Informatii despre doctori
Stie cineva informatii despre Pacu Irina (Pantelimon-Medsana), Dr. Toader( Polizu) sau Dr. Petrache (Polizu). In saptamana ce urmeaza ar trebui sa imi aleg pe una din cele 3 doamne doctor pentru a ma asista pe parcursul sarcinii si nu stiu mai nimic despre nici una. Va rog ajutati-ma, orice informatie este bine venita.
Raspunsuri
elyanne spune:
Uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=65883
Te uiti in lista la dr. care te intereseaza... in dreptul lui o sa ai, de ex.: anchi(III-3)... adica... anchi a postat despre acel doctor iar cifrele din paranteza ... cele romane reprez. capitolul la care a scris, cele arabe, pagina din respectivul capirol
Apoi, mai poti cauta si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=10411
Mie mi-e mai simplu daca sau pe versiunea pt. imprimanta (in dreapta, sus) si apoi CTRL+F si scriu ce cuvant caut
Mai ai in partea stanga niste butoane... unul dintre le "Cautare"... incearca si asa... Intre orele 10-16 nu functioneaza...
Daca mai gasesc ceva... adaug aici...
akella spune:
Cassy, de doctorita Petrache stiu ca e buna. Dar esti sigura ca vrei sa nasti la Polizu? Eu una am amintiri neplacute... E mizerie in toate sensurile cuvantului, fauna...
realitatea spune:
[
Buna fetelor si baietilor curiosi ,pute-ti sa imi spune-ti daca stiti ceva sau vreuna din voi il cunoaste pe doctor Moisa Marcel de la maternitatea Giulesti,sunt la inceput de Sarcina ( 6 sapt)si am nevoie de un doctor amabil etc ,si cu bun simt.Stiti voi cum ar trebui sa fie.Eu sunt la prima sarcina!Apreciez mult acest site este plin de viata si parca reusesti sa simti emotile din spatele tastaturii,Felicitari tuturor si imi doresc sa ajut si eu sa mentinem acelesi ritm fascinant
elyanne spune:
quote:Uite aici:
Originally posted by realitatea
[
Buna fetelor si baietilor curiosi ,pute-ti sa imi spune-ti daca stiti ceva sau vreuna din voi il cunoaste pe doctor Moisa Marcel de la maternitatea Giulesti,sunt la inceput de Sarcina ( 6 sapt)si am nevoie de un doctor amabil etc ,si cu bun simt.Stiti voi cum ar trebui sa fie.Eu sunt la prima sarcina!Apreciez mult acest site este plin de viata si parca reusesti sa simti emotile din spatele tastaturii,Felicitari tuturor si imi doresc sa ajut si eu sa mentinem acelesi ritm fascinant
any
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=10411
Autor: lulu75
Raspuns la: 28/12/2005 11:03:37
Eu am nascut in august la Giulesti cu Dr. Marcel Moisa. Este un medic de exceptie. Vi-l recomand cu toata caldura.
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
Activeaza-ti PM-ul (in profil personal, in partea sanga ai un buton) si contacteaz-o pe lulu75
Poate iti da mai multe amanunte.
Andreea20 spune:
Realitatea, eu am nascut in februarie cu dr. Moisa, prin cezariana....tot el mi-a urmarit toata sarcina. Este un om de nota 10, foarte dragut, sufletist, glumet, si stie cu adevarat sa-si faca meseria. Daca vrei mai multe detalii ID-ul meu de mess este: mady_tzone
AndreeadeRianna (24.02.2007)