, sau citesc doar. Din pacate, nu pot sa bag tare pentru ca nu stiu daca iti aduci aminte ca eu am tipul ala de contract ca nu pot ramane gravida. Eh....vom vedea.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary14 spune:

Buna fetelor !Eu nu mai inteleg nimic cu Temp asta bazala , nu trebuie sa creasca pana in ziua 14 ?La mine intr-o zi e 36,7 pentru ca in urmatoareaa sa fie 36,4, asa s-a intamplat astazi Z12.Eu nu mi-am facut eco vag , mi-am facut niste teste de ovulatie care in ziua 11 imi ieseau toate pozitive si pentru ca sotul meu are probleme cu care sunt si putini si lenesiam vrut sa cred ca la mine e totul OK , acum incep sa ma indoiesc de asta. Voi ce ziceti ?

Mary

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mary14 : pe baza testelor si a temperaturii poti asteptamult si bine sa vezi ovulatia...cele mai sigure sunt monitorizarile.si nici nu mai pierzi timp. stii clar si sigur.asta e sfatul meu dupa ce am pierdut destul timp sa imi iau temperatura si dupa ce am facut zeci de teste de ovulatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Acum am venit de la spital.Azi noapte m-au apucat niste dureri groaznice de burta;m-am dus la toaleta si aveam o hemoragie cumpilta;abia am ajuns in pat si i-am spus sotului ca ma simt fff rau si am lesinat de durere.A chemat salvarea si m-au dus la spital,mi-au facut analizele, e totul ca de obicei ok;mi-au prelevat tesut si au constatat ca am avut avort menstrual;mi-au dat un analgezic si vitamina k pt hemoragie.Acum ma simt ceva mai bine;nu am vrut sa raman in spital;sotul meu era terminat,a tras o spaima zdravana pt ca eu nu am lesinat decat de 2 ori in viata mea.
Se pare ca asta e la mine problema;raman gravi dar din cine stie ce motiv ,nu se inseraza bebe.Medicul a zis sa fac obligatoriu o HGS,pt ca la cum imi arata toate analizele e imposibil sa nu raman garvida.
Azi sau maine imi fac programare pt interventie.
Sunt necajita si ma simt ciudat de tot,poate si din cauza sedativului.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Melule Draga de tine, imi pare asa rau. Si eu ma pregatesc pt. HSG si poate ca dupa aia o sa reusim si noi sa ramanem . Te imbratisez

Mishulina tin pumnii iubita.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

melutzica,
Mishulina, iti tinem pumnii!

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

melutzica: iti tin pumnii sa fie bine

Adhnana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata!

Mda...deci: facut dimineatza un test(ca nu m-am putut abtine)care a iesit clar negativ Fara niciun dubiu,fara alte..."umbre"....Dupa care m-au "pocnit" rushii....Atat de tare ca m-au ametit! Asa ca sunt iar in ziua 1 "cu felicitari" . (Alea 2 de spoting de dinainte unde intra la ciclul trecut sau la asta?)
Asa ca vorba sotului: si cu analizele alea ciudate cum e? Raspunsul (probabil) in "episodul urmator"

Danangie,ma bucur sa te "vad". Esti sigura ca aparatul tau arata bine? Daca ai ovulat in ziua 16-17 la ciclu de 27-28 inseamna ca ai faza luteala cam scurta ceea nu e chiar bine...Ai grija de tine si multumesc de incurajari...
Lavi si eu te pe tine si pe printesele tale...
Melutzica imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat! Sper ca acum te simti mai bine...Stai linistita in pat azi si odihneste-te....Offff...Lasa ca daca restul e ok de HSG ai sa treci cu bine,ai sa vezi ! Tinem pumnii
Madana ,Bubulina se pare ca nu scapati de mine asa usor,imi mai fac veacul pe aici....
Va pupic si va doresc o zi buna...(mai buna decat a mea )

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, fetele... sper ca nu m-ati uitat de tot. Stiu ca nu am mai scris de mult aici, dar am fost tare suparata, inca mai sunt ingrijorata, dar m-am mai linistit... am suspectat un cancer incipient de col.

Pana la urma a iesit PAP II dar cu L-SIL - Metaplazie scuamoasa matura cu displazie simpla. Mi-e greu sa ma pronunt, eu sunt inca f speriata, dar am inteles ca nu e de speriat, ci trebuie pur si simplu monitorizat si tinut un pre-tratament cu spalaturi si ovule, dupa care repetat PAP si colposcopie (la o luna), si luat o decizie, adica daca facem cauterizare sau rezectie.

Practic, se pare ca de la cervicita am sangerat, iar colul era ff inflamat. Dr-a mi-a confirmat ca asta poate fi si cauza pentru care nu ramaneam insarcinata. Acum este obligatoriu sa ma ocup de "rana" ca sa nu degenereze, intrucat s-au constatat deja celule modificate si transformate (metaplazie si displazie din pacate asta inseamna).
Daca in cateva luni se constata ca leziunile au raspuns bine la tratament si s-au vindecat, iar PAP si colposcopia ies bune, avem unda verde la bebe. Dar pana atunci, o sa stau ca pe ace...

Astea sunt datele deocamdata... ma mai duc la dr. luni, dupa ce scap de rusi. Sper sa ma lamureasca mai bine, ca inca sunt in ceata... Dar sunt si ff obosita, cred ca imi trebuie in primul rand mult somn, si dupa aia tratament.

Mel, imi pare tare rau... trebuie sa gasesti o modalitate sa sustii sarcina in viitor, de fapt trebuie ajutata sa se implanteze bine. Ai putea sa bei ceai de cretisoara, sa stii ca ajuta. Lasa ca vei reusi, o sa vezi, important e sa fii tu bine acum!

Picca, draga mea...imi pare nespus de bine ca ai trecut peste momentele alea de spaima si ca nu ti-au gasit nici urma de adenom. Crede-ma, stiu ce inseamna sa traiesti un cosmar, l-am trait in ultima saptamana cat pentru o viata. Ai un de la mine pt. ca ai fost curajoasa.

Madana si tie un dulcica mica!

Va pup cu drag pe toate, inclusiv fetele noi carora le doresc sa treaca in clubul mamicilor cat mai curand!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Amely bine ai revenit printre noi,ai grija de tine si pana la urma va fi bine..
Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin cosmarul asta dar important e ca iti dai seama de necesitatea tratamentului pe care il vei face cu constiinciozitate ca sa te vindeci si sa nu recidiveze toata treaba (stiu cum e ca si eu am "ars" o rana pe col asta vara si era asa de intinsa si urata ca o luna jumate am stat pe urma cu ovule si am fost la pansat!)
Gandeste-te ca dupa ce scapi de cervicita va fi bine si poate ca vine si BB!

Ina

Mergi la inceput