Mamici din nou aspirante - 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel intarzie dar din cauza de laparoscopie nu de bebe.Mulktumesc de sustinere
Cred ca sunt pe vine ca a inceput sa ma doara burta.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara dragele mele.
Cam tarziu, dar abia acum am apucat sa scriu.
La noi e ceva mai bine, fac tratament si maine merg din nou la control. Bona nu am gasit si a inceput sa ma bata din nou gandul sa-l inscriu la cresa. Ar fi aproape de noi cresa Titan IV. Chiar nu mai stiu cum sa procedez si din cauza asta sunt foarte stresata.
roandre, cum merge cu bona? Azi a fost prima zi cand a stat singura cu cea mica, nu? Cum e la servici?
Sim, asi, mami Irinel, Ioana, aissa, gio, si restul fetelor va pup pe toate si stau cu sufletul la gura alaturi de voi.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

In sfarsit reusesc sa intru si eu sa va salut!

Astazi a fost prima zi de munca si a fost extrem de grea si obositoare pt mine. Am multtt de citit/invatat, totul e nou e un domeniu unde o iau de la zero. Sper sa reusesc sa fac fata!
Alexia astazi a stat pt prima data o zi intreaga cu bona si a fost ok...sau cel putin asa mi-a parut mie.
Dar ca un facut, ea care mai devreme de 9.30-10 nu se trezea niciodata astazi de dimineata m-a vazut ca i-am dat eu laptele (de obicei i-l dadea sotul) si cred ca a banuit ea ca ceva e in neregula ca nu a mai vrut sa mai doarma de la 7 dimineata. A venit bona, a fost totul ok pana a vazut ca ies pe usa fara ea si a inceput sa planga si sa ma strige "mamaaaa". Of ce mi s-a rupt sufletul de ea...dar a trebuit sa plec. Am inteles de la bona ca nu a mai plans apoi ca a dus-o la geam sa-i arate pu (adica pasarelele afara) si a uitat Apoi a dus-o afara la copii si chiar ca n-a mai avut nici o treaba cu mine pana cand s-a trezit dupa somnul de pranz strigand iar "mamaaaa" sa vina la ea. Cand am ajuns acasa de la serviciu ea afara cu bona si atat de fericita a fost sa ma vada ca nu stia ce sa faca sa ma impresioneze. Ma pupa, ma lua in brate, topaia de bucurie, ma striga si imi arata cum se urca ea pe o bordura mai inalta, cum are ea jucarii in sacosica, etc...bucurie mare!
Apoi toata seara ne-a terminat cu energia ei, parca niciodata nu s-a manifestat asa de mult ca acum. Cand pleaca bona ii spune pa, o pupa, ii trimite bezele...pare s-o placa. Si vad ca si bona o place si o ingrijeste bine.
Sper sa ramana aceasta doamna in continuare ca bona Alexiei.

Altfel, eu am ajuns la ziua 71 (cred), de vreo 3 zile am niste pete maronii dar n-as putea spune ca sunt uratii...totusi cred ca sunt pe aproape. Mi-am luat temp zilele astea 3 si de la 36.8 astazi a scazul la 36.5.

Va pup pe toate si sper sa fiu mai activa pe aici in curand!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Va feteloooor!!!!
Eu nu am mai intrat pe Forum zilele astea pt. ca nu prea am mai ajuns pe-acasa.....
Roandre ma bucur ca ai gasit bona pt.draga de Alexia
Asi daca nu-i luna asta..luna viitoare sigur o sa vii cu vesti bune()
Sim,Ioana,Aissa

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

CORNELIA_LAURA multumesc ca esti
alaturi de noi aspirantele.

ZOZELA mii de pupici din partea mea

IRINEL nastere usoara!
Sa vina bebe cat mai repede!

SIM Tin pumnii ca de Paste
sa ne dai o veste buna! Sa fie cu ochisori!

ROANDRE Pupici si de la mine!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Roandre mi-am imaginat scenele cu Alexia. Doamne ce greu e sa ii lasi cand striga dupa tine... Da o sa se invete repede si n-o sa mai protesteze, o sa i se para normal. Tie bafta la serviciu, sunt sigura ca o sa te descurci dar ca orice inceput, e mai greu, mai stresant. PUpici.

Asi, scuze, nu stiam ce efecte poate avea laparoscopia, de-aia m-am gandit la altceva. Atunci asteptam uratii si incepem sa numaram cu tine.

Simo, ai inceput numaratoarea inversa?

Cornelia ma bucur ca tu si burtica sunteti bine. Ti-am zis ca mie parca imi pare o solutie mai buna cresa. Ar fi bine si cu bona, da cam riscant, ca poate sa se razgandeasca sau sa nu-ti placa tie si pe urma trebuie gasita o solutie rapida si e greu pentru copilas sa il schimbi de colo-colo. Acum depinde, uite Roandre se pare ca a nimerit o bona buna. Eu iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie (stiu ce greu e, am trecut prin asta cand Danut avea mai putin de un an...)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ia te uita cum s-au strans fetele mele la vorba! Stati asa ca viu si eu!

Ioana uite ca aseara n-am mai apucat sa intru, ca am avut program de curatenie cu fie-mea. Duminica seara si-a facut de lucru si a colorat (exact asa!) mocheta din camera ei. Slava Domnului ca a fost cu niste culori si nu carioca, altfel nu stiu cum o scoteam la capat. Si sa fi vazut aseara amandoua fetele cum curatau cu periile mocheta...asta ca sa afle domnisoara de ce ii musai sa asculte cand mami ii zice ceva. Sa vaza si 'mneaei cum e sa muncesti. In rest sunt bine, imi fac de munca sa nu ma mai gandesc la zile si numaratori. Da' stii, parca nu ma lasa ca stau mereu la panda... cum simt ceva ciudat prin burtica incep iar: oare asta ce-o mai fi? Singura chestie pe care am observat-o si de care sunt tare bucuroasa e ca mi-a scazut cantitatea de glera dupa cauterizare. In sensul ca a scazut considerabil: cam la sfert din cat era, daca nu mai putin. Asa ca macar o treaba buna tot am facut.

Mami Irinel uite cum ma faci tu sa retraiesc ultimele saptamani din sarcina. La mine la firma se faceau pariuri cand o sa vina puiul, ce era pe capul lor nici nu va spun. De, a fost sa fie primul copilas nascut in firma asta, unde la vremea aia eram vo 40 de oameni. Dupa ce am nascut au venit cam 80% dintre ei la maternitate ca s-au crucit asistentele. Le-a dat voie sa intre cate 2. Doamne, cat de emotionati erau, mai ales baietii. Lasa gandul la concediu, bucura-te de minunea care ti se intampla! Chiar, mai ai planuri de inca un puiut apoi...? Ca sa vezi ce stoluri de fluturi am prin cap. Aaaa...pai mi-e si frica sa incep numaratoarea inversa. Eu asteptari mari am in fiecare luna si de multe ori am fost dezamagita. Singurul lucru care ma face sa sper ceva mai mult luna asta este (asa cum spunea si Ioana) faptul ca dupa cauterizare se intampla minunea mai repede. Sa vedem!

Cornelia exact la un an si 10 luni mi-am dus eu fata la gradi si tare bine i-a mai prins: acolo au dezvatat-o de pampers, au deprins-o sa manance inclusiv lucruri la care acasa facea mofturi si multe altele. Singurul dezavantaj a fost lagat de viroze, insa eu atata cap am avut ca am dat-o la gradi in noiembrie si le-a luat de la un capat pe toate. Ma bucur mult ca te simti mai bine. Sper sa nu mai ai emotii pana cand o fi sa vina puiutul.

Mihaela ce bine ca ai gasit o persoana care sa aiba grija de Alexia si mai ales sa simti ca e ok. In timp isi vor face programul lor si chiar daca n-o sa fie prea incantata de faptul ca tu pleci la munca, isi va gasi destule ocupatii cat sa aiba ce-ti povesti la intoarcerea ta. In orice caz, nimeni nu este ca mama!

Zozela

Va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Eu am vizitat azi gradinita Gina si m-am hotarat sa il duc pe Razvan din toamna la gradi.Vineri ma duc sa il inscriu si in iulie ma pot duce cu el acolo sa se adapteze la atmosfera de gradi.Dupa cum il stiu eu pe Razvan vom avea probleme sa plecam.Preturile sun acceptabile 250ron la program pana la 13 si 300 program pana la 17.30.Nu stiu cat e de important in acest moment dar e gradi in engleza.Ce e fain e ca au in program ora de muzica si desen.

Irinel

Roandre ma bucur ca s-au adaptat fetele.Succes la seviciu.

Zozela cine stie...

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce diferente de tarife! Nu pot sa nu remarc!
Aici...cam 650 e cea mai ieftina gradinita (program lung). Si tot ce citesc pe la subiectele de la scoli, gradinite...se recomanda (de catre fetele care au deja copiii inscrisi) numai gradinite si mai scumpe.... Of, grea problema, eu tot studiez si nu ma decid deloc.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa eu am studiat foarte mult problema.Sunt si la noi mai scumpe dar nu mi-au placut pentru ca fluctuatia cadrelor e mare(una vine alta pleaca la 2-3 saptamani).Eu am vrut o gradi buna dar nu fitoasa si nici una de stat mizera.Am mai gasit una de stat foarte faina dar grupele erau de 30-35 de copii.Ori la astia mici e cam greu pentru o persoana sa ii supravegheze.Asta mi s-a parut decenta ca dotare si ca pret.
La 650 ron il tin acasa si ii platesc bona si il dau la gradi la 4 ani, la una de stat ca atunci se descurca mai bine.

Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput